- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
Cnm sonuç 0,1 çıktı yani negatifff 12. Gün de tekrarlamama gerk yok sanrm bu değer hayatta yükselmz yani hissettm de umudum azdı zaten olsa idrarde de çıkardı benceinş vardır canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sonuç 0,1 çıktı yani negatifff 12. Gün de tekrarlamama gerk yok sanrm bu değer hayatta yükselmz yani hissettm de umudum azdı zaten olsa idrarde de çıkardı benceinş vardır canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahh
Cnm sonuç 0,1 çıktı yani negatifff 12. Gün de tekrarlamama gerk yok sanrm bu değer hayatta yükselmz yani hissettm de umudum azdı zaten olsa idrarde de çıkardı bence
Yok ya ben anne olamadn ölecğim sanırm herşy yolundaydı çok umutlulardı doktorlr ne aksilik çıktı acaba ikinci tedaviye inan mecalim kalmadı sabrım kalmadı ümidim kalmadı zaten şu 10 gün nasıl geçti bir ben bilirm dondurulmşlarm var zaten ama bir daha cesaret edebilirmym bilmiormyok canım negatif çok üzgünüm
allah müjdelesin sana
Ben hiç tarmadm o duyguyu hamile de kalamdm öyle çok imreniordm ki mesela karnım şişeckti kıyafet olmucktı bebeğime kıyafet alacktm hepsi hayalmşşş hayalde de kaldı artk ben kabullendm denemedğim yok da kalmdı bnmde imtihanım buymş sen hiç üzülme bir kızın var ne güzelll ona sarl ve rahat ol emin ol ki rahat olursan kendiliğinden olur ama bnm hiç sarılabilecğim evladm yok onyüzden de düşünemedn edemiorm hep kendimi kötüsüne hazrldm ama gene de umudum vardı yıkıldmmm artkk ne yapacağımıda bilmiorm en iyisi artk bu çoçuk defterini kapatmak ve artk zor ama kabullenmek bnm çoçuğum olmuorrr yani pko ne illet bir hastalikmş tek sorunumz pko die biliordk demekki başka skntımz da var artk ne bilemiorzzgerçekten çok zormuş rabbim sabrın enbuyunu versin size
benım 1 kızım var çok şükür 9 yaşında 1 yıldır istiyoruz olmuyor her ay bunalımlara giriyorum genede dönüp çok şükür diyorum
rabbim olmayanlara içinde banada nasip et diyorum.
allah müjdeleriyle sevindirsin rabbim hepinizi içinde benımde
Hayrlısı buymş ne diyebilirm ki insan üzülmeden de yapamıorm şuan kendimi yedim bitrdm ben hiç gülemckmym ağız dolusu gülmeyeli yıllar olduuu artkÜzülme canım benimde aynı oldu insan psikolojikman bitiyor anlıyorum seni şuan çok iyi ümitsiz olma ben olmuyorum sende olma sakın rabbim inşallah hayırlısıyla verir
Haklısın pızitif olmak lazm ama ben olamıorm çevredekiler sorması tam iyiym diorm ama yine biri soruor bir bebek görüorm hamile görüorm ben yerlerde moral acısından bitikkkBende aynı durumdayım seni anlıyorum inanki ama kuzenimin 12 yıl çocuğu olmadı sonra 2 tane oldu arka arkaya bende over tedavisi oldum çift yumartamdanda yinede pozitif düşünüyorum her şey psikolojide bitiyor
Ben hiç tarmadm o duyguyu hamile de kalamdm öyle çok imreniordm ki mesela karnım şişeckti kıyafet olmucktı bebeğime kıyafet alacktm hepsi hayalmşşş hayalde de kaldı artk ben kabullendm denemedğim yok da kalmdı bnmde imtihanım buymş sen hiç üzülme bir kızın var ne güzelll ona sarl ve rahat ol emin ol ki rahat olursan kendiliğinden olur ama bnm hiç sarılabilecğim evladm yok onyüzden de düşünemedn edemiorm hep kendimi kötüsüne hazrldm ama gene de umudum vardı yıkıldmmm artkk ne yapacağımıda bilmiorm en iyisi artk bu çoçuk defterini kapatmak ve artk zor ama kabullenmek bnm çoçuğum olmuorrr yani pko ne illet bir hastalikmş tek sorunumz pko die biliordk demekki başka skntımz da var artk ne bilemiorzz
Cnmsn çok tşk ederm ilgin için yaşım 30 oldu daha yolun başındayz az önce eşim geldi knştk uzun uzun dedi biz bunları knştk hemen pes etmk yoktu dedi benimde çoçuk alma fikrim var doğurmakla anne olunmuor ki sadece denicz yıkılacğız bir şekilde kalkıp toparlanıp tekrar deneyecğz olmayınca olmuor napalm artk hemşireyi aradm ndn erken yaptn dedi dayanamdm dedim değerimi söyledm gene çarşamba yaptr belki yükselr pek de umutlanma ama dedi ilaçlara devam ama devam etmeyi düşünmüorm iğneler yeternce acı verior zatenyasın kaç bilmiyorum ama benım zamanımda kısıtlı o yuzden biraz acele ediyorum
sana sunu söyleyim çok sevdiğim bir abla anlattı gecen hafta cumartesi ,
komsunun 14 sen hiç olmamış çocugu en sonunda evlatlık almış 3 yıl sürmüş nufusuna geçirmesi ,
nufusuna geçtikten 3 ay sonra hamile kalmış , rabbim yeterki istesin ol der olur ,
gene yakın bir akrabamın 2,cocugu oda benım gibi istiyor ama dr en sonunda çocugun olmaz raporu veriyor , hamileyim diye tlf açıyor dr kendine gelemiyor olamaz diye ,şimdi kızı 2 yaşında bıcırık ,
kurban olayım allaha sana da olmayanlara da hepimize nasip etsin inşallah
Cnm bnm çok saol inş bizlere de isteyenlere de nasip eder az önce başka bir grupta arkadaş yazmş asla ilaçları bırakma die bnm de 10. Gün 0 çıkmıştı 12.gün 15 çıktı bekle yazmş inş bana da öyle olur dua et bana olur mu bende sana edermmm isteyen herkese ediorm her namazımdan sonraBak ne güzel eşinde destek rabbim verir yaşın daha küçük sen üzülme banada sanada nasip etsin inşallah ben bu ay bi daha başlıyorum tedaviye
Canım.burdaki topik ilgimi çekti ozelikle senin yazdiklarin sakin umutsuz olma şimdi olmadıysa vardır bir hayır ama sakın pes etme madi imkanin el verdiği sürece tedavilerini birakma..ben 5 yıl mücadele ettim çok.umutsizdum çünkü menopoz esindeydim bazen hic yumurtam görünmüyordu gorunsede buyumuyordu 3negatif tüp bebek denemem oldu hiç anne olamiycam gibi hisederdim ama tedavimde hiç bırakmadı aynı zamanda ..4tup bebek denememde çok sukur pozitif sonuç aldim..sizlere umut olsun diye yazdım son tedavimde hep pozitif dusundum olmiycak diye hiç aklıma getirmedi çok dualar ettim doktorlar sen anne olamazsın demelerine ramen Allahım ol dedi ve oldu ins sağlıklida kucagima alirim darısı başınıza olsun..Cnmsn çok tşk ederm ilgin için yaşım 30 oldu daha yolun başındayz az önce eşim geldi knştk uzun uzun dedi biz bunları knştk hemen pes etmk yoktu dedi benimde çoçuk alma fikrim var doğurmakla anne olunmuor ki sadece denicz yıkılacğız bir şekilde kalkıp toparlanıp tekrar deneyecğz olmayınca olmuor napalm artk hemşireyi aradm ndn erken yaptn dedi dayanamdm dedim değerimi söyledm gene çarşamba yaptr belki yükselr pek de umutlanma ama dedi ilaçlara devam ama devam etmeyi düşünmüorm iğneler yeternce acı verior zaten
Cnm ne güzel yazmisn şimdi biraz daha iyiym ilk sonuç alınca çok umutsuzluğa kapıldm hatta dedm eşimden ayrılacğm oda baba olmk ister onunda hakkı ve suçu da yok ben sonucu tlfnda öğrendm şok oldm ağladm sessiz sessiz annemde içerdeydi sonra eşim geldi ağlarken gördü dedi biz ne konuşmuştk olmayabilir devam edecğz bu yolda ilk denememz destek oldu toparlandm biraz daha iyiym ben sorun pko die biliorm ama demekki başka skntmzda var yumurtalarm 1. Kalite 5. Gün embriyosuydu en yaygın şeyde pırtılaşma sorunu belki o da vardr bende çarşamba tekrar test yapmam gerektiğini söylediler bende gittiğim hastanede yaptıp doktorşa görüşecğiz bu pırtılaşmayıda araştrmasını söylicm bakalm Allahtan ümit kesilmezmş inş darısı da biz isteyenlere olur cnm hayırlı olsun rabbim sağlık versn evladını sana bağışlasın acısını hiç yaşatmasnCanım.burdaki topik ilgimi çekti ozelikle senin yazdiklarin sakin umutsuz olma şimdi olmadıysa vardır bir hayır ama sakın pes etme madi imkanin el verdiği sürece tedavilerini birakma..ben 5 yıl mücadele ettim çok.umutsizdum çünkü menopoz esindeydim bazen hic yumurtam görünmüyordu gorunsede buyumuyordu 3negatif tüp bebek denemem oldu hiç anne olamiycam gibi hisederdim ama tedavimde hiç bırakmadı aynı zamanda ..4tup bebek denememde çok sukur pozitif sonuç aldim..sizlere umut olsun diye yazdım son tedavimde hep pozitif dusundum olmiycak diye hiç aklıma getirmedi çok dualar ettim doktorlar sen anne olamazsın demelerine ramen Allahım ol dedi ve oldu ins sağlıklida kucagima alirim darısı başınıza olsun..
Tedbir alinmadimi pıhtılaşma için canım karindan igne yok muydu kan sulandırıcı başka kalan emriyon yokmu dondurulmuş hangi merkeze gidiyorsun nerelisin..Cnm ne güzel yazmisn şimdi biraz daha iyiym ilk sonuç alınca çok umutsuzluğa kapıldm hatta dedm eşimden ayrılacğm oda baba olmk ister onunda hakkı ve suçu da yok ben sonucu tlfnda öğrendm şok oldm ağladm sessiz sessiz annemde içerdeydi sonra eşim geldi ağlarken gördü dedi biz ne konuşmuştk olmayabilir devam edecğz bu yolda ilk denememz destek oldu toparlandm biraz daha iyiym ben sorun pko die biliorm ama demekki başka skntmzda var yumurtalarm 1. Kalite 5. Gün embriyosuydu en yaygın şeyde pırtılaşma sorunu belki o da vardr bende çarşamba tekrar test yapmam gerektiğini söylediler bende gittiğim hastanede yaptıp doktorşa görüşecğiz bu pırtılaşmayıda araştrmasını söylicm bakalm Allahtan ümit kesilmezmş inş darısı da biz isteyenlere olur cnm hayırlı olsun rabbim sağlık versn evladını sana bağışlasın acısını hiç yaşatmasn
Cnm pırtılaşma sorunu demek ki çıkmadı testlerde yada yapılmadı bilmiorm sadece bnm tahminim bu adana acıbadem hastanesine gidiorm dondurulmşlarm var 2 tane 5. Gün 4 tane de 3. Gün embriyosu kaldı elimizdeTedbir alinmadimi pıhtılaşma için canım karindan igne yok muydu kan sulandırıcı başka kalan emriyon yokmu dondurulmuş hangi merkeze gidiyorsun nerelisin..
Bak tekrar tedavi olmadan deneme sansin var ne güzel dondurulmuş olmasaydı tekrar sil baştan tedavi olsaydın daha zor durumda olanı dusun inş diger donmuslarla kavuşursun yavruna..ben her tüp bebek denememde göbekten kan sulandırıcı kullandım kan pıhtılaşması bende yoktu mesela..Cnm pırtılaşma sorunu demek ki çıkmadı testlerde yada yapılmadı bilmiorm sadece bnm tahminim bu adana acıbadem hastanesine gidiorm dondurulmşlarm var 2 tane 5. Gün 4 tane de 3. Gün embriyosu kaldı elimizde