kızlar burnum nasıl olmuş (resimli)

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.681
En iyi cevaplar
1
54.069
798
33
kızlar burnum nasıl olmuş sizce 12 günlük halim :) yorumlarınızı merak ediyorum

Eklentiler

• $Fotoðraf0242.webp
    $Fotoðraf0242.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.727
  • $Fotoðraf0074.webp
    $Fotoðraf0074.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 1.499
bence de güzel görünüyor şişlikler olmasa keşke tak diye oturuverse burunlar süper olurdu:9:

bence de güzel görünüyor şişlikler olmasa keşke tak diye oturuverse burunlar süper olurdu:9:

bencede burnuma doktorum parça yerleştirdi oda her sabah bantlarımı değiştirmek için açtığımda toplanmış oluyor daha çok şiş görünüyor masajla biraz düzeliyor ama her sabah aynı göründü:) teşekkür ederim yorum için

çok güzelolmuş maşallah ya benimkide senin eski burnun gibi bende yaptırmak istiyorum ama çoooook tedirginim :D

boşuna tedirgin olma canım bence yaptır kurtul ama doğru doktoru seçmeye özen göster :) yorum için teşekkür ederim

Burun ameliyatı sonrasında ağrı oluyormu? Bide bu kadar şişlik hep olurmu?

canım benim ağrım olmadı ama bir kaç gündür baş ağrısı yaşıyorum onun dışında bi sorunum yok şişlik olması çok normal bir sürü işlem yapılıyor burunda benimki açık ameliyat oldu birde parça koydu doktorum çok ciddi sorunların vardı dedi ameliyattan sonra

bencede burnuma doktorum parça yerleştirdi oda her sabah bantlarımı değiştirmek için açtığımda toplanmış oluyor daha çok şiş görünüyor masajla biraz düzeliyor ama her sabah aynı göründü:) teşekkür ederim yorum için

nasıl yanı ne parcası ?

burun ucunu kaldırmak içinmi parça koydu ameliyattı çok mu zor çok ağrın olduu mu?

ne için parça koydu bilmiyorum canım sanırım ameliyatta karar verdi parça koymaya çünkü daha önceden böyle bir şey konuşmamıştık son gittiğim kontrolde söyledi türk lokumu dioruz biz ondan yerleştirdim dedi sen masaj yaptıkça şekil alacak dedi çok ağrım olmadı canım oldu tabi sonuçta ameliyat ama dayanılmayacak gibi değildi

nasıl yanı ne parcası ?

canım doktor son kontrolümde söyledi bi parça koydum biz türk lokumu diyoruz dedi neden koydunuz demeye zamanım olmadı perşembe günü kontorulum var canım o zaman ayrıntısını öğrenicem doktor çok sorunun vardı dedi

canım doktor son kontrolümde söyledi bi parça koydum biz türk lokumu diyoruz dedi neden koydunuz demeye zamanım olmadı perşembe günü kontorulum var canım o zaman ayrıntısını öğrenicem doktor çok sorunun vardı dedi

tamam anladım canım saol cevap verdıgın için.. cok guzel olmus burnun.. maşallah

Back
X