• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bu yumurtlama mı?

GulT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
26
3
1
26
Kızlar bu sizce yumurtlama mı? Testlerde herkesin çok koyu oluyor anlayamadım.
1000197723.webp

Ters mi eklediniz acaba benim şöyle bugün

Eklentiler

• IMG_7794.webp
    IMG_7794.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 28
Eylül ekim ayları çok koyu yakalamıştım bu kez neden böyle oldu anlamadım

Saatini de kaçırmış olabiliriz kimisi cok kısa sürede çatlıyor

1000197858.webp

Son regl 26 ekim benim, sonuçlar boyle giderek silikleşiyor.

benimde bu ay adetim bittikten öyle tahmin ediyorum ki 2 gün bile olmadan yumurtlama oldu galiba testlerin giderek siliklesiyor ve ovulasyon hafif kanaması dün gördüm
niye böyle oluyor ki daha önce hiç böyle olmuyordu

benimde bu ay adetim bittikten öyle tahmin ediyorum ki 2 gün bile olmadan yumurtlama oldu galiba testlerin giderek siliklesiyor ve ovulasyon hafif kanaması dün gördüm
niye böyle oluyor ki daha önce hiç böyle olmuyordu
Benimde sefffaf uzayan akıntım 03 ekimde başladı ve testlerde koyulaşmaya başladı 04 ünde de aynıydı 05 ine kadar akıntı vardı. 2 gündür çok az ve testlerim silikleşmeye başladı.

Benimde sefffaf uzayan akıntım 03 ekimde başladı ve testlerde koyulaşmaya başladı 04 ünde de aynıydı 05 ine kadar akıntı vardı. 2 gündür çok az ve testlerim silikleşmeye başladı.
evet evet aynen benimde öyle ben dün ve bugün test yaptım ama en çok akıntıdan anladım
ve hafif lekelenmeden
2 aydır böyle anlamadım gitti üzülüyorum da bir yandan doğrusu
yani adetim bitti ben 3 günde yumurtladim büyük ihtimalle ( eğer yanılmıyorsam)

evet evet aynen benimde öyle ben dün ve bugün test yaptım ama en çok akıntıdan anladım
ve hafif lekelenmeden
2 aydır böyle anlamadım gitti üzülüyorum da bir yandan doğrusu
yani adetim bitti ben 3 günde yumurtladim büyük ihtimalle ( eğer yanılmıyorsam)a
Acaba herkeste lh seviyesi farklı mı oluyor anlamadım. Belkide testin lh algılama seviyesi ile ilgili de olabilir. Bende yumurtladığımı düşünüyorum ama yinede regla kadar her gün aynı saatte devam edeceğim.

belki de olabilir 🤷
bende sizin gibi düşünüyorum aynen acaba test alıp devam etsem mi diye ama bence oldu ya
yani geçen ayda aynen şüphelendim erkenden regl oldum

Back
X