kızlar bu yatak odası takımı nasıl?

Yatak başlığı deri aslında normalde burdaki resimden daha güzel duruyor. Ama onca şeyi değiştirmeye kalkarsam bana pahalıya patlar. yani aynasıydı kulbuydu v.s. Takımın fiyatı normalde herşeyi içinde 6500 TL ama 4000 TL ye alacağım eğer alırsam. Hadi kulpları belki boyarım diyeceğim ama perdemin de desenleri gümüş renkli uyum sağlarsa boyamam. Birde ben konudaki ilk mesajımda düzeltme yapayım. Teşhir ürünü o yüzden indirimli olacak alırsam gibisinden.

Anladım aslında siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez Ayrıca bende kahverengilerden sıkılmış bir insan olduğum için anlıyorum sizi ..Ne diye kahverengi mobilya dayatılmış bize bilmiyorum ama bütün evi çöpe atasım geliyor ,o kadar para verilmesine rağmen boğuyor insanı sanki ..Benim de hep dediğim eğer bir daha ev düzersem asla kahverengi bir şey olmayacak ..Alırsanız hayırlı olsun ,ama almayın yaaaa biraz daha bakın

witch hunt teşekkür ederim yorumların için. Ben aslında beğenmekten ziyade durumu şöyle anlatayım. Yatak odam eskidi uygun fiyatlı bişey alabilirim ancak. Ama markası servisi olmayan bir yerden almak da istemedim. Kendi devamlı alışveriş yaptığım mağaza da bu ürünü teşhirden bu fiyata alabilirsin deyince bir de burada yorumları duymak istedim. Yani beyaz istiyordum evet ama daha güzeller de 7000 TL civarında olunca tamamen buna yöneldim ama beğenen hiç çıkmadı:) Galiba almayacağım şimdilik eski koyu kahve mobilyamla idare edeceğim gibi görünüyor.

Bir de şu var yıllardır koyu bir yatak odası kullandığımdan mıdır bilmem geçen sene bir akrabamın evine gitmiştim. Yatak odası beyazdı. Orada o kadar bir ferahlık hissettimki hatta o akrabam da kendi boyamıştı yatak odasını beyaza harikaydı. O zamandan beri aklımda beyaz oda almak var. Allah nasip ederse...

Yatak başlığını beğendim sadece, diğerleri çok klasik o süs gibi yerleri çok aşırı benim fikrimce.

Aynısı alt komşumda var simsiyah oluyor toz olunca .Ayrıca 4 bin bütçen varsa bellonaya bak arkadaşım bunu alma hiç begenmedim .

Bende ki bunun ayakları böyle değil..Ben çok pişmanım annem sürpriz yapıp almıştı beğenmedim ama hevesini kıramadım kaldı..Sakın alma :)Bekle spor konforlu bişey al..

İyi güzel hoşta beyazın kullanımı çok zor ya .. Şahsen ben olsam tercih etmezdim..
Aynen canım cıkıyo bide çizilince cilası leke kalıyo çamaşır suyuyla açıyorum rengini ay amaan eziyet nefret ediyorum bidakine ahşap gibi alcam..

Niye kimse begenmemis aaa mis gibi oda, ben begendim sahsen.Zevkler ve renkler tartisilmazmis ama konu sahibi bence sen begendiysen güzeldir bacim, sonucta sen kullanacaksin. Güzellik göreceli bisey sonucta....

beyaz zor degil bence. ablamin da beyazli siyahli ama keske komple beyaz alsaymisim diyor.. bence fena degil bu yatak odasi ama biraz agir bi model.. cok klasik model yani. ama kotu degil. tarzina uygunsa al tabii.benimki de mesela istikbal in kayra modeli.. sade bir model..

Niye kimse begenmemis aaa mis gibi oda, ben begendim sahsen.Zevkler ve renkler tartisilmazmis ama konu sahibi bence sen begendiysen güzeldir bacim, sonucta sen kullanacaksin. Güzellik göreceli bisey sonucta....
Teşekkür ederim canım yorumun için. İlk beğenen sen oldun:)

Teşekkürler yorum için. Ben de biraz da beyaz mobilya kullananların yorumlarını da merak ediyorum açıkcası yazman iyi oldu. Kayra modele de baktım sade ama şıkmış.. Güle güle kullan..

Teşekkürler yorum için. Ben de biraz da beyaz mobilya kullananların yorumlarını da merak ediyorum açıkcası yazman iyi oldu. Kayra modele de baktım sade ama şıkmış.. Güle güle kullan..
tesekkurler. bir anda aldim esim beyaz sevmiyordu kahverengi istiyordu, ben de beyaz istiyordum. ikisinin arasi bir tonda oldugu icin aldim ama beyaz almadigima pismanim cnm. beyaz her zaman daha sik duruyor..

tesekkurler. bir anda aldim esim beyaz sevmiyordu kahverengi istiyordu, ben de beyaz istiyordum. ikisinin arasi bir tonda oldugu icin aldim ama beyaz almadigima pismanim cnm. beyaz her zaman daha sik duruyor..
benimki acik krem olani cnm

Aynı şeyi söyleyecektim, mağaza da görünce ya da fotoğraflardan göze hoş gelebiliyor ama eve getirip te odaya kurulduğunda o formu vermiyor mobilya, hele hele bu tarz (beni de yanlış anlamasın lütfen konu sahibi) abartı modeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…