Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy sinirlerim bozuldu. Sensin gerikafalı. Adam kızı işe gitsin diye arabasını vermiş . Yaranamamis. Böyle çocuğu evde beslemeyeceksin bir yardimda da bulunmayacaksın. Babasız aklınız havada diye izin vermiyordur. Ya da sizin başka şehre gitme kapasiteniz yoktur. Yaş oniki gibi davranıyorsunuz. Bu yaşta biri gönderilmez evet
tam konuyu okudum kendi kendime "ne anlatıyor yahu bu değişik" dedim ki diğer üyelerin seninle ilgili verdiği her detayda el arttırdın seni şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışımmm. bundan sonra forumdaki favori değişiklerimdensin, takipteyim bebeğimm.
hhaha kadın instagramdan tanıştığı herifle evlenip aynı eve girmeden boşanmış hala babam gerikafalı diyor; en sevdiğim model, sıfır içgörü
konuyla ilgili yorumuma gelirsek, belli ki adamın bu dünyadaki imtihanı sensin, sal adamı arsız evlatt
Ayy sinirlerim bozuldu. Sensin gerikafalı. Adam kızı işe gitsin diye arabasını vermiş . Yaranamamis. Böyle çocuğu evde beslemeyeceksin bir yardimda da bulunmayacaksın. Babasız aklınız havada diye izin vermiyordur. Ya da sizin başka şehre gitme kapasiteniz yoktur. Yaş oniki gibi davranıyorsunuz. Bu yaşta biri gönderilmez evet
yorumları okuyun :)
baba geri kafalı ama onu dayısına bile göndermeyecek sevgilisi var :)
babaya gelince tüüü sevgiliye de gelince de bini kiskiniyirrrr (kıskanıyor)
Ben konudan şunu anladım yaşarken evlada malını verirsen kendi malın için birde izin alırsın yetmedi birde lafın edilir teşekkür ederim ölmeden kalemimi vermeyeceğim konusunda ikna oldum ben .Ayrıca mal mülk bırakmayıp yiyen dedeler ne kadar da haklıymış .Ben bu dersleri çıkardım .Fakat sizin evladınız da size büyük ihtimal o çocuk baktiran işi düşünce arayan türlerden olacak çünkü neysek onu buluruz .Tüm kk nü tek görüşte topladiniz haksizsiniz
Babamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
Babamın arkadaşları ile 1 2 senedir gezi planı var. Benim şuan tatil için bütçem de yok. O yüzden yıllık iznimi istemedim daha. Araba da konuşuyorduk babam arkadaslari ile gezmek istedigi için mi bana yıllık iznini ayarla dedi ben öyle anladım acayip sinir oldum. Çünkü ben babamın aracıyla ise gidip geliyorum. Ve bazende gece çalıştığım için mecburen araçla ise gitmek zorunda kaliyorum. Çok zoruma gitti ben evde oturacağım babam gezecek mi ?
Bana bunu mu kastetti ?
Adamın arabasını siz kullanıyorsunuz diye geziye gitmesin mi? Güzelce baştan söylemiş mağdur olmayin diye yıllık izin almanızı üstelik.
Ne yapsın size de mi bir araba alsın?