Gelinlik Modelleri kızlar buda benim gelinliğim...

ozim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
16
4
86
Amasya
kızlar sonunda gelinliğe kara verdim:) buralarda fazla seçeneğimiz olmadığı için mecburen beğeniyosun kısıtlı seçeneklerim içinde en beğendiğim bu oldu. sice nasıl? yorumlarınız bekliyorum....

Eklentiler

• $gelinliğim.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $gelinliğim2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 90
Çok güzel gerçekten canım
Allah mesut etsin inşallah
mutluluklar şimdiden

Kısıtlı seçenek var demişsin ama en güzel gelinlikler orda galiba..
Bayıldım ben gelinliğe..:lepi:
ışlemeleri, eteği, hele ki kuyruğu da upuzunsa çok ama çok şık duracaktır.

Yalnız düğünde göbek atarken problem çıkarabilir o kuyruk.mafoldumben
Fakat genel olarak gelinlik çok güzel...

kızlar beğenmenize çok sevindim . yorumlarınızı okudukça içime daha çok siniyo. çok teşekkürler yorumlarınız için....

cok güzelmiş begendim mutlulukla giy inş hayırlı olsun a.s.

secenek kısıtlı olurmu canım amasyada inan samsundakinden daha güzel seyler bulunabiliyor özellikle abiye konuusnda ben amasyada okudum üniversiteyi sık sıkta giderim
gelinliğin güzelmiş üzerindede görürüz inş. a.s.

bende çook beğendim canım. kısıtlı seçenekten iyi birşey çıkmış neyseki. güle güle giyersin inşallah. şimdiden mutluluklar dilerim.

canım bence çok güzel şimdiden mutluluklar dilerim

bencede çok güzel bir gelinlik ömür boyu mutluluklar dilerim...

kızlar sonunda gelinliğe kara verdim:) buralarda fazla seçeneğimiz olmadığı için mecburen beğeniyosun kısıtlı seçeneklerim içinde en beğendiğim bu oldu. sice nasıl? yorumlarınız bekliyorum....

gelinligin cok cok güzel . amasyada gayet modern ve güzel bir sehir bir amasyali olarak geri kalmis manasindaki :"buralarda fazla secenek yok" cümleni kesinlikle kabul etmiyorum canimyerimseniben sen dergiden begeniyorsun sana istersen istanbuldanda büyüksehirlerdende getirtiyolar sekerim .a.s

canlarım yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
xhüzünx Alıntı:

gelinligin cok cok güzel . amasyada gayet modern ve güzel bir sehir bir amasyali olarak geri kalmis manasindaki :"buralarda fazla secenek yok" cümleni kesinlikle kabul etmiyorum canim sen dergiden begeniyorsun sana istersen istanbuldanda büyüksehirlerdende getirtiyolar sekerim .

canım bende aslen amasyanın ilçesindenim ama bursa da doğup büyüdüğüm için insan ister istemez oralarla kıyaslayıp kısıtlandığını düşünüyo. Ama amasya yı çok seviyorum. Burada yaşamaktanda çok mutluyum.... Bilgilerinize hihoyyyt

canım begendıgın gelınlık harıka tam benım aradıgım gelınlık modelıne bezıyoo umarım resımdekı gıbı dıkerler hersey ıstedıgın gıbı olurr allah mutlulugunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…