- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
her hamilelik bir olmuyor canm kasik ve karin agrilarida normal kanaman olursa kork kan degerlern normalse fazla stres yapma hayırlısı olsunKızlar bugün tam.yedi haftalik oldu hala birşey hissetmiyorum.mide bulantim sadece dün gece biraz oldu o kadar.gece yatarken kötü bir riya gördüm. Korktum.gece karnım ağrıdı korktuğum. İcin.bir öyle hissettim. Bu seferde korktum ona birşey oldu diye ?böyle olan var mı?ne zaman hissediliyor?
Canim mide bulantisi herkeste olacak diye bir sey yok biz 17 haftayi bitirdik zerre bulantim olmadi istahsizlik falan hic olmadi tam tersi istahim acilmisti, tek belirtim surekli uyumamdi butun gun uykuluydum ya uyuyordum ya uyukluyordum telaslanma bulantin yok diye karin agrisi da normal hamileligin her evresinde normal hemde bi arkadasta yazmis kanaman yoksa korkmana gerek yok stres yapip bebisi de uzme :)Kızlar bugün tam.yedi haftalik oldu hala birşey hissetmiyorum.mide bulantim sadece dün gece biraz oldu o kadar.gece yatarken kötü bir riya gördüm. Korktum.gece karnım ağrıdı korktuğum. İcin.bir öyle hissettim. Bu seferde korktum ona birşey oldu diye ?böyle olan var mı?ne zaman hissediliyor?
Teşekkür ederim.canim tamam..her hamilelik bir olmuyor canm kasik ve karin agrilarida normal kanaman olursa kork kan degerlern normalse fazla stres yapma hayırlısı olsun
Sağol canım. Ya rahatladım.Hiiiç birşey olmamıştır merak etme.. ben 20. haftayım bebek hareketleri dışında şimdiye kadar çok nadir karnımda hafif ağrılar oldu okadar. Başka hiç bir belirti yaşamadım ve bebek çok şükür gayet sağlıklı :) O ağrılar arada olacak çünkü vücudunda değişimler meydana geliyor rahmin kendine yer açmaya çalışıyor vs.. Çok fazla bel ağrısı çeken bile var hamilelikte ama önemli olan arkadaşın da dediği gibi kanana olmaması.. Sen ne kadar rahat olursan herşey okadar güzel ve huzurlu geçicek bunu unutma..
Canım. Psikolojikmen.birsey bekliyor insan bilmiyorum.endise duyuyor ama dedikleri izi dikkate alacam. Teşekkürler.Canim mide bulantisi herkeste olacak diye bir sey yok biz 17 haftayi bitirdik zerre bulantim olmadi istahsizlik falan hic olmadi tam tersi istahim acilmisti, tek belirtim surekli uyumamdi butun gun uykuluydum ya uyuyordum ya uyukluyordum telaslanma bulantin yok diye karin agrisi da normal hamileligin her evresinde normal hemde bi arkadasta yazmis kanaman yoksa korkmana gerek yok stres yapip bebisi de uzme :)
Cok iyi anliyorum hepimizde oluyor canim 12 haftalikklen birden gogus hassasiyetim gecmisti iki gun korkudan uyuyamadm doktora gittigimde icerde fildir fildir donuyordu bebis :) simdide 17 haftalik oldum niye hala haraketlerini hissetmiyorum diye meraklaniyorum sanirim artik endisesiz meraksiz bi gunumuz gecmiyecek anne olmak boyleymis diyorum sakinlestiriyorum kendimi :)Canım. İnsan psikolojikmen
Canım. Psikolojikmen.birsey bekliyor insan bilmiyorum.endise duyuyor ama dedikleri izi dikkate alacam. Teşekkürler.
Anne olmak sürekli bir tedirginlikmis canım..Cok iyi anliyorum hepimizde oluyor canim 12 haftalikklen birden gogus hassasiyetim gecmisti iki gun korkudan uyuyamadm doktora gittigimde icerde fildir fildir donuyordu bebis :) simdide 17 haftalik oldum niye hala haraketlerini hissetmiyorum diye meraklaniyorum sanirim artik endisesiz meraksiz bi gunumuz gecmiyecek anne olmak boyleymis diyorum sakinlestiriyorum kendimi :)
Sağol canım rahatladım yaBen de bazen hamile değilim sanıyorum.7-8. Haftam çok halsiz geçmişti.Bir de insan bilmiyor ya.Acaba yaşıyor mu acaba iyi mi bişey oldu mu hep kaygı oluyor.
Şu ana kadar 3 kez midem bulandı herhalde.Salı günü 21.haftam bitecek.Hareketleri az az hissediyorum.
Kanaman sancın falan yoksa kaygılanma diyor doktor
Benim.ki daha yedi haftalik canım.:)Mide bulantısı olmayan anneler bebişinizin cinsiyeti nedir :)
Benimkine kiz dediler 13 haftalikken detayli ultrasonda vucut yapisina gore %90 kiz dedi ordaki doktor bakalim sali kendi doktorum ne diyecek :)Mide bulantısı olmayan anneler bebişinizin cinsiyeti nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?