kızlar bugün transfer günü dahil 11.günüm.bhcg 89 çıktı şoktayım

aysun5538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
469
0
96
40
Samsun
çok mutluyummmmmmmmmmmmm inşallah devamı gelirse hamileyim kızlarrrrr rabbim herkesin dualarını kabul etsinnnn

Süpeerr bir haber bu :teytey: Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Bir tane daha omü hamişi geldi :) Yarı yoldan döndüreceksiniz beni ya kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
inşşallah devamı gelir pazartesi tekrar tahllile gideceğim.okadar mutluyumki rabbime nekadar şükretsem az mutluluktan ağlıyorum benim ilk denenmemdi.rabbim dualarımı kabul eyledi.inşallah sizlerde pozitifi görürrsünüz kızlar

inşşallah devamı gelir pazartesi tekrar tahllile gideceğim.okadar mutluyumki rabbime nekadar şükretsem az mutluluktan ağlıyorum benim ilk denenmemdi.rabbim dualarımı kabul eyledi.inşallah sizlerde pozitifi görürrsünüz kızlar

canım hayırlı olsun.benimde 11.günüm ben yarın teste gitcem.idrarda yaptınmı hiç.benim idrar negatiif çıktı korkuyorum oyüzden.

kızlar ben hiç idrar testi yapmadım cesaret edemedim.son ana kadar içimden tutmuştur diye düşündüm ama tahlile gittiğimde neğatifçıkcak demeye başladım ..bende 5-6 günü su gibi akıntım geliyodu bi anda.sonra gögüslerim şişti acımaya başladı.ne olduysa 7günden sonra oldu.7.günden sonra kanlı kahverengili akıntım oldu halada geliyor korktum tutmadı healde dedim.şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım.özellikle sol bacağımda aşaıya doğru inen bir ağrı sızı gibi bir şey vardı

canımmmm, gözün aydın... Rabbim, hepimizi böyle güldürsün inşallah.. Tüm korkularımız bebiş olsun, Allahım isteyen herkesi güldürsün.. Az emek vermedik, az beklemedik... Çok zorlu bir yol.. Alla tamamına erdirsin...

Benim de transferimin 5. günü bitti.. Sabırsızlıkla bekliyorum, Ama umutluyum, allah umudumuzu kırmasın...

Canım tekrar gözün aydın, allah yardımcın olsun

sizlerinde allah yardımcısı olsun sizler içinde dua ediyorum rabbim hepnizie nasip eylesin.hayırlısını versin

tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın ınsallah bızlerıde duandan eksık etmeee

kızlar bugün 2.defa doktora gittim test yaptırdım bhcg 860 çıktı
perşembe bir daha gideceğim belki kese kösükür dediler 1500ü bulursa

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin bizlerede dua et olurmu inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla kucagına alırsın yavrunu

tebrikler canım bende ilk kan verdiğimde 89 çıkmıştı değerim şimdi 3 aylık bir oğlum var darısı başına inşallah.

Back
X