Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar buraya bakmadan mobilya takımı almayın bence

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

missbathory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
73
2
86
İzmir
kızlar modalife diye bir yer var izmir çiğşide ki birçok şubesi varmış geçenlerde gidip mobilyalarına bakmıştık bugün de gittik aldık. size tavsiyem buraya uğramadan hiç bir yere bakmayın.
salon takımı - yemek odası takımı - yatak odası takımı - lcd ünitesi - baza hepsini 3.165 tlye aldık. Hem de peşin fiyatından ön ödemeli olarak kredi kartına 12 taksite böldürdük. İnanılmaz ilgileniyorlar ve çok sağlam mobilyalar.
bunlar da resimleri umarım beğenirsiniz:)
$altn_dugun_paketi_1.webp

çok güzelmiş güle güle kullaann cnm (:
bende bunın pırlanta takımını beyendim çokta uygun geldi fiyatları en yakın zamanda gidip mağazaya bakıcam...

çok güzelmiş güle güle kullaann cnm (:
bende bunın pırlanta takımını beyendim çokta uygun geldi fiyatları en yakın zamanda gidip mağazaya bakıcam...

evet pırlanta da güzeldi ama onun yatak odasını pek beğenmemiştim bi de bu 5 yıl garanti veriyor diye bunu tercih ettim canım. git bak mağazaya sağlamlığını gözlerinle gör:))

iyi günlerde kullan canım fiyatıda çok uygunmuş :nazar:

teşekkür ederim bitanesi çok sevindim böyle düşündüğünüze:))

Biz de moda life a gittik. Adam yatak odasında kullandığı malzemeyi şöyle tanımladı. Ağaç kabuğunun çeliklenmiş presiyle elde edilen çoook sağlam bir malzeme. Bu ne demek ya :27: Çoğu mobilyacı ya sunta ya mdf kullanıyor. Küçük bir kare kestirmişler ağaç parçasından adam bakın çok sağlam diyor nişanlım kareyi incelemek istedi adam elinden aldı.

Sandalyeyi aldı hafifçe laminant zemine vurdu kesinlikle kırılmaz diyor. Çekyatı açtı içine ayağıyla hafif vurdu gene çok sağlam diyor.

Buna benzer kandırmacaları tüm mobilyacılar yapıyor. Bütçe buna uygunsa alınabilir tabi ama neden ucuz diye de düşünmek gerek.

dayıoğlu bize de aynı şekilde tanıttılar canım ama biz sağlamlığından emin olduk çünkü adam var gücüyle yere vurdu sandalyeyi ben yerimden sıçradım hatta,, dolabın arkasına falan da siz de vurabilirsiniz dedi herhalde her mağazada farklı ürün sergiliyorlar:( bizim de ucuzluğu çok kafamızı karıştırdı ama gerçekten güvendiğim için yazdım buraya:)) inşallah ilerde bi sorun çıkarmaz mobilyalar:)

bana da çok ucuz geldi gerçekten.. kalite konusunda emin olmak gerek. bizde gezdiklerimizde uygun modeller gördük ama dolapların arkası kontraplaktı mesela. doğtaşta ise her tarafı kalın tahta idi.. yani bence almadan iyi incelemek gerek ürünleri..

Kendileri üretim yapıp, direk sattıkları için piyasaya göre çok uygun oluyorlar.Tabi mobilya ve kalitede fiyatları değişmektedir. Fakat senin seçtiğin oturma grubunun aynısını bizim evde var, 3 sene oldu canım. Maşallahı var, çok memnunuz. Yemek takımımızda ordan almıştık, şuana kadar hiç sorun yaşamadık. Uygun diye kötü olduğunu düşünme sakın, hayırlı olsun..

dayıoğlu bize de aynı şekilde tanıttılar canım ama biz sağlamlığından emin olduk çünkü adam var gücüyle yere vurdu sandalyeyi ben yerimden sıçradım hatta,, dolabın arkasına falan da siz de vurabilirsiniz dedi herhalde her mağazada farklı ürün sergiliyorlar:( bizim de ucuzluğu çok kafamızı karıştırdı ama gerçekten güvendiğim için yazdım buraya:)) inşallah ilerde bi sorun çıkarmaz mobilyalar:)

2 gün içinde 20 mobilyacı gezdik sanırım. hepsi bize ürünü tanıtmak için mobilyalara güç uyguladı. Bir iki kez vurmayla mobilya zaten dağılmaz ki. Bu işin içinde olmadığımız için de her mobilyacının dediğine inanıyoruz galiba:9:
Dolabın arkasına kontraplak çoğu yerde konuluyor. Çok da önemli değil bence.
Önemli olan dolabın kapıları stoplu mu değil mi Çat çut çarpması dayanımını azaltır.
Sunta lam kullanan da var mdf lam da. Mdf daha iyi sanırım

bana da çok ucuz geldi gerçekten.. kalite konusunda emin olmak gerek. bizde gezdiklerimizde uygun modeller gördük ama dolapların arkası kontraplaktı mesela. doğtaşta ise her tarafı kalın tahta idi.. yani bence almadan iyi incelemek gerek ürünleri..

evet canım kesinlikle iyi incelemek lazım. doğtaşın kalitesi tabiki tartışılmaz ama ailelere de çok yüzk olmak istemedik:34:

Kendileri üretim yapıp, direk sattıkları için piyasaya göre çok uygun oluyorlar.Tabi mobilya ve kalitede fiyatları değişmektedir. Fakat senin seçtiğin oturma grubunun aynısını bizim evde var, 3 sene oldu canım. Maşallahı var, çok memnunuz. Yemek takımımızda ordan almıştık, şuana kadar hiç sorun yaşamadık. Uygun diye kötü olduğunu düşünme sakın, hayırlı olsun..

çok sağol canım içimi rahatlattın walla pişman olmaya başlayacaktım aldığıma walla:))

2,5 yıl önce yatak odası hariç mobilyalarımızı modalife tan almıştık. Salon takımı+yemek odası takımı+oturma odası+tv ünitesi hepsi yanlış hatırlamıyorsam 3000 civarında bir şey tutmuştu. Yatak odalarını pek beğenmediğim için almamıştım. Mobilyalar çok sağlam çıktı, çok da rahat. Güle güle kullanın canım siz de :31:

adamlar hem türetiyo hem satıyo oyzdn çok ucuz.
bizde anneme alcaz inşallah öyle bi takım. =)

güle güle kullan inşallah çok güzller=)

Son düzenleme:
evet pırlanta da güzeldi ama onun yatak odasını pek beğenmemiştim bi de bu 5 yıl garanti veriyor diye bunu tercih ettim canım. git bak mağazaya sağlamlığını gözlerinle gör:))

evet canım gittik bizde görmeye gerçekten çok güzel pırlanta içinde 5 yıl garanti veriyor. martta alıcaz 12 taksit bizimde :))

kızlar modalife diye bir yer var izmir çiğşide ki birçok şubesi varmış geçenlerde gidip mobilyalarına bakmıştık bugün de gittik aldık. size tavsiyem buraya uğramadan hiç bir yere bakmayın.
salon takımı - yemek odası takımı - yatak odası takımı - lcd ünitesi - baza hepsini 3.165 tlye aldık. Hem de peşin fiyatından ön ödemeli olarak kredi kartına 12 taksite böldürdük. İnanılmaz ilgileniyorlar ve çok sağlam mobilyalar.
bunlar da resimleri umarım beğenirsiniz:)
Eki Görüntüle 130427

bakmadan gecmeyın demıssınde bunlar 3lu set.tek tek olarak alsanız daha ıyı olurdu bunlar bana kullanıslı gelmıyo....

Back
X