8 gün çokmuş canım en azından 3 gün daha sabret , inşallah gönlünce olur .Sanki çizgi var gibi evet ya of bende 8gunum kaldı adete yapsam mi
İnşallah kuruma çizgisi değildirİyi akşamlar kızlar .. adetime 4 gün var üstteki erken gebelik testini yaptım akşam üzeri , bi 15/20 dk içinde gölgeyi görünce tekrar gidip başka marka erken gebelik testi aldım o da aşağıdaki
Pembe .. onun da bi 10/15 dakikadaki fotosu. Böyle görüp pozitife dönen ya da deneyimi olan var mıdır ?
Allah razı olsun canım benim yok adetime 8gun kaldı hislerim çok farklı inşallah hamişimdir8 gün çokmuş canım en azından 3 gün daha sabret , inşallah gönlünce olur .
İlk idrarla tekrar deneyin. Var gibiİyi akşamlar kızlar .. adetime 4 gün var üstteki erken gebelik testini yaptım akşam üzeri , bi 15/20 dk içinde gölgeyi görünce tekrar gidip başka marka erken gebelik testi aldım o da aşağıdaki
Pembe .. onun da bi 10/15 dakikadaki fotosu. Böyle görüp pozitife dönen ya da deneyimi olan var mıdır ?
Canım hamilesin yeni o gebelik olabilir kan ver beta hCG sonucunu öğren inşallah seninledirMerhaba adetim 1 gün kala test yaptım böyle çizgi oluştu gebelik Varmı bilenler
Ay İnşAllah canımCanım hamilesin yeni o gebelik olabilir kan ver beta hCG sonucunu öğren inşallah seninledir
Senin testinden daha da silik olanlar hamile oluyor, senin gebelik oluşmuş eğer test yankış sonuç vermiyorsa kesin hamile siniz, bence direk kan verin adet iniz geçtimiAy İnşAllah canım
Yok adetim 1 gün kala yaptım kan vericemSe
Senin testinden daha da silik olanlar hamile oluyor, senin gebelik oluşmuş eğer test yankış sonuç vermiyorsa kesin hamile siniz, bence direk kan verin adet iniz geçtimi
Çok iyi ozaman, bencede verin hayırlısı olsun buraya da sonucu atarmısınız merak ediyorum isterseniz tabiYok adetim 1 gün kala yaptım kan vericem
Yok adetim 1 gün kala yaptım kanSe
Senin testinden daha da silik olanlar hamile oluyor, senin gebelik oluşmuş eğer test yankış sonuç vermiyorsa kesin hamile siniz, bence direk kan verin adet iniz geçtimi
Tabiki atarımÇok iyi ozaman, bencede verin hayırlısı olsun buraya da sonucu atarmısınız merak ediyorum isterseniz tabi
Cnm kanda çıkmadıYok adetim 1 gün kala yaptım kan
Tabiki atarım
Sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayimİyi akşamlar kızlar .. adetime 4 gün var üstteki erken gebelik testini yaptım akşam üzeri , bi 15/20 dk içinde gölgeyi görünce tekrar gidip başka marka erken gebelik testi aldım o da aşağıdaki
NegatifSonucunuz ne oldu bende aynı durumdayim
Cuma günü reglin kaç gün geçmişti canım? Sonradan pozitif olan Testini yükler misin?Kızlar ben cuma günü gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı akşamına Bi Test yaptım tek çizgi
Dün Bir tane dha yaptım çift çizgi
Nasıl oluyor anlamadım
Normalde dün adet olmam gerekiyordu kaç gün beklesem kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?