kızlar bu yatak odası takımı nasıl?

huzur16

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
87
15
298
Merhaba kızlar. Bu modeli teşhir ürünü olarak indirim yaptılar. Sizce nasıl? Beyaz almayı düşünüyordum. Ama başka model baktım fiyatlar çok pahalı geldi bütçeme. Sizce bekleyip ileride mi istediğim modeli alayım yoksa indirimde olduğundan eh işte idare edermi. Ne yapsam bilemedim.

Kızlar ilk mesajıma düzenleme yapıyorum. Resmin sağ tarafına yeni bir resim ekliyorum o modeli almış bulunmaktayım. İnci beyazı mobilyamın rengi. Bununla ilgili de yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• brillance.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 1.629
  • ist.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 553
Son düzenleme:
Ben beğenmedim canım. Aynası çok tuhaf geldi gözüme, desenleri de öyle. Bu kadar hareketli mobilyalarda desenli hareketli yatak örtüleri, battaniyeler, nevresimler kullanamazsın. Biraz daha sade tercih et derim.

Kulpları, aynası falanda çok hoş değil bence. Yatak başlığı da oval değil de düz olsa daha iyi olur. Gerçi zevk meselesi, kırılma lütfen, belki ben daha farklı seviyorumdur senden ama ben olsam almazdım.

Bir de böyle modeller büyük odalarda bir nebze düzgün duruyor ama malum burda yatak odaları çok büyük olmaz. Tıklım tıklım durur odan çok büyük değilse.

Ben ce begenmedim tatlim bellonada country tarzi cok daha sık takimlar var bunu kesinlikle dusunme

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için hiç beğenen olmamış:) Aslında bu ürünü mobilyacı teşhirden kaldıracaklarından dolayı bayağı indirim yapmıştı, ben de kararsız kalmıştım. Beyaz tercih ediyordum ama tam da istediğim gibi değildi o yüzden konuyu açtım. Yorumlarda da beğenen çıkmamış. Düşüneceğim artık.

Ben de beyaz zor sanırdım ama çocuk odasında beyaz kullandım yıllardır çocuk odası olmasına rağmen çok şükür hiçbir zorluk yaşamadım. Yatak odam da çok koyu kahveydi artık o koyuluktan bunaldım o yüzden bu sefer beyaz olsun diyorum. Ama yine de kısmet.

ben de beğenmedim belli bir tarzı yok gibi sanki... istikbali öneririm marka olarak ama başka modellere de bak uygun fiyatlı takımları da var istikbalin.
benim evim komple beyaz kullanımı çok rahat ama nedense yatak odamı hiç beyaz düşünmedim sanki biraz soğuk oluyor yatak odası beyazla. he ama içlerinde kahve tonlarında detaylar olursa hoş duruyor. tek beyaz sevmiyorum tercih de etmedim.

istikbalin sitesinde baktım da sedef ve caprice modellerine bakabilirsin cnm :)

istikbalin sitesinde baktım da sedef ve caprice modellerine bakabilirsin cnm :)

Canım bu modelinde indirim uyguluyor, teşhirden alacaktım o yüzden. Sürgü kapak da tercih etmedim. İndirimli ve kaliteli bir mobilya olsun istedim. Mobilyacı da teşhirde olan bu ürünü fiyatından düşerim diye önerdi. Yoksa daha güzel modeller var ama pahalı. Bu modeli de kimse beğenmedi kararsız kaldım şimdi.

beyaz çok çiğ duruyor en ufakk tozu belli ediyor açık renk düşünüyorsanız krem veya capuçino rengi tavsdie ederim

ben yatak odamı satmayı düşünüyorum çok kaliteli ama beyaz olduğundan dolayı tozundan bıktım

ben yatak odamı satmayı düşünüyorum çok kaliteli ama beyaz olduğundan dolayı tozundan bıktım

Toz alınacak kısmı sadece aynalı olan kısımla iki komodin değilmi? gardırop kapakları çok toz tutmaz sanıyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.

canım ankaradaysan sitelere bir bak harika takımlar var

canım ankaradaysan sitelere bir bak harika takımlar var
Aslında sorun şu tabiki çok model bak. Fiyat olarak teşhir ürünü olduğu için bunda indirim yapıldı o yüzden bu model nasıl diye sordum. Şu an pahalı mobilya alacak durumda değilim. O yüzden bu modelle ilgili fikir almak istedim.

o zaman idare eder.ena değil.istikbalin bir takımına çok benziyor.burda baktıgım çoğu takımdan daha iyi ve kullanışlı duruyor benim fikrim bu

Ben beğenmediğimi belirtmiştim ama iyileştirme çabalarına girilebilinir mi bilmiyorum ..Örneğin aynası gerçekten kötü o çıkartılıp yerine düz bir ayna monte ettirilebilir mi ? Kulpları çiğ durmuş kulp renkleri beyaz olabilir mi ? Yatak başı üzgünüm ama kalıtesi duruyor yatak başı iyi bir kumaşla kaplatılabilir mi pudra kadife olabilir ..Bunlar düzeltilirse olabilir ...Bu arada takımın fiyatı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…