kızlar burnum nasıl olmuş (resimli)

burnun yandan çok hoş ve doğal gözüküyo öndende merak ettim ama ve hangi doktora yaptırdın paylaşabilirsen sevinirim

çok teşekkür ederim sizinle daha sonra olan sanırım 33 günlük resimlerimi paylaşıyım kayseri memorial hastanesi plastik cerrah doc doktor teoman eskitaşıçıoğlu doktorum:) burunumun ucu daha çok şiş ve sert:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0271.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 390
  • $Fotoğraf0277.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 343
  • $Fotoğraf0287.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 310
Son düzenleme:

cok güzel ve doğal olmuş :) ne kadara yaptırdın acaba :) ??

iyi ki yaptırmışsın bence çoook güzel olmuş :)

ayy evet doktorum bu kontrolümde sen böylemiydin gerçekten filan dedi gülüştük komşumuz beni tanıyamadı:) çok teşekkür ederim

cok güzel ve doğal olmuş :) ne kadara yaptırdın acaba :) ??

teşekkür ederim :) benim ameliyatım biraz garip oldu benim devulasyonum olduğu için ameliyat olmak istedim bir çok doktorla görüştük teoman bey tomografi istedi ssk bir kısmını karşılayabilir dedi bir gün sonra hastaneden aradılar ve ssk karşılamayacak 3750 tl ödeme istediler annemin kuzeni hastanede çalışıyor onun sayesinde %10 bi indirim oldu kan tahlili filan o ücretler düştü biz 3200 yatırdık ben ameliyattan çıktık doktorum geldi çok ciddi sorunların vardı çok uğraştım parça ekledim türk lokumu denen bir yöntem kullandım içime çok sindi ssk ödeme yapmalı ameliyat raporu yazıcam dedi aradan bir kaç saat geçti hastane hesap numarası istedi 400 tl ödeme yaptılar 2800 yaptırmış oldum canım:)
Bu arada bu kadar doğal durmasının sebebi türk lokumu denen yöntemmiş canım

Son düzenleme:

cnmm burnun yandan güzel ama daha çok yeni galiba 33 günlük mü arkadaşım yaptırmıştı 6 ayı geçtikten sonra burnunun güzel yapıldığını anladım yani şişlikleri filan anca geçiyomuş her şeyden önemlisi doğal gözüküyo bence burun ucu şişliğinde gitse daha iyi olur bi de 6 ayı geçtikten sonraki resimlerini görmek isterim

çook iyi ya şanslıymışsın buarada ilk defa duydum lokumu ama baya iyi bişeymiş heralde gülegüle kullan güzel burnunu darısı başıma

evet canım çok haklısın doktorum bir yılda oturacak dedi burun ucum biraz paylaço ya benziyor bence ara ara resim paylışıcam canım :) çok tşk ederim

çook iyi ya şanslıymışsın buarada ilk defa duydum lokumu ama baya iyi bişeymiş heralde gülegüle kullan güzel burnunu darısı başıma

bende şanslı olduğumu düşünüyorum doktor yapmasa nerden bilecektim lokumu doktor çok önemli canım eğer yaptıracaksan araştır ince ele sık doku:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…