- Konu Sahibi fundaaa123
-
İnşallah ya güzel haberlerimiz olsun ikimizindeBende akşam gidip vereceğim inşallah hamileyizdir
Benim göğüslerim şiş şuan açıyor da hayırlı bakalım inşallahEn büyük belirtim göğüslerim çok büyüdü ağırlaştı bide midem kötü oluyor ara ara Kasık ağrılarım afetten önceydi şuan öyle bi belirti yok arada bi çok nadir
Eğer akşam gidip kan verirsem burayada yazarım inşallah pozitif olur herşeyİnşallah ya güzel haberlerimiz olsun ikimizinde
İnşallah merakla bekliyoruzEğer akşam gidip kan verirsem burayada yazarım inşallah pozitif olur herşey
Bende acıma yok ya göğsüm çok ağırlaştı bide göğüs ucu genişledi ve koyulaştıBenim göğüslerim şiş şuan açıyor da hayırlı bakalım inşallah
Ya çok mutlu oldumKizlar kan testim 133 pozitif
Benim de şu an 2 gün gecikti benim de göğüslerim şişti ve damarlar belirginleşti hafif regl ağrısı gibi ağrı var insallah ben de hamileyimdir daha test yapamadım allahh nasip ederse cuma günü yapacağımEvet göğüslerim şişti aşırı derecede ve açıyordu gecenin bir yarısı karpuz istemişti canım ve uyku hali vardı
Silik bir çizgi var kan verinYardım kizlar
Aynilari şuan bile var bende şişlik var ağrı arada oluyor bence var sendede inşallahBenim de şu an 2 gün gecikti benim de göğüslerim şişti ve damarlar belirginleşti hafif regl ağrısı gibi ağrı var insallah ben de hamileyimdir daha test yapamadım allahh nasip ederse cuma günü yapacağım
İnşallah yaa çok istiyorumAynilari şuan bile var bende şişlik var ağrı arada oluyor bence var sendede inşallah
Ama bekleme istersen bir test yap en azından için rahatlarİnşallah yaa çok istiyorum
Bugun ilişkiden sonra 12.günüm şöyle bi 14. Gün olsa daha net olacak gibi geliyor normalde çokk sabırsız bir insanım ama çok sabır ettim şu an.. Negatif çıkarsa diye bir korkuyorum daha erken mi yaptım der miyim diye deAma bekleme istersen bir test yap en azından için rahatlar
Ayy inan bende hiç yapmak istemedim ama eşim dedi yap en azından varsada erken öğrenelim yaptım silikti akşamda kan verdim inan ümitli bile değildim raabbim en güzel zamanda veriyor bebeği eminim bunaBugun ilişkiden sonra 12.günüm şöyle bi 14. Gün olsa daha net olacak gibi geliyor normalde çokk sabırsız bir insanım ama çok sabır ettim şu an.. Negatif çıkarsa diye bir korkuyorum daha erken mi yaptım der miyim diye de
Allahım bana da nasip eder insallahAyy inan bende hiç yapmak istemedim ama eşim dedi yap en azından varsada erken öğrenelim yaptım silikti akşamda kan verdim inan ümitli bile değildim raabbim en güzel zamanda veriyor bebeği eminim buna
Dua ediyorum herkese inşallah vardır banada dua edin ki sağ saglim güzel gitsin hamileliğim ve sonucu burdada paylasAllahım bana da nasip eder insallah
Allah seni bebeğine kavuştursun sağ salim güzel sağlıklı günleriniz olur insallahDua ediyorum herkese inşallah vardır banada dua edin ki sağ saglim güzel gitsin hamileliğim ve sonucu burdada paylas
Yaa daha doktora gitmedim ebeyle konuştum 10 gün kadar sonra doktra gidecem sağlık ocağına kan verecem yükselişine bakacam ve hiç fark etmez inanki çok istiyorum çünkü rabbim en düşük anımda verdiAllah seni bebeğine kavuştursun sağ salim güzel sağlıklı günleriniz olur insallahbu arada bebeği erkek hissettim
10 gün sonra gitmen daha iyi tabii bebeği ve kalp atışını görürsünYaa daha doktora gitmedim ebeyle konuştum 10 gün kadar sonra doktra gidecem sağlık ocağına kan verecem yükselişine bakacam ve hiç fark etmez inanki çok istiyorum çünkü rabbim en düşük anımda verdi
İnşallah hepimize10 gün sonra gitmen daha iyi tabii bebeği ve kalp atışını görürsünAllah nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?