kızlar burnum boyle olcakmıs fıkır verın lutfen..

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
39
merhaba kızlar..gecırdıgım talıhsız kazadan sonra burnumda kemer olustu 2 kırık varmıs cunku..kısmetse eylul ayında amelıyat olmayı dusunuyorum..ama onden goruntusu yok ıste acaba BURUN DELIKLERIM cırkın gozukurmu..lutfen bu konu hakkında fıkır verınn banaa

Merhaba,
bence güzel olur. burun deliklerini sikinti etme onlara birsey olmuyor :)
bende ameliyat oldum, cok takiyordum acaba önden nasil olur burun deliklerim nasil olur cok kalkik olurmu, burun deliklerim görünürmü falan fistik... ama hepsi nafile :)

hangi doktroa gidecksin? doktor cok önemli. onu cok iyi arastirmani tavsiye ederim.

canım ıs yerımden arkadasım amelıyat oldu onumde ornek olmasaydı cesaret edemezdım..plastık cerrahı deıl kbb uzmanı olması rahatlattı benı..zaten aynı burnu yapıyor dogal yaparım plastık cerrah deılım dıyor..gata tıp mezunu ve orta yaslı meslegının yasında yanı..ANKARA OZEL MAGNET HASTANESINDE HUSEYIN OZCAN BEYE OLUCAM ınsallah..cok ılgılı bı doktor..ve 3.5 ıle 4 bın arası verıcem..sence onden cırkın dururmu canım????

Hih Kbb uzmani olmasi cok iyi :) bende oldum plastic cerraha ve nefes sikintisi cekiyorum simdi tekrar olmak zorundayim arastiriyorum

bence öndende cok güzel durur. herkes önden cok merak ediyor bende öyleydim ama yandanda ztn cok güzel duruyor onu dert etme :)
veee burun delikleri az biraz ztn görünmeli normal burunlarin hepsinde biraz görünüyor kalkik güzel bir burun icin :)

Canim bende burnumun yandan goruntusunu cok begendim kemersiz bi burum olcak ama iste tek korkum burun delikleri karsidan fotoda olmayinca tereddut ettim..ama yandan bakista sanku belli olmuycakmis gibi duruyor..eger ankaradaysan doktorumu tavsiye ederim canim sana..

Bence deliklerine hiç takılma.kesinlikle çok yakışır sana.üstelik kalkık bi burunda değil neden çirkin görünsün.ben hafif kalkık istediğim halde çok memnunum.yüzüne yakışmayacak olsa zaten doktorun seni uyarırdı bence

Canim cok tesekkurler cok hafif kalkiklik olcakmis oda allahin emri gibi bisey zaten dimi

bence hafif kalkık olmalıda :))bilmiyorum ben belki çok düz sevmiyorum ama kalkık daha idialı oluyo sanki:)

Evet aynen ole canim ama istr burun delikleri cok gozukmuycek sekilde olmali bence bilmiyorum cok tedirginim ama eski kirik burnumdan kotu olmayacagi kesin

Evet aynen ole canim ama istr burun delikleri cok gozukmuycek sekilde olmali bence bilmiyorum cok tedirginim ama eski kirik burnumdan kotu olmayacagi kesin

aynen bende senin gibi düşünerek ve doktoruma çok güvenerek girdim ameliyata ama sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu:)herşeydn önemlisi nefes alabiliyorum artık :)darısı başına inşallah..

aynen bende senin gibi düşünerek ve doktoruma çok güvenerek girdim ameliyata ama sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu:)herşeydn önemlisi nefes alabiliyorum artık :)darısı başına inşallah..

Canim cok tesekkurler sagolll

Canim cok tesekkurler sagolll
Merhaba canım burun estetiği olcam demişsin.oldunmu acaba bende doktor araştırıyorum da.olduysan foto atabılırmısın.bide fiyat nekadar doktor hakknda bılgi verebilirmisin.rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…