Yatak başlığı deri aslında normalde burdaki resimden daha güzel duruyor. Ama onca şeyi değiştirmeye kalkarsam bana pahalıya patlar. yani aynasıydı kulbuydu v.s. Takımın fiyatı normalde herşeyi içinde 6500 TL ama 4000 TL ye alacağım eğer alırsam. Hadi kulpları belki boyarım diyeceğim ama perdemin de desenleri gümüş renkli uyum sağlarsa boyamam. Birde ben konudaki ilk mesajımda düzeltme yapayım. Teşhir ürünü o yüzden indirimli olacak alırsam gibisinden.Ben beğenmediğimi belirtmiştim ama iyileştirme çabalarına girilebilinir mi bilmiyorum ..Örneğin aynası gerçekten kötü o çıkartılıp yerine düz bir ayna monte ettirilebilir mi ? Kulpları çiğ durmuş kulp renkleri beyaz olabilir mi ? Yatak başı üzgünüm ama kalıtesi duruyor yatak başı iyi bir kumaşla kaplatılabilir mi pudra kadife olabilir ..Bunlar düzeltilirse olabilir ...Bu arada takımın fiyatı ne ?
Yatak başlığı deri aslında normalde burdaki resimden daha güzel duruyor. Ama onca şeyi değiştirmeye kalkarsam bana pahalıya patlar. yani aynasıydı kulbuydu v.s. Takımın fiyatı normalde herşeyi içinde 6500 TL ama 4000 TL ye alacağım eğer alırsam. Hadi kulpları belki boyarım diyeceğim ama perdemin de desenleri gümüş renkli uyum sağlarsa boyamam. Birde ben konudaki ilk mesajımda düzeltme yapayım. Teşhir ürünü o yüzden indirimli olacak alırsam gibisinden.
Bende ki bunun ayakları böyle değil..Ben çok pişmanım annem sürpriz yapıp almıştı beğenmedim ama hevesini kıramadım kaldı..Sakın alma :)Bekle spor konforlu bişey al..Merhaba kızlar. Yatak odası için istikbale gittim. Yıllardır beni tanıdıklarından dolayı bana bu modeli teşhir ürünü olarak indirim yaptılar. Sizce nasıl? Beyaz almayı düşünüyordum. Ama başka model baktım fiyatlar çok pahalı geldi bütçeme. Sizce bekleyip ileride mi istediğim modeli alayım yoksa indirimde olduğundan eh işte idare edermi. Ne yapsam bilemedim.
Aynen canım cıkıyo bide çizilince cilası leke kalıyo çamaşır suyuyla açıyorum rengini ay amaan eziyet nefret ediyorum bidakine ahşap gibi alcam..İyi güzel hoşta beyazın kullanımı çok zor ya .. Şahsen ben olsam tercih etmezdim..
canım seninki de bu modelin aynısı mı?Aynen canım cıkıyo bide çizilince cilası leke kalıyo çamaşır suyuyla açıyorum rengini ay amaan eziyet nefret ediyorum bidakine ahşap gibi alcam..
Teşekkür ederim canım yorumun için. İlk beğenen sen oldun:)Niye kimse begenmemis aaa mis gibi oda, ben begendim sahsen.Zevkler ve renkler tartisilmazmis ama konu sahibi bence sen begendiysen güzeldir bacim, sonucta sen kullanacaksin. Güzellik göreceli bisey sonucta....
beyaz zor degil bence. ablamin da beyazli siyahli ama keske komple beyaz alsaymisim diyor.. bence fena degil bu yatak odasi ama biraz agir bi model.. cok klasik model yani. ama kotu degil. tarzina uygunsa al tabii.benimki de mesela istikbal in kayra modeli.. sade bir model..
tesekkurler. bir anda aldim esim beyaz sevmiyordu kahverengi istiyordu, ben de beyaz istiyordum. ikisinin arasi bir tonda oldugu icin aldim ama beyaz almadigima pismanim cnm. beyaz her zaman daha sik duruyor..Teşekkürler yorum için. Ben de biraz da beyaz mobilya kullananların yorumlarını da merak ediyorum açıkcası yazman iyi oldu. Kayra modele de baktım sade ama şıkmış.. Güle güle kullan..
benimki acik krem olani cnmtesekkurler. bir anda aldim esim beyaz sevmiyordu kahverengi istiyordu, ben de beyaz istiyordum. ikisinin arasi bir tonda oldugu icin aldim ama beyaz almadigima pismanim cnm. beyaz her zaman daha sik duruyor..
ben de açık renk olanı beğenmiştim, gayet şık. iyi ki açık rengini almışsın.benimki acik krem olani cnm
Ben beğenmedim canım. Aynası çok tuhaf geldi gözüme, desenleri de öyle. Bu kadar hareketli mobilyalarda desenli hareketli yatak örtüleri, battaniyeler, nevresimler kullanamazsın. Biraz daha sade tercih et derim.
Kulpları, aynası falanda çok hoş değil bence. Yatak başlığı da oval değil de düz olsa daha iyi olur. Gerçi zevk meselesi, kırılma lütfen, belki ben daha farklı seviyorumdur senden ama ben olsam almazdım.
Bir de böyle modeller büyük odalarda bir nebze düzgün duruyor ama malum burda yatak odaları çok büyük olmaz. Tıklım tıklım durur odan çok büyük değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?