En son ekim in 17 sinde adet oldum. Kasım 15 te adet olmam gerekıo du ama hala olmadım. Son adet tarihimden 1 hafta sonra nişanlımla birlikte olduk ama içime boşalmadı. Ama ben yine de endişeleniyorum. Birde kasım adetinden bir gün önce başım çok ağrıyodu diklflam adında kırmızı bi ilaçtan iki tane tuttum. Ertesi gün bi daha yuttum. Acaba bu agrı kesicilerin de etkisi olabilir mi. Her ay olan o adet sancısını yaklasık bir haftadır ince bi sızı halinde hissediyorum.rahim kasılmaları da oluyo ama. Adet bi türlü yok. Bi fikir verin lütfen. Adetim suan 1 hafta gecikmiş durumda korkmam mı lazım.
İçine boşalmadıysa hamile kalamazsın. Endişeyse gerek yok, stres yapmışın ondandır gecikmen. Aldığın ilacı bilmiyorum, Ağrı kesici ise şayet bazı ağrı kesiciler geciktirebiliyor da merak etme
1 hafta gecikme normal mi yani.birde ayın 15 inde bendn başka bişi için kan ve idrar testi yaptırmıştı doktor. O zaman ilişkının üzerinden 18 gün geçmiş oluyordu. Çıkardı demi gebelik olsaydı o testlerde.. Ve bugun ben eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. Ama onun da sabah aç karnına kapılması gerekıomuş.sabah tekrar yapıcam.cok strea yaptım hemde çok.(
O kendinden çok emin. İçine boşalmadım dio. Daha önceki ilişkilerimizde de hep böle olurdu geri çekilirdi yani. Şimdiye kadr hiç bu kadar bi gecikme yaşamamıştım da o yüzden panikledim.
Sen görmedin mi dışarı boşaldığını? Neyse kesin sonuç kanda beta- HCG testi yaptırmak, idrar testlerinden emin olamazsan diye söylüyorum. Şimdiye dek hiç gecikmemişsen aklında kalmasın. Umarım herşey istediğin gibi olur.