- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canm bende 2 gündür kasık böbrek ağrısı çekiyodm aşırı derecede ve anormal derecede sık idrara gidiyodm bugün idrardan sonra leke geldi acile gittim aşırı enfeksiyon çıktı soğan suyu yapmıştım ve bütün vucudumu enfeksiyon sarmış ölümcül olacak kadar artmış gitmeseydim organlara zarara gidebilirdi dedi allahtan gittim ağır antibiyotikler verdi inşallah azalır yoksa hastaneye yatorıcaktı ben kızım olduğu için istemedim azalmazsa yatıracaklar. Bi git Dr bence bekleme bebişse erken öğrenirsinAlamadım malesef
Bugün yine pembe bi akıntı gördüm bu neyin nesi hiç anlamıyırum doktor öncesi çıkn bir maraz heralde
Canm bende 2 gündür kasık böbrek ağrısı çekiyodm aşırı derecede ve anormal derecede sık idrara gidiyodm bugün idrardan sonra leke geldi acile gittim aşırı enfeksiyon çıktı soğan suyu yapmıştım ve bütün vucudumu enfeksiyon sarmış ölümcül olacak kadar artmış gitmeseydim organlara zarara gidebilirdi dedi allahtan gittim ağır antibiyotikler verdi inşallah azalır yoksa hastaneye yatorıcaktı ben kızım olduğu için istemedim azalmazsa yatıracaklar. Bi git Dr bence bekleme bebişse erken öğrenirsin
Soğan suyu tetiklemiş canm yni normal Bi enfeksiyon değilmiş aşırı aşırı dedi dr. Organlara zarar verme durumuna gelmiş. Korunmasız ilişkide enfeksiyon yapıyordu bende zaten hepsi üst üste gelince sonuç bu olmuş canm. Benşmde bişeyim yoktu dün hafif hafif başladı 2 gün sürmedi yani iyikide Dr a gittim valla. İnşallah bu ay güzel haberlerin gelir canmCanım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin
Soğan suyundan dolayı mı enfeksyon olmuşsun
Bende ağrı falan olmadı canım sadece inanılmaz halsizlik vardı bide gribin üstüne yaşadım
bugün çook uçuk pembe gelmiş yine
adetime 5 gün kaldı artık
bu hafta randevum var söylicem doktora
Cnm beklicekmisin test yapmicakmisin dahaCanım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin
Soğan suyundan dolayı mı enfeksyon olmuşsun
Bende ağrı falan olmadı canım sadece inanılmaz halsizlik vardı bide gribin üstüne yaşadım
bugün çook uçuk pembe gelmiş yine
adetime 5 gün kaldı artık
bu hafta randevum var söylicem doktora
Cnm cok çok gecmis olsun hiç duymamistim doğan suyunun böyle etkilediginiSoğan suyu tetiklemiş canm yni normal Bi enfeksiyon değilmiş aşırı aşırı dedi dr. Organlara zarar verme durumuna gelmiş. Korunmasız ilişkide enfeksiyon yapıyordu bende zaten hepsi üst üste gelince sonuç bu olmuş canm. Benşmde bişeyim yoktu dün hafif hafif başladı 2 gün sürmedi yani iyikide Dr a gittim valla. İnşallah bu ay güzel haberlerin gelir canm❤
Sağol kuzum. Benim vucudum enfeksiyon üretiyor canm soğan da tetiklemiş ve inanılmaz bir enfeksiyon sarmış vucudumu Dr bile hayret etti bu kadar enfeksiyonla hala ayakta olmamaCnm cok çok gecmis olsun hiç duymamistim doğan suyunun böyle etkiledigini
Cnm yaaa cok cok gecmis olsun tekrardanSağol kuzum. Benim vucudum enfeksiyon üretiyor canm soğan da tetiklemiş ve inanılmaz bir enfeksiyon sarmış vucudumu Dr bile hayret etti bu kadar enfeksiyonla hala ayakta olmama
Sağol canm Allah razı olsunCnm yaaa cok cok gecmis olsun tekrardan
Cnm beklicekmisin test yapmicakmisin daha
Bilac gundur benimde aklım sende kaldı kac günün kaldı cnm adeteCanım dün misafirim vardı baya telaşım vardı
Bugün dışarı çıkıcam ama tekrar alsam mı test bilemedim
Bilac gundur benimde aklım sende kaldı kac günün kaldı cnm adete
Bilac gundur benimde aklım sende kaldı kac günün kaldı cnm adete
Benim 1 hafta kala çıkmıştı cnm idrarda3 günüm kalmış canım varsa kesin çıkar bence
Dün bi akrabamız vardı
Yerleşme yaşamış olabilirsin dedi
Ama anca kanda çıkar testte çıkması zor şimdi dedi
Benim 1 hafta kala çıkmıştı cnm idrarda
Hadi ins cnm yaaaTamam bugün alayım bari
Allahım inşallah vardırr
Hadi ins cnm yaaa
Ne zaman gideceksinbeklemedeyim ins❤
Tmm cnm önemli olan pozitif çıkması ins görürsün bu ayYarım saate çıkarım ama testi ne zaman yaparım bilmiyorım eve dönüş saatim şimdilik belli değil
Tmm cnm önemli olan pozitif çıkması ins görürsün bu ay
20 dk önce yaptım ilk yaptığımda ki halini ve şuan ki halini ekliyorum
Yaklaşık 6 gün süren lekelenme yaşadım bugün bitti bunun üzerine test yapmak istedim acaba yerleşme kanaması mıydı diye
Çünkü ilk kez başıma geldi
En son foto yaptığım ilk dakikalar diğer üçü şuan ki hali
Benimde buna benzer çıktı ama kan vermedim daha20 dk önce yaptım ilk yaptığımda ki halini ve şuan ki halini ekliyorum
Yaklaşık 6 gün süren lekelenme yaşadım bugün bitti bunun üzerine test yapmak istedim acaba yerleşme kanaması mıydı diye
Çünkü ilk kez başıma geldi
En son foto yaptığım ilk dakikalar diğer üçü şuan ki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?