Doğuma Hazırlık Kizlar bu SAT nedir ne anlama gelir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tumurcuq

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
103
34
13
28
Kizlar burda bu SAT ne anlama gelir biken varsa yazsin lutfen..yeni oraya ne yazcaz..bu yorumcu sitesindeki SAt yazilan sozu deyrem

Kizlar resimi eklyemedim...ama bence yoklayanlar bilir...yorumcu yontemindeki SAT yazilan sozun anlami ne yani neyi qeyd etmeyi istiyor orda

Neye bakacağım işte tam söyleyin bakarım neden bakmayım
Arkadaslar bu yorumcu.com var ya bak orda cinsiyet belirliyormus..yani anenin dogum tarihi dogdugu saat ve sonra ilk aybaşi vakti filan qeyd edyorsun..sonrada sonuc geliyor yani kizmi erkekmi deye..ben orasni anlyamadim işde bir cedvel geldi kizmi erkekmi anlamadim işde

Tamam
Arkadaslar bu yorumcu.com var ya bak orda cinsiyet belirliyormus..yani anenin dogum tarihi dogdugu saat ve sonra ilk aybaşi vakti filan qeyd edyorsun..sonrada sonuc geliyor yani kizmi erkekmi deye..ben orasni anlyamadim işde bir cedvel geldi kizmi erkekmi anlamadim işde
Tamam sen söyle bunları ben bakayım. Sen ne zaman doğdun ve tahmini olarak hangi saatte. Bi de son olduğun adetin gününü söyle. Son olarak da kaç günde bir adet olursun genelde 29 30 gün falansa mı net söylemene gerek yok tahmini söyle

Tamam

Tamam sen söyle bunları ben bakayım. Sen ne zaman doğdun ve tahmini olarak hangi saatte. Bi de son olduğun adetin gününü söyle. Son olarak da kaç günde bir adet olursun genelde 29 30 gün falansa mı net söylemene gerek yok tahmini söyle
TAMAM DOGUM TARİHİM...07.04.1997....
SATMİ TAM OLARAQ BİLMİYORUM HANGİ SAATA DOGDUM SEN KAFANAN BİRİN YAZ İŞDE
SON ADET TARİHİM....10.08.2019
29 GUNEN BİR ADET OLURDUM..

TAMAM DOGUM TARİHİM...07.04.1997....
SATMİ TAM OLARAQ BİLMİYORUM HANGİ SAATA DOGDUM SEN KAFANAN BİRİN YAZ İŞDE
SON ADET TARİHİM....10.08.2019
29 GUNEN BİR ADET OLURDUM..
Baktığın sayfa paralı üyelik istiyor. 135 lira üyelik parası istiyor ondan sonra sana takvim çıkarıyor o yüzden bakmıyorsun canım

Back
X