kızlar bugun benim doğum günüm kızıma kavuşmama 1 ay kaldı ya siziinn???

ayca_ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
231
1
46
İstanbul
kızlar bugun benim doğum günüm ve kızıma kavuşmama 1 ay kaldı...

35. haftamdayım heycanlıyım...

ilk bebeğim ... allah herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin....

canimmm dogum günün kutlu olsunnn:))) mutlu mutlu yillar insallah kizinla esinle beraber..bende 36. haftadayim..benimde kizim olacak...her gecen güm dahada heyecanlaniyorum :)))

valla dün gece kızım kudurdu ... sanki hissetti anasının doğum günü olduğunu ... erken uyuya kalmışım, gece 2 den sonra kudurdu benim kızımm =))

çok heycanlıyım

kasılmalarım arttı bu aralar sizdede varmı böyle bir sorun? tuvalete koşa koşa gidiyom sanki saatlaerce yapıcam zannediyom bi bakıyom azıcık... =)))

günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür ayçacım
günün günden güzel olsun.....
nice mutlu huzurlu yıllar senle ve ailenle olsun.kızına da
hayırlısıyla kavuş inşallah

amin canım benim...

hep birlikte ççokkk çok güzel bir hayat sürelimmmmm

uzuunnn çok uzun yıllar... sağlıklı ve mutluuu

:)))

valla canım herkez bu günlerin tadını çıkar diyor ama ben biran önce bebişime kavuşmak istiyorummm...

ayy canim yaa bu lafi duymak beni artik sinir ediyor..tadini cikaracak bir durumum yok walla.bir an evvel dogurayim bebegime bakayim diyorum..kendimde yavas yavas kendime gelirim...ne tadini cikaracagim aaa diyorummm corabimi bile giyemiyorum..

ayy canim yaa bu lafi duymak beni artik sinir ediyor..tadini cikaracak bir durumum yok walla.bir an evvel dogurayim bebegime bakayim diyorum..kendimde yavas yavas kendime gelirim...ne tadini cikaracagim aaa diyorummm corabimi bile giyemiyorum..

valla bende de aynı dert var ....

çorap giymek işkence =))

ama bende korku var ...

acaba nasıl olacak bakabilecekmiyim...

bide kimsenin bebişini alıpta baktığım ne bilieyim uyuması için salladığım falan yok...

daha çok aman bişi yaparım aman bişi olur falan diye uzaktan sevmeyi tercih edenlerdenim...

ondan çok korkuyorum...

allahın izniye bugun dolu dolu 27 oldum... artık 28 yaşı sürmeye başlıcam... yaşta küçüük değil aslında ama ne bileyim...korkularım varrrr

kendi bebegin oldugu icin bakarsin merak etme ..bilmediklerini de gösterirler..benimde var korkularim..koruyabilecekmiyim....ya iyi anne olamazsam..beni sevmezse...kötü karakterli olursa vss bi sürü sey..ama ben elimden gelenin en iyisni yapmaya calisacagim...
bende kücük bebek bakmasini bilmiyorum ama alisirim..onun benden baska bakacak kimsesi yok..hem istememde kendim bakarim..calisan anne olsaydim acaba ise nasil giderdim o geliyor aklima..kimseye güvenemem heralde...sansli annelerdenim..bebegimin herseyine ilk ben tanik olacagim..oda anne sevgisinden hic yoksun kalmayacak :)))

kızlar bugun benim doğum günüm ve kızıma kavuşmama 1 ay kaldı...

35. haftamdayım heycanlıyım...

ilk bebeğim ... allah herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin....

canım doğum günün kutlu olsun. İnşallahh benimde 21 günüm kaldı oğluma kavuşmama... Allah hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...

valla ben çalışıyorum ne yazıkki.. annem bakıcam kızıma...

napiyim ihtiyaçlar bunu gerektiriyo ... inşallah anlar ilerde

canım doğum günün kutlu olsun. İnşallahh benimde 21 günüm kaldı oğluma kavuşmama... Allah hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...

canım çok teşekkürler... seninde az kalımış ... allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...

bu arada arkadaşlar çok az süremiz kaldı .. birbirimizden kopmayalım... doğum öncesi ve sonrasıda bu şekilde devam edelim...

asıl bundan sonraki yani meleklerimiz doğduğundaki paylaşımlar daha da önemli =)))

kızlar hepinize msana da merhabalar, arkadasım sana da nice mutlu, sağlıklı yaşlar bebişinle ve tüm sevdiklerinle inşalllahh..
bende sizin kadarım aşağı yukarı ve ben de çok heyecanlıyım... bir an once hayırlısıyla kucaklarımıza alırız umarım. artık son zamanlar her açıdan en zor zamanlar.. hem hal kalmadı, hem sabır :)

zaman yaklaşınca hetüm duygular değişiyormuş =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…