Kızlar bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Çok fazla akıntı var kasıklarımda belimde de biraz ağrı var. Bugün regl olmam gerekiyor dün idrarda gebelik testi yaptım bir gün kala negatif çıktı.

Çok fazla akıntı var kasıklarımda belimde de biraz ağrı var. Bugün regl olmam gerekiyor dün idrarda gebelik testi yaptım bir gün kala negatif çıktı.
Olabilir ama 4 5 gün daha bekle regl olmazsan testi tekrarla onda da çıkmazsa en kesin sonucu kan testi verir çünkü hcg hormonu önce kana yayılıyor idrara biraz zaman geçince geçiyor

Benimde aynı şekilde göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı var acaba gebelik mi regl mi 🥹
Bende göğüs hassasiyeti yok sadece kasik ağrısı ve akıntı var pek ümitli değilim ama hayırlısı inşallah

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Ay hadi bakalım inşallah hamilesindir bende 5 6 gün bekliyorum tekrar kan testi verceem geç döllenme olabilir

Back
X