Kızlar bulantısı olanlar var mı buyrun knusalım

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Kızlar 8 haftalık hamileyim ve bu hafta dördüncü haftam bulantılarım devam ediyor sürekli artıyor. Sizlerin nasıl neler yiyip iciyorsunuz ben pek bişey yiyemiyorum kafamı kaldıramıyorm herşeyden tiksindim ve cok halsizim sürekli yediklerimi cıkarıyorum benim gibi olan var mı aceba biraz konusup rahatlamak istedim.

Leblebi kuzlu kraker yoğurt seviyorsan azcik yoğurt yemeye çalış 12 den sonra azaliyor

Benim dogum yapana kadar gecmemisti bulantilarim. Yiyebildigim tek sey haslanmis patates ve sossuz makarnaydi. Kraker leblebi vs hic bisey yiyemedim. Allah kolaylik versin hemen gecer insalla

Benim dogum yapana kadar gecmemisti bulantilarim. Yiyebildigim tek sey haslanmis patates ve sossuz makarnaydi. Kraker leblebi vs hic bisey yiyemedim. Allah kolaylik versin hemen gecer insalla
amin cümlemize insallah bnde geçer diye dua ediyorum yanımda kimse yok annemler uzakta yemek hzırlayamıyorum cok zor geçiyor bu dönem

Benimde cok fazla mide bulantim ve tiksinmem arada kusuyorum ama surekli midem bulaniyo ve yemek yapamiyorum yemek dusunemiyorum bile hic bisi yiyesim gelmiyo birisi yaparsa yiyorum ama kendim yapasim gelmiyo surekli yatıyorum 3 yasinda oğlum var onada dogru duzgun bisi yapip yediremiyorum zaten istahsiz ne yapcam boyle bilmiyorum

Bnde 5 haftalik hamileyim.Sabah ve aksamlari midem cok bulaniyorAma kusmuyorum
sadece bulanti gelip gidiyor.Yemek yiyorum cok sukur sikinti olmuyor.

Bende 7.haftamdayım bulantı var sadece kusma yok ama o bulantı bitiriyor insanı limona saldırıyorum sürekli havucunda iyi geldiğini söylüyorlar ben üzerine limon sıkıp yiyorum beyaz nohut iyi geliyor bir de. sabahları çok zor geçiyor benim de

Allah yardimciniz olsunn.. benimde hala gecmedi ama gececek biliyorum.. oglumdada 16./17.haftadan sonra gecmisdi.. Allah sabir versin.. sabirli olun :))

Kızlar havuç yiyin bana cok ıyı gelıyor ama sanırım fazla yememek lazım günde bir tane biraz olsun rahatlatıyor

Ben kusmamak icin surekli yattim canim. Cok biseyde yiyemedim dogrusu makarna ve patatesle idare ettim. Ve meyve. Benmde 5.5 hftalikken basladi 10 haftaligim gun gectikce iyiye gidiyorum. Ama yagli ve agir yemeklerden uzak dur. Yiyeblsen bile. Ben bazi yiyecklerden sonra cok kotu oldum mesela. Ama en onemlisi senin o yiyecegi yiyip kotu olmaman artik deneye deneye.

Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim desteginiz ve önerileriniz icin Allah yardımcımız olsun benim hem bulantı hem kusma var yani midemde dogru düzgün durmuyo yedklerim sürekli kusuyorum insallah geçer sabretmeye çalışalım meleklerimiz icin

Bende 9haftalik hamileyim.sabah ve aksam benimde bulantim oluyor.3 ay suruyor diyorlar ama kimisindede sonuna kadar boyle oluyormuş.insaallh 3ay olur.

Ben bisey soracaktim msj gonderiyorum ama gitmiyor.ankara medikal parkta dogum yapan varmi acaba.varsa memnun kaldigi doktorun ismini yazarsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…