Kızlar buda benim 13 yıllık yuvam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm evin çok güzel ve sımsıcak bi yuva Şeniz
güle güle oturmayı nasip etsin rabbim:Saruboceq:
yanlış anlamazsan eliştiri değilde bi önerim olucak
salonda uyumu bozan tek unsur halıların olmuşyerimseniben
belki farkındasın ilerde yenilemeyi düşünüyor olabilirsin onu da bilmiyorum tabisengözlerimebaksanab

şimdi geçmişe bakınca genelde halılar konuşulmuş ve gereken cevabı vermişsin tabi ben okumadım o yüzden de fikrimi beyan ettim, kusura bakmazsın umarım
sevgiyle kalın, oğlunuzla eşinizle bir ömür boyu mutluluklar yuvanızda

çok teşekkür ederim kızlar

evet halılarım uymuyo yenilerini alamadım hala

o resimleri koyduktan sonra kendimize gelemedik henüz eşim kendini toplayıp işe başlasın
o zaman inşallah tek tek diğer eksiklerimde kapanır

ayrıca tabiki eleştiriye açığım herkez düşüncesini söylücekki bende ona göre farklı yorumlarla herşeyi daha güzel yapim dimi ama

dream lover
oğlunun uyurken çekilmiş fotosu aynı benim oğluma benzemiş benim kininde aynı öyle bi resmi var görsen sende şaşırırsın tıpa tıp resmen

çok sağol canım

allah seninde kuracağın yuvayı daim etsin

ailem366kx8.jpg

salondaki koltukların çok hoş allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tam hayalimdeki salon takımı modeliyle rengiyle bayıldım.yanlız antre gözüme çok kalabalık geldi özellikle duvarlar :S orayı bıraz daha sadeleştirsen dha hoş olur fikrimce...

Allahım Ağzınızın tadını bozmasın Güle Güle oturun inş..

salondaki koltukların çok hoş allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tam hayalimdeki salon takımı modeliyle rengiyle bayıldım.yanlız antre gözüme çok kalabalık geldi özellikle duvarlar :S orayı bıraz daha sadeleştirsen dha hoş olur fikrimce...

yorumuna çok teşekkür ederim

karşıdaki yay hariç diğerleri yok canım bide benim antrem daha uzun aslında arka kısımda çamaşır hanem var çıplak gözle daha iyi görünüyo

Back
X