merhaba kızlar..gecırdıgım talıhsız kazadan sonra burnumda kemer olustu2 kırık varmıs cunku..kısmetse eylul ayında amelıyat olmayı dusunuyorum..ama onden goruntusu yok ıste acaba BURUN DELIKLERIM cırkın gozukurmu..lutfen bu konu hakkında fıkır verınn banaa
Eki Görüntüle 1167564
Bence deliklerine hiç takılma.kesinlikle çok yakışır sana.üstelik kalkık bi burunda değil neden çirkin görünsün.ben hafif kalkık istediğim halde çok memnunum.yüzüne yakışmayacak olsa zaten doktorun seni uyarırdı bence
Canim cok tesekkurler cok hafif kalkiklik olcakmis oda allahin emri gibi bisey zaten dimi
Bence yakışır hiç sorun etmeyin geçmiş olsun.. =)
bence hafif kalkık olmalıda :))bilmiyorum ben belki çok düz sevmiyorum ama kalkık daha idialı oluyo sanki:)
Evet aynen ole canim ama istr burun delikleri cok gozukmuycek sekilde olmali bencebilmiyorum cok tedirginim ama eski kirik burnumdan kotu olmayacagi kesin
aynen bende senin gibi düşünerek ve doktoruma çok güvenerek girdim ameliyata ama sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu:)herşeydn önemlisi nefes alabiliyorum artık :)darısı başına inşallah..
Merhaba canım burun estetiği olcam demişsin.oldunmu acaba bende doktor araştırıyorum da.olduysan foto atabılırmısın.bide fiyat nekadar doktor hakknda bılgi verebilirmisin.rica etsemCanim cok tesekkurler sagolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?