Kızlar bu test bozuk mu ?

Alamadım malesef
Bugün yine pembe bi akıntı gördüm bu neyin nesi hiç anlamıyırum doktor öncesi çıkn bir maraz heralde
Canm bende 2 gündür kasık böbrek ağrısı çekiyodm aşırı derecede ve anormal derecede sık idrara gidiyodm bugün idrardan sonra leke geldi acile gittim aşırı enfeksiyon çıktı soğan suyu yapmıştım ve bütün vucudumu enfeksiyon sarmış ölümcül olacak kadar artmış gitmeseydim organlara zarara gidebilirdi dedi allahtan gittim ağır antibiyotikler verdi inşallah azalır yoksa hastaneye yatorıcaktı ben kızım olduğu için istemedim azalmazsa yatıracaklar. Bi git Dr bence bekleme bebişse erken öğrenirsin

Canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin

Soğan suyundan dolayı mı enfeksyon olmuşsun

Bende ağrı falan olmadı canım sadece inanılmaz halsizlik vardı bide gribin üstüne yaşadım
bugün çook uçuk pembe gelmiş yine
adetime 5 gün kaldı artık
bu hafta randevum var söylicem doktora

Soğan suyu tetiklemiş canm yni normal Bi enfeksiyon değilmiş aşırı aşırı dedi dr. Organlara zarar verme durumuna gelmiş. Korunmasız ilişkide enfeksiyon yapıyordu bende zaten hepsi üst üste gelince sonuç bu olmuş canm. Benşmde bişeyim yoktu dün hafif hafif başladı 2 gün sürmedi yani iyikide Dr a gittim valla. İnşallah bu ay güzel haberlerin gelir canm

Cnm beklicekmisin test yapmicakmisin daha

Cnm cok çok gecmis olsun hiç duymamistim doğan suyunun böyle etkiledigini

Cnm cok çok gecmis olsun hiç duymamistim doğan suyunun böyle etkiledigini
Sağol kuzum. Benim vucudum enfeksiyon üretiyor canm soğan da tetiklemiş ve inanılmaz bir enfeksiyon sarmış vucudumu Dr bile hayret etti bu kadar enfeksiyonla hala ayakta olmama

Eklentiler

• 4684BBAB-A12B-4506-948A-0ADAFEB77799.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 170
Benimde buna benzer çıktı ama kan vermedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…