Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar bugun yumurtalarim toplaniyo dua edin beni icin
canım....
inşallah buraya güzel haberlerle geliceksin...
dualarım seninleee..
2 tüp bebek deneyimine sahip olan ben seni çok ama çook iyi anlıyorum......
stres yapmadan bol bol dua ederek rahatlat kendini canım....
kolay gelsin,güzel haberlerini bekliyorum....
içini ferah tut ve hiç korkma lütfen..hep olumlu düşünmemiz gerekiyo allah güçlü kullarını deniyor galiba. hepimiz bu sınavdan başarıyla çıkacacağız inşallah.
arkadaslar simdi geldim hastaneden yumurtalarim toplandi 5 tane toplandi ya cok kotuyum kizlar yine dollenmiyecek diye cok korkuyorum gecen seferde 4 tane toplamislardi fakat dollenme olmadigindan yine ayni seyler basima gelicek diye cok korkuyorum gerci buseferki mikro ilki normaldi ama yinede cok korku var moralim cok bozuk
Geçmiş olsun canım, olayın zor kısımlarını atlatmışsın. Şimdi sabırla beklemen lazım. İnşallah hepside döllenir, herşey yolunda gider. Sende benim gibi az yumurtalısın :)) bende bi kez tüp bebek yaptırdım. 6 yumurtamın hepsi döllenmişti 4 tanesi transfer edildi, ama olmadı canım. Kısmetten ötesi yok inşallah bu sefer yavrularımıza kavuşuruz. Bende cumartesi günü 2. tedavime başladım. Allah kolaylık versin canım pozitif düşün pozitif olsun olur mu
Aysegülcüm canim hadi hayirli olsun moralini hic bozma canim bol bol dua et
Rabbim hayirlisiyla bebislerine kavusmayi nasip etsin, pozitif düsün canim
hersey yolunda gidecek insaAllah, güzel haberlerini bekliyorum...:teytey:
korkma canım,, iyi şeyler düşün iyi olsun.. eminim allah yüzüne gülecek, kucağını bebe siz bırakmıycak..
allah gönlüne göre versin, bizi haberdar et durumdan..
ve sakın moralini bozma şimdiden..
İYİ DÜŞÜN, İYİ DÜŞÜN, İYİ DÜŞÜN, İYİ DÜŞÜN...
tamam mı canım...