Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihinizKizlar burda bu SAT ne anlama gelir biken varsa yazsin lutfen..yeni oraya ne yazcaz..bu yorumcu sitesindeki SAt yazilan sozu deyrem
Öylemii cooook tesekur ederim..Son adet tarihiniz
Son adet tarihAblacim cok uzir dilerm ama bu cedveli doldurdum yani her bir şeyi yazdim ama..sonra asagda bir cedvel daha oluşdu şimdi olanmi kizmi nasil anlasilir bir anlatirsanz sevnrm ben anlyamadimdaSon adet tarihiniz
Son adet tarihinin ilk gününü yazKizlar resimi eklyemedim...ama bence yoklayanlar bilir...yorumcu yontemindeki SAT yazilan sozun anlami ne yani neyi qeyd etmeyi istiyor orda
Yazdin canim ya ama cikan sonucu anlamadimki bi turlu...Son adet tarihinin ilk gününü yaz
Tam olarak nereye yazdın anlayabilirsin yardımcı olayım ya da ben yapayımYazdin canim ya ama cikan sonucu anlamadimki bi turlu...
Siz benim yerme bakarmszn lutfen..cok merak etdim..Tam olarak nereye yazdın anlayabilirsin yardımcı olayım ya da ben yapayım
Ben azeriyim belkide oncun anlamadim sonucu..siz baksanzSiz benim yerme bakarmszn lutfen..cok merak etdim..
Neye bakacağım işte tam söyleyin bakarım neden bakmayımSiz benim yerme bakarmszn lutfen..cok merak etdim..
Arkadaslar bu yorumcu.com var ya bak orda cinsiyet belirliyormus..yani anenin dogum tarihi dogdugu saat ve sonra ilk aybaşi vakti filan qeyd edyorsun..sonrada sonuc geliyor yani kizmi erkekmi deye..ben orasni anlyamadim işde bir cedvel geldi kizmi erkekmi anlamadim işdeNeye bakacağım işte tam söyleyin bakarım neden bakmayım
Tamam sen söyle bunları ben bakayım. Sen ne zaman doğdun ve tahmini olarak hangi saatte. Bi de son olduğun adetin gününü söyle. Son olarak da kaç günde bir adet olursun genelde 29 30 gün falansa mı net söylemene gerek yok tahmini söyleArkadaslar bu yorumcu.com var ya bak orda cinsiyet belirliyormus..yani anenin dogum tarihi dogdugu saat ve sonra ilk aybaşi vakti filan qeyd edyorsun..sonrada sonuc geliyor yani kizmi erkekmi deye..ben orasni anlyamadim işde bir cedvel geldi kizmi erkekmi anlamadim işde
TAMAM DOGUM TARİHİM...07.04.1997....Tamam
Tamam sen söyle bunları ben bakayım. Sen ne zaman doğdun ve tahmini olarak hangi saatte. Bi de son olduğun adetin gününü söyle. Son olarak da kaç günde bir adet olursun genelde 29 30 gün falansa mı net söylemene gerek yok tahmini söyle
Baktığın sayfa paralı üyelik istiyor. 135 lira üyelik parası istiyor ondan sonra sana takvim çıkarıyor o yüzden bakmıyorsun canımTAMAM DOGUM TARİHİM...07.04.1997....
SATMİ TAM OLARAQ BİLMİYORUM HANGİ SAATA DOGDUM SEN KAFANAN BİRİN YAZ İŞDE
SON ADET TARİHİM....10.08.2019
29 GUNEN BİR ADET OLURDUM..
Yaaa öylemiii olsun canim yenede cokk tesekur ilgin için ...Allah razi olsun sendenBaktığın sayfa paralı üyelik istiyor. 135 lira üyelik parası istiyor ondan sonra sana takvim çıkarıyor o yüzden bakmıyorsun canım