10 gün sonra 5 ay olucak evleneli şimdi sorunum şu biz kirada oturuyoruz eşimin evi var 1+1 olduğu için ben istemedim küçük ve aşırı derece bakımsız oldugundan dolayı kiraya verdik üzerine bıraz ekleyip daha iyi bir yerde oturuyoruz buraya 850 tl veriyoruz buda sımdı bize mantıksız gelmeye başladı kredi cekıp daha iyi bı ev alalım bosyere para gitmesin dedık kayınpederımın 4 tane evı var onların vefatından sonra 2 ev görümceme 2 evde eşime kalıcak dün kayınpederımde otururken konu açıldı ben eşimin evi satılsın üzeriene daha az kredi cekılıp ödensın dedım kayınpeder hemen gürledi asla satılmıycak ben ne zorluklarla yaptım dedı ama eşim de dediki düğünde bana takılan takıları ve eşimin bana yaptığı 6 bılezık ve setimide peşinat yaparız kalanıda kredi cekerız dedı kayınpederım olur öyle yapın bızde yardımcı olmaya calısırız dedı ama adam emeklı suan sadece 1 evınden kıra alıyo 1 evınden alamıyo sorunlu kıracıdan dolayı dıger evde saten bıze gelıcek kırası bende dedımkı ev sahıbı olucaksak tabıkı verırım altınları yeterkı kendı evımızde oturalım kayınpederım hemen işe girersin sende yardım ederısın eşine dedı olabılır dedım bnde (ayrıca cocukda düşünüyoruz o yuzden işe girmeyi cok düşünmuyorum tabı ıhtıyac olursa ayrı)kayınpederım ve kayınvalıdem çok korkuyolar benım üzerime herhangı bı mal varlıgı olucak dıye isteme zamanındada ü.annem çocugumuzun evı bakımsız onu satıp daha ıyı bı evde otursunlar bızde sızde yardım edelım onlarda calısırlar dedı kayınvalıdem satılmıycak o ev ayrıca benım üzerime kayıtlı kımse kafasına göre iş yapamaza getırdı cok şasırmısdık :/ geçenlerdede eşimle alısverıs merkezınde gezerken sevgılıler günü için bu saatı ıstıyorum demısdım altın görunumlu ama altın felan değil bıde ben altın takmıyorum ama su altına benzeyen takılardan almak ıstıyorum yenı gelınım mıllet soruyo dedım nıye altın takmıosun dıye oda dedıkı borclarımız bıtsın altın yaparız ama senın ıcın değil yatırım ıcın yaparız dedi inanamadım :/ tartısdık sonrasında bende akşam eşimle tamam altınları verıcem gerekırse çalısıcam ama evın yarısını kendı üstüme ıstıyorum demeyı dusunuyorum ayrıca alıcagımız evde kayınpederımın üzerine olucak bunu kabul etmıycegımı ıkımızın üzerine yapılmasını ıstıycem söylıyecegı seylerı merka edıyorum eğer kabul etmezse onun hayatında nekadar önemlı olup olmadıgımı anlamış olucam ve boşanmak istediğimi söyliycem sizler ne diyosunuz kızlar??