Kızlar bu sizce yumurtlama mı? Testlerde herkesin çok koyu oluyor anlayamadım.Eki Görüntüle 3671215
Kuzum benimde senin gibi çook koyu sonuç degil ama paylaşımlarda herkesin cok koyu oluyor anlamadımTers mi eklediniz acaba benim şöyle bugün
2 günde bir değerlendirin illa denk getirirsinizSaatini de kaçırmış olabiliriz kimisi cok kısa sürede çatlıyor
Benimde sefffaf uzayan akıntım 03 ekimde başladı ve testlerde koyulaşmaya başladı 04 ünde de aynıydı 05 ine kadar akıntı vardı. 2 gündür çok az ve testlerim silikleşmeye başladı.benimde bu ay adetim bittikten öyle tahmin ediyorum ki 2 gün bile olmadan yumurtlama oldu galiba testlerin giderek siliklesiyor ve ovulasyon hafif kanaması dün gördüm
niye böyle oluyor ki daha önce hiç böyle olmuyordu
evet evet aynen benimde öyle ben dün ve bugün test yaptım ama en çok akıntıdan anladımBenimde sefffaf uzayan akıntım 03 ekimde başladı ve testlerde koyulaşmaya başladı 04 ünde de aynıydı 05 ine kadar akıntı vardı. 2 gündür çok az ve testlerim silikleşmeye başladı.
Acaba herkeste lh seviyesi farklı mı oluyor anlamadım. Belkide testin lh algılama seviyesi ile ilgili de olabilir. Bende yumurtladığımı düşünüyorum ama yinede regla kadar her gün aynı saatte devam edeceğim.evet evet aynen benimde öyle ben dün ve bugün test yaptım ama en çok akıntıdan anladım
ve hafif lekelenmeden
2 aydır böyle anlamadım gitti üzülüyorum da bir yandan doğrusu
yani adetim bitti ben 3 günde yumurtladim büyük ihtimalle ( eğer yanılmıyorsam)a
Umarım gebelik oluşmuşturbelki de olabilir
bende sizin gibi düşünüyorum aynen acaba test alıp devam etsem mi diye ama bence oldu ya
yani geçen ayda aynen şüphelendim erkenden regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?