- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
ya benim algimla disarinin algisi ayni degil sanirim ben algilamiyorum
Durusu nasil bilmiyorsun ama guzel ve kusursuz oldugunu biliyorsun...o da guzel
Ya bosversene...sen nsl iyi hissediyosan en guzeli odurya benim algimla disarinin algisi ayni degil sanirim
ya benim algimla disarinin algisi ayni degil sanirim ben algilamiyorum
Ya bosversene...sen nsl iyi hissediyosan en guzeli odur
Dedim ya misal ben 165 60 iken kendimi seviyorum
baskasina gore bu balik etli gelebilir..ama bende oyle degil
sen iyisen gerisi fasa fiso..mutlumusun boyle? Tamamdir
iki dişsizin agzina ne bakiyon[/QUOTEyav iste iki disdiz degil sadece annem babam arkadaslar...
ya adama gore degil benim insanlar algimi bozdular artik ugrastim o kadar zayiflamaya olmamis vs vs ailem dahil biktim
Peki bu durum nasıl anlaşılır yaOlculer bu olabilir ama durusu nasil
misal bnm 165 boy 60 kg iken anca normal gorunuyorum..zayiftan hallice gibi duruyo...
Insan goruyo kendini sonuctaPeki bu durum nasıl anlaşılır ya
imm belki de benimde mi ole oldu ne bileyim ama ben bakinca begeniyorumKızımın arkadaşı vardı zayıfladı hiç güzel olmadı. Topluydu biraz meğer yüzü öyle çok güzelmiş. Şimdi zayıf herkes kilo al diyor. Vücudu ideal oldu ama o şirin yüzü özlüyoruz. Bir de hiç omuz kalmadı sanki upuzun bir boyundan sonra bacaklar başlıyor. Belki senin de öyle bir durumun vardır. Gerçi ben söylemiyorum kıza birşey, ama hafif toplu çok daha güzeldi.
h
imm belki de benimde mi ole oldu ne bileyim ama ben bakinca begeniyorum
arkadaslarim da soyluyorÖyleyse hiç takma. Bunu elin adamının söylemesine zaten gıcık oldum.
benim kac kilo oldugumdan ote 166 boyunda birinin en az 60 olmasi gerektigoni dusunuyorumsiz kac kilosunuz
en çok?benim kac kilo oldugumdan ote 166 boyunda birinin en az 60 olmasi gerektigoni dusunuyorum
67en çok?
tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?