Kızlar bugun yasadıgım aksılık ......

Iyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
Aynısı başıma geldi.bankaci bana bir kağıt verip birkaç imza atmami istedi.o kağıdı alıp paramı verdi

En kotu dedıgınız gbi yapıcam ama . Benım sinirimi bozan encok covuk gbi imzayı defalarca atırıp guzl hatunsun solesın bolesın nasıl becermıyosun. Gbı konusmasi. Direk solese bukadar kotu hisetmezdım kendımı. Sanki yuzn guzl ama bi imza atmayıyosun gbi konustu benımle

En kotu dedıgınız gbi yapıcam ama . Benım sinirimi bozan encok covuk gbi imzayı defalarca atırıp guzl hatunsun solesın bolesın nasıl becermıyosun. Gbı konusmasi. Direk solese bukadar kotu hisetmezdım kendımı. Sanki yuzn guzl ama bi imza atmayıyosun gbi konustu benımle
Bilemiyorum belki sizi motive etmek için söyledi.soylemese de olurmuş tabi.erkek olsa asıldı mi acaba derdim ama sanırım personel de bayan.guzellik cirkinlikle.egitimle vs der alakalı değil.sistemdeki imzasını atamayan atamıyor.allah başka büyük dert vermesin

Evet bayandı. Ne nıyetle soledı bilemıyorum. Ama sonucata ciddi bıyer kımse kımseye tanımadıgı insan hic solemz.bilgılerınız için cok saolun.

Iyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
Hiçbir şeyE yaramaz bankadan para çekecek yaşınız var ama aykı imzayı atamıyorsunuz komik kimlikteki imzayı atmanız gerek

Sanırım günlük hayatta pek imza ile işiniz olmdığından pratiğiniz yok. Bence arada imza denemeleri yapın. Sizin iyiliğinize bir şey yapmışlar. Hem sistemdeki numaranız farklıymış hem imzanız. Bu durumda sizin kimliğinizden emin olamamışlar

Bankadaki hanim görevini yapmiş.Ve soyledigi sözde art niyet yok.Siz kendi imzanizi benzetemediginiz için ona kizmizsiniz gibi.Tek derdiniz bu olsun sonucta paraniz hesapta;)

Bence insan her sefernde ayni tutuşla ayni yönde atiyo imzayi. O zaten ufak ayrintilara degl geneline bakmistr. ımzanizi noterde tasdikletin

Ergeneken benim de başıma geldi , paramı çekmiştim tabi ... Prosedür ve sizi korumak için alınan önlemlerden biri.. Bankada ilk attığınız imza saklanıyor ve karşılaştırıyorlar..

Normal prosedürü uygulamış. Boşuna şikayet etmeyin.

Yazdıklarınızın yarısını okuyabildim diğer yarısını çok çabalasam da okuyamadım. Acaba stress altındayken el hakimiyetinizi kaybediyor olabilir misiniz diye de düşündüm. Yazarken bile harfler ve kelimeler birbirine girmiş çünkü, belki de o anda telaş edip imzanızı da atamadınız ya da karman çorman oldu diye düşünüyorum.

Yazdıklarınızdan banka personeline atfedilebilecek bir şikayet unsuru göremedim ben açıkçası. Aksine güven verici bir davranış sergilemiş ve imzanız tutmuyor diye para vermemiş.. sizin mal varlığınızı korumaya yönelik bir tavır sergilemiş yani. Bence güzel hatunsun atarsın imza derken de sizi telaşlı gördüğü için rahatlatmak adına ince düşünerek böyle bir jest yapmış kendince. Hem şikayet ederken ne diyeceksiniz ki? İmza atamadım banka personeliniz de parayı vermedi mi diyeceksiniz?

Sonucta insan herzamn aynı imzayı atamıyokş ve oan acelem vardı kızmı anneme bırkamıstım hızlıca attım tekrar istedı stresten hiç atamdım
Şüpheli bulduğundan verememesi bence iyi bir şey ya biri sizmiş gibi davranıp parayı çekmeye çalışsaydı? O zaman da banka personelleri nasıl bu kadar aptal olabilir vs diye başlık açmış olurdunuz. Bence müşteri hizmetlerini arayın durumu belirtin ve mümkünse bankadaki imzanızı da değiştirmek istediğinizi söyleyin o yol gösterecektir.

Yaşadığınız durum can sıkıcı ama bankaların prosedürü böyle. Arkadaşımın da başına geldi. Ben de yanındaydım. Güvenlik sebebiyle vermiyorlar. Sadece görevliye has bir durum değil yani. Para hesabınızdan çıkış yapmadığı için sorun olmuyor. İmzaların uyuşması mantıklı bence. Yoksa ne anlama gelir imza atmak.

Ya kıyamam :anne: ama kadıncağız haklı. İmza gerçekten önemli. Benzer hikayeler duymuştum abimden (bankacı)

Ayy benimki de tutmuyor. Hatta is yerimi acarken banka demisti ki yuksek tutarda para cekmek isterseniz bu bankaya gelin diger subeler imzaniz tutamadigi icin vermeyebilir

İşini doğru yapan ve sizin paranızı koruyan bir personeli şikayet mi edeceksiniz :KK57::KK57::KK57:

Back
X