Kızlar burnum nasıl olmuuuş

cok güsel olmuş harikaaaa

doktorun kimmm cok güselll yaaaa

cok havalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

revizyonn yapıyor mu pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa ben de böyle bır burun istiyorummm

:D canım çok saol :D :D evet revizyon yapıyor Ersal Kaya doktorun adı :D.. inş canım seninde istediğin gibi olur herşey teşekkürler :)

Maşallah canım çok güzel olmuş, tüm fotoğrafları gördüm ve gerçekten zamanla oturmuş burnun. :) Merak ettiğim bir şey var, ben de düşünüyorum burun estetiği birkaç yıl içinde. Yüzün kaç günde toparlandı, yani dışarıya çıkamayacak kadar bir şişlik yada ağrı oldu mu?

Maşallah canım çok güzel olmuş, tüm fotoğrafları gördüm ve gerçekten zamanla oturmuş burnun. :) Merak ettiğim bir şey var, ben de düşünüyorum burun estetiği birkaç yıl içinde. Yüzün kaç günde toparlandı, yani dışarıya çıkamayacak kadar bir şişlik yada ağrı oldu mu?

Canım çok teşekkür ederim yüzümdeki belirgin morluklarım 12. gün yok olmuştun ondan sonra çok rahat şekilde günlük hayatıma devam ettim gerçi morluk ve alçılarım varkende çok sıkıldığım için yürüyüşe çıkıyordum misafirliğe gitmişliğim bile var :) morluk ve alçını gören tip tip bakıyor aldırmıyan biriysen hiç sorun olmuyor zaten :) ağırım tamponlar alınana kadar oldu oda 5 günlük bi süreçti ilk 2 ay özellikle burun kısmımdaki şişlikten üst dudağım gülerken hareket etmiyordu çok yapmacık duruyordum hiç önden bakan fotoda çekilmedim o yüzden kötü görünüyordu çünkü ama şu an herşey normale donuyor burun ucumun hala hissiz olmasına ragmen :)

Etimek burnun çok güzel olmuş güzel günlerde kullan. Benim burnumda hörgüçlü ve delikleri çok küçük sayılmaz. Çok istiyorum ama kötü olur diye korkuyorum. Ne kadar tuttu ameliyat masrafı?

Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821

Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı

Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski hali :D sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
maşallah burnun çok güzel olmuş aynı benımkıne benziyoorrr :)

ben mersinden geldiğim için kendime göre tarif edeyim adanayı hiç bilmeyen biri olarak :) tren istasyonundan köprüye doğru yürüyorsunuz dominos pizzanın üstü akdoğan plaza :) tüm dolmuşlar önünden geçiyor zaten

Ersal beye verilen ücret için taksit yapılıyordu benimde taksitle yaptırma durumum vardı sormuştum öyle.. Nakit verdim tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum hastahne ücreti falan

merhaba benim burnumda kanama var bunun için gitmeyi düşünüyorum ersal beyin muayene ücreti ne kadar ... bilgi
verebilir misiniz ??

çok teşekkür ederim ben 23 ağustosta ameliyat oldum :) 13. günüm bugün.. Senin kaçıncı günün ? yandan burnum güzel duruyor benimde hoşuma gidiyor ama çok şiş olduğu için önden değişik görünüyorum sende de öyle bi durum var mı ? :)

gerçekten çok güzel görünüyor .. muayene ve ameliyat ücreti konusunda bilgi verebilir misin?

Etimek burnun çok güzel olmuş güzel günlerde kullan. Benim burnumda hörgüçlü ve delikleri çok küçük sayılmaz. Çok istiyorum ama kötü olur diye korkuyorum. Ne kadar tuttu ameliyat masrafı?

canım doktoruna guvendıkten sonra emın ol gerısı heyecan oluyor :) korku kalmıyor ıns ıstedgın gıbı bı burnun olur senınde 2.850 tl tuttu canım

cok güzel olmus masallah :39:

teşekkür ederim :)

Cok hos olmus bence de

teşekkürler :))

cnm son fotograflarndan birini atarmısın bende olucam ersal beye senin sayende :) foto at fotooooooooooooooo :D:36:

canım amelıyatına kac gun kaldı ? az sonra atıyorum fotoğrafı :)

maşallah burnun çok güzel olmuş aynı benımkıne benziyoorrr :)

aa öyle mi merak ettim burnunuzu :) sizinkide mi estetik ?

merhaba benim burnumda kanama var bunun için gitmeyi düşünüyorum ersal beyin muayene ücreti ne kadar ... bilgi verebilir misiniz ??

muayene ucreti almıyor ersal bey gecmıs olsun bu arada :)

çok güzel olmuş ve sana yakışmış :D

tesekkur ederim :)

gerçekten çok güzel görünüyor .. muayene ve ameliyat ücreti konusunda bilgi verebilir misin?

tesekkur ederım :) muayene ucretsız ameliyatta 2.850 lira idi yılbasından sonra zam geldı mı bılmıyorum cunku ben 2012de gıtmıstım ılk gorusmeye ozaman ucret 2.600 liraydı 2013de amelıyat oldugum da yanı fiyat 2.850 olmustu

5 ay 17 günlük burnum :)

Eklentiler

• $1621810_576179792467442_1184740860_n.webp
    $1621810_576179792467442_1184740860_n.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 197
  • $1780699_576177105801044_844322144_n.webp
    $1780699_576177105801044_844322144_n.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 187
canım doktoruna guvendıkten sonra emın ol gerısı heyecan oluyor :) korku kalmıyor ıns ıstedgın gıbı bı burnun olur senınde 2.850 tl tuttu canım

çok güzel olmuş ve sana yakışmış :D

tesekkur ederim :)

tesekkur ederım :) muayene ucretsız ameliyatta 2.850 lira idi yılbasından sonra zam geldı mı bılmıyorum cunku ben 2012de gıtmıstım ılk gorusmeye ozaman ucret 2.600 liraydı 2013de amelıyat oldugum da yanı fiyat 2.850 olmustu

tatlım çok soru soruyorum ama bilgilerine ihtiyacım var taksit yapma olayı var mı??
birde nakit para tek seferde mi veriliyor??? k.bakma canım çok soru soruyorum mazur gör hem nakit konusunda hemde taksit konusunda bilgilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

tatlım çok soru soruyorum ama bilgilerine ihtiyacım var taksit yapma olayı var mı??
birde nakit para tek seferde mi veriliyor??? k.bakma canım çok soru soruyorum mazur gör hem nakit konusunda hemde taksit konusunda bilgilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

canım ne olcak sorularını seve seve cevaplarım rahatca sorabilirsin :)

bende taksitle yaptırcaktım ilk başta öye düşünmüştük o yüzden çok net şekilde sordum taksit oluyor mu diye ersal bey evet oluyor demişti ama hastahaneye verilen paraya taksit yapılıyormudur inan hiç hatırlamıyorum 2.850 tl'nin 500 ya da 600 lirası hastahaneye verilen paraydı.. ama ben şöyle bir şey öğrenmiştim eğer ki özel sigortan var ise hastahane masraflarını sigorta ödüyormuş hastahaneye para ödemiyormuşsun özel sigortan varsa bu konuyu araştır canım ben babamdan dolayı sigortalı olduğum için ben yararlanamadım

nakit paraya gelince hastahaneye ilk girişte hastahane parasını ödüyorsun ameliyattan sonra ersal bey taburcu olcağınız güne kadar uğruyor yanınıza o sırada elden veriyorsunuz biz çıkarken vermiştik öyle hatırlıyorum

canım ne olcak sorularını seve seve cevaplarım rahatca sorabilirsin :)

bende taksitle yaptırcaktım ilk başta öye düşünmüştük o yüzden çok net şekilde sordum taksit oluyor mu diye ersal bey evet oluyor demişti ama hastahaneye verilen paraya taksit yapılıyormudur inan hiç hatırlamıyorum 2.850 tl'nin 500 ya da 600 lirası hastahaneye verilen paraydı.. ama ben şöyle bir şey öğrenmiştim eğer ki özel sigortan var ise hastahane masraflarını sigorta ödüyormuş hastahaneye para ödemiyormuşsun özel sigortan varsa bu konuyu araştır canım ben babamdan dolayı sigortalı olduğum için ben yararlanamadım

nakit paraya gelince hastahaneye ilk girişte hastahane parasını ödüyorsun ameliyattan sonra ersal bey taburcu olcağınız güne kadar uğruyor yanınıza o sırada elden veriyorsunuz biz çıkarken vermiştik öyle hatırlıyorum

evet tatlım benim sigortam var ücret düşüyor o zaman 2.850 daha düşük oluyor.. hangi hastanede ameliyat oldun ??

Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821

Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı

Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski hali :D sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)

Merhaba, burnunuz çok güzel olmuş, ben de doktor araştırıyorum, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

Back
X