Kızlar buda benim 13 yıllık yuvam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım koltukların çok güzel son moda, ama keşke halını daha klasik ve şık alsaydın, çok spor kalmış ve renk uyumu olmamış....

güzel günlerde oturun inş..
Allah ağız tadınızı bozmasın..
Herşeyiniz çok güzelll

Canım salon mobilyaların çok güzel.oğlunun odasıda öyle.bu arada oğlunun başucunda ilaçlar var o heralde benim gibi sık hastalanan bi çocuk.geçmiş olsun.bi öneri verebilirmiyim?madem mutfağı yeniliceksin bence salona da takımla uyumlu bir halı alsan güzel olur.evinde ailenle güle güle otur inşallah

salonumun halısını değiştiricem halım eski mobilyalarıma uygun şimdiki mobilyalarıma uygun halıda alıcam malumunuz herşey hemen olmuyo

oğlumun odasındaki ilaçlar eşime ait eşim ameliyet oldu onun pansuman malzemeleri pansuman için en uygun yer oğlumun odası mecburen orda duruyolar daha bir kaç ay daha orada durucaklar

iyi günlerde otur çok güzelmiş.Mutulugunuz ve yuvanız daim olsun inşallah.

Çok huzurlu bir eviniz var..
Rabbim oğlunuz ve eşinizle , bu güzel evde, mutlu günler geçirmenizi nasip etsin...

çok süslü bir ev çok güzel a.s.benim evimde hiç süs yok senağlama:1hugğlum olanlarıda halletti:çok üzgünüm:hep imreniyorum böyle şıkır şıkır evlere inşallah oğlum büyüyünce bende böyle süslüycem evimi:teytey:sağlık ve huzurla oturman dileğiyle öptüm:1hug:

bende eskiden evime süs eşyaları alamazdım olanlarda hep oğlum tarafından kırılmıştı ama artık kocaman adam oldu istediğimi rahatlıkla alabiliyorum darısı başına

halılar benim halımın aynısı yeşilli olonlar mobilyaların çok şık huzurla otur evinde

bende eskiden evime süs eşyaları alamazdım olanlarda hep oğlum tarafından kırılmıştı ama artık kocaman adam oldu istediğimi rahatlıkla alabiliyorum darısı başına

amin canım erkek çocukları demekki hep böyle haşarı oluyor sen büyütmüşsün ne güzel darısı başıma benim bitanade 8 yaşında kızım var daha birşeye zarar verdiğini görmedim ama oğlum felaket birşey annemlere bile çekinerek gidiyorum ne zarar verecek diye bu arada oğlun kaç yaşında canım

çok süslü bir ev canım.....mutluluklar dilerim.eşin ve oğluşunla....

oğlum 9 yaşında artık eşyalara zarar vermiyo ama şimdi daha farklı yaramazlıkları var resmen kök söktürüyo bana çok hareketli bi çocuk anlıcan büyüyüncede değişmiyo bunlar sadece yaramazlıkları boyut değiştiriyo gene aynılar

hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
kızlar teşekkür butonu vardı ne oldu haberiniz varmı acaba

çok sağ olun kızlar allah hepimize evimizde ağız tadıyla oturmamızı nasip etsin

evin güzel canim ama o koltuklara o hali ve perde hic gitmemis .. elestiriye acik oldugunu düsündügüm icin yaziyorum . oraya kahve renklerinde ve ya simli bir hali alirsan muhtesem olur . agiz tadiyla oturmaniz dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…