- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim, hayırlı olsun. Çok şirin bir burnun olmuş. Yüzüne çok yakışmış, çok beğendim.
bence de güzel görünüyor şişlikler olmasa keşke tak diye oturuverse burunlar süper olurdu![]()
çok güzelolmuş maşallah ya benimkide senin eski burnun gibi bende yaptırmak istiyorum ama çoooook tedirginim![]()
Burun ameliyatı sonrasında ağrı oluyormu? Bide bu kadar şişlik hep olurmu?
kızlar burnum nasıl olmuş sizce 12 günlük halim :) yorumlarınızı merak ediyorum
bencede burnuma doktorum parça yerleştirdi oda her sabah bantlarımı değiştirmek için açtığımda toplanmış oluyor daha çok şiş görünüyor masajla biraz düzeliyor ama her sabah aynı göründü:) teşekkür ederim yorum için
Burun ameliyatı sonrasında ağrı oluyormu? Bide bu kadar şişlik hep olurmu?
kızlar burnum nasıl olmuş sizce 12 günlük halim :) yorumlarınızı merak ediyorum
burun ucunu kaldırmak içinmi parça koydu ameliyattı çok mu zor çok ağrın olduu mu?
Gayet güzel ve doğal olmuş. İyi günlerde kullan. Şişlikler insin dahada güzel olacak.
güzel olmuş canım kime ameliyat oldun?
nasıl yanı ne parcası ?
canım doktor son kontrolümde söyledi bi parça koydum biz türk lokumu diyoruz dedi neden koydunuz demeye zamanım olmadı perşembe günü kontorulum var canım o zaman ayrıntısını öğrenicem doktor çok sorunun vardı dedi
tamam anladım canım saol cevap verdıgın için.. cok guzel olmus burnun.. maşallah