Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla akıntı var kasıklarımda belimde de biraz ağrı var. Bugün regl olmam gerekiyor dün idrarda gebelik testi yaptım bir gün kala negatif çıktı.
Olabilir ama 4 5 gün daha bekle regl olmazsan testi tekrarla onda da çıkmazsa en kesin sonucu kan testi verir çünkü hcg hormonu önce kana yayılıyor idrara biraz zaman geçince geçiyorÇok fazla akıntı var kasıklarımda belimde de biraz ağrı var. Bugün regl olmam gerekiyor dün idrarda gebelik testi yaptım bir gün kala negatif çıktı.
Benimde 1 hafta gecikti idrar negatif çıktı kanda da negatif 5 6 gün daha bekleyip tekrar kan verecemOlabilir ama 4 5 gün daha bekle regl olmazsan testi tekrarla onda da çıkmazsa en kesin sonucu kan testi verir çünkü hcg hormonu önce kana yayılıyor idrara biraz zaman geçince geçiyor
İnşallah hayırlısıyla gebelik vardır canımBenimde 1 hafta gecikti idrar negatif çıktı kanda da negatif 5 6 gün daha bekleyip tekrar kan verecem
İnşallah canım ya sende bir kaç gün daha bekle kan testi yaptırİnşallah hayırlısıyla gebelik vardır canım
İnşallah canım ya sende bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır
Hadi bakalım inşallah olmazsınİnşallah regl olmamda![]()
Benimde aynı şekilde göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı var acaba gebelik mi regl miHadi bakalım inşallah olmazsınbende olacakmış gibi kasiklarim belim ağrıyor ama kısa bir süre ve sonra geçiyor şuanda sadece göğüs hassasiyeti var
Bende göğüs hassasiyeti yok sadece kasik ağrısı ve akıntı var pek ümitli değilim ama hayırlısı inşallahBenimde aynı şekilde göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı var acaba gebelik mi regl mi![]()
Benim adetime 3 gün var daha çıkmaz diye yapmadım testBende göğüs hassasiyeti yok sadece kasik ağrısı ve akıntı var pek ümitli değilim ama hayırlısı inşallah
Kan testinde çıkar ama gerek yok günün geçerse yaparsın benimde bugündü daha olmadım bekliyorum birkaç gün gecikirse kan testi yaparımBenim adetime 3 gün var daha çıkmaz diye yapmadım test
Aynen çıkmıyor benim 1 hafta oldu çıkmadıBenim adetime 3 gün var daha çıkmaz diye yapmadım test
Erken gebelik testi var elimde cumartesi yaparım belkiAynen çıkmıyor benim 1 hafta oldu çıkmadı
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahErken gebelik testi var elimde cumartesi yaparım belki
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()
ay canım aynı durumdayız yumurtlamayı takip etmiş miydin?Benimde 1 hafta gecikti idrar negatif çıktı kanda da negatif 5 6 gün daha bekleyip tekrar kan verecem
Ay hadi bakalım inşallah hamilesindir bende 5 6 gün bekliyorum tekrar kan testi verceem geç döllenme olabilirkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Ay inşallah güzel haberlerle yeni seneye gireriz haberleşelim yavrum mutlakaAy hadi bakalım inşallah hamilesindir bende 5 6 gün bekliyorum tekrar kan testi verceem geç döllenme olabilir
Tamamdır canım senin yarin mi çıkıyordu sonucunAy inşallah güzel haberlerle yeni seneye gireriz haberleşelim yavrum mutlaka
Evet canımmTamamdır canım senin yarin mi çıkıyordu sonucun![]()