Kizlar bugün adetim geceli 2.gun göğüslerim çok sis ve arada kasiklara bir ağrı girio çıkıyor yardım edinnn

Hamilesin. Saglikla gelsin minik. Kaç haftalksnz. Bende 7+4

Ben 28 gunde bir olurum. Adetimden 1 gun once test yaptim. Negatif. 1 gun gecikince yine yaptim silik bir sekilde pozitif.
Düşmemesi için 6 gun hastanede yattim. Serum ilac falan. Çok şükür iyim. 5+1 de kese gorunmemisti. 6+4 de kese ve icinde bebek kalbi atiyormus. . Benim yasadigim ulkede kan tahlili yapilmiyor. Insallah guzel sonuclari alirsn

Yaa hayırlı olsun inşallah umarım bende bir kez düşük yaşadım ondan dolayı 1 sene düşünmedim 4 aydır istiyordum bugünde çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir

Bende 2 kere dusuk yasadim. O yuzden hemen tedbirimi aldim hemn yatis yapildi. Sanada oneririm.

Evet göğüslerim şişti aşırı derecede ve açıyordu gecenin bir yarısı karpuz istemişti canım ve uyku hali vardı
Benimde öyle 4 gün gecikti göğüslerim aşırı büyüdü göğüs ucu iyice kahverengi oldu ve sabah midem yanıyor bide benimde canım incir istemişti ama daha önce düşük olmuştu erken öğrendim diye şimdi bilerek bekliyorum 3 gün sonra kan veririm bende

Aksine bende uyumakta zorlanıyorum eskiden kafamı kaldırmazdım sürekli uyurdum şimdi uyuyamıyorum bide sizde şey oldu mu acaba ben zayıf biriyim sol tarafımda şişlik var ve hafif kaherengi bi çizgi var göbeğimden aşagıya

Adetten 5 gün önce de ilişkiden sonra açık pembe renk kanama geldi ama çok azdı bidaha hiç bişey gelmedi adetim de gecikti zaten

Bence test yap en azından erken öğren ki erken gidersin riske atma

Bende zayıfım 43 kilo şişlik falan hissetmiyorum çizgide hamilelikte olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…