kızlar burnum nasıl olmuş (resimli)

gerçekten çok güzel olmuşsun. bende teoman beyle konuştum. senin yazdıklarını ayrıntısıyla okudum. sanırım 2 eylül de ameliyat olmuşsun doğrumu. senin yazdıklarından bunu hesapladım. hani 10 günlük falan yazmışsın.

27 ağustos tatlım bak yeni fotolarımı koyayım şimdi:)

tuce ben o kadar acemiyim ki resmi nerde görücem onu bile bilmiyorum.hızlı msj demişler 5 dakikada bir msj yazılıyormuş. ne saçmalık.

Eklentiler

• $Fotoğraf0353.webp
    $Fotoğraf0353.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 332
  • $Fotoğraf0358.webp
    $Fotoğraf0358.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 341
  • $Fotoğraf0360.webp
    $Fotoğraf0360.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 334
  • $Fotoğraf0361.webp
    $Fotoğraf0361.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 339
gerçekten diyecek söz yok. inan harika olmuş ve gerçekten yüzüne çok yakışmış. sanırım 12 günlük resimlerini görmüştüm, diğer forumda. o zaman yaniiiii diyor insan. ama şu halinle gerçekten daha güzel olamazmış. bayıldım kızlarıma bile gösterdim.

gerçekten diyecek söz yok. inan harika olmuş ve gerçekten yüzüne çok yakışmış. sanırım 12 günlük resimlerini görmüştüm, diğer forumda. o zaman yaniiiii diyor insan. ama şu halinle gerçekten daha güzel olamazmış. bayıldım kızlarıma bile gösterdim.

şimdiki resmimi gördün mü biraz önce ekledim sen bak diye yatakta pijamalarımla çektim:) hemen teoman bey parça koydu burnuma türk lokumu diye birşey

benim burnum o kadar büyükki heralde parça koymasına gerek kalmaz. ama gerçekten güzel olmuş.

neden koydunuz dedim daha doğal daha sorunsuz sonuç alalım diye dedi bana

Back
X