Kızlar burnum nasıl olmuuuş

Çok hoş duruyor acaba seninde üst dudak ve burun arasında kalan kısım ameliyattaj sonra çok şişmiydi benim 3.günüm sanki dudağıma silikon yaptırmışım gibi acayip şiş korkuyorum hep öylemi kalacak diye

aynen benimde 5 6 gün boyunca üst dudağım silikonlu gibiydi.. ameliyattada alt dudağımı parçalamışım dişlerim kitlenmiş altlarda ayri bi şişmişti hemşire burun estetiği artı dudak silikonu yaptırdım sanmış o derece büyümüştü dudaklarım :) ama şimdi gayet normal tek şişlik fazlasıyla burnumda var sadece

Bende çok beğendim canım nereye ne kadar ayatırdın özelden bana yazabilirmisn

Özel msj atamıyorum 50 tane yorum yapmış olmam lazımmış :S ama buradan yazabilirim .. Adanada Ersal Kayaya yaptırdım kendisi özel çalışısyor ameliyatımı Adana ortadoğu hastahanesinde yaptı.. Hastahaneye 600 lira Ersal beye 2.250 lira verdik toplamda 2.850 lira ameliyatımı oldum canım.. Beğendiğin için çok teşekkür ederim morel oldu beyenileriniz baya bi kızlar çok saolun :)

ya benim şişliklerim yüzünden başka biri gibiyim fare suratlı gibi gözküyorum acaba burun mu yakışmadı ki ya çok korkuyorum :(

benimde yüzüm çok değişti yan profilden bakınca kendimi beğeniyyorum önden bakınca avatardaki mavi kadına benziyorum :( şişlikler bitseydi bi çok merak ediyorum alacağı şekli

Özel msj atamıyorum 50 tane yorum yapmış olmam lazımmış :S ama buradan yazabilirim .. Adanada Ersal Kayaya yaptırdım kendisi özel çalışısyor ameliyatımı Adana ortadoğu hastahanesinde yaptı.. Hastahaneye 600 lira Ersal beye 2.250 lira verdik toplamda 2.850 lira ameliyatımı oldum canım.. Beğendiğin için çok teşekkür ederim morel oldu beyenileriniz baya bi kızlar çok saolun :)

Bende de azıcık bir törpüleme gerekiyor ucuda biraz yukarı yada geri alınması gerekiyor ama paranın gözü kör olsun :) Ama cidden çok yakışmış inşallah bende bir gün yaptırabilirm.

Bende de azıcık bir törpüleme gerekiyor ucuda biraz yukarı yada geri alınması gerekiyor ama paranın gözü kör olsun :) Ama cidden çok yakışmış inşallah bende bir gün yaptırabilirm.

çok teşekkürler :) aynen paranın gözü kör olsun vallahi bende yıllar sonra bu sene hayalime kavuşabildim darısı en kısa zamanda senin başına ins canım :)

sizi kırmak istemem ama çok kalkık görünüyor ben estetiğim diye bağırıyor sanki burun
ama profilden de kaynaklanıyo olabilir

Son düzenleme:
sizi kırmak istemem ama çok kalkık görünüyor ben estetiğim diye bağırıyor sanki burun
ama profilden de kaynaklanıyo olabilir

hayır kırılmadım gördüğünüzü söylemeniz benim için daha iyi çünkü tahmin edersiniz ki arkadaşlarımıza ailemize sorduğumuzda hep kötü değil güzel cevabını alırız genelde :) o yüzden sizlere sormak istemiştim .. Ama öncedende dediğim gibi çok kavisli olmasını istediğim halde doktor bey kavisli olmasını istememişti çok hafif kavisli oldu dedi ama tabiki daha şekli için bişeyler söylemek için erken diyorlar umarım öyledir burnum aşırı şiş dengesiz şekiller alıyor.. sağ taraf farklı sol taraf farklı :( umarım gün geçtikce düzel tek umudum doktoruma güveniyor olmam ve burun ucu burun kanatı burun deliklerimin tam istediğim gibi olması şişliklerde bir an önce geçseydi bi :(

doktorumda öyle dedi bir yıl sonra kimse estetikk olduğunu anlamaz doğal bi burun oldu dedi ama bakalım tabi ki :)

canım bende ersal beye ameliyat olmak istiyorum ama işin gerçegi seninburnun görünce biraz kafam karıştı önden çok kalkık duruyor tabiki bu bana göre şimdi bide bi taraf daha farklı demişsin tam kafam karıştı :(

canım bende ersal beye ameliyat olmak istiyorum ama işin gerçegi seninburnun görünce biraz kafam karıştı önden çok kalkık duruyor tabiki bu bana göre şimdi bide bi taraf daha farklı demişsin tam kafam karıştı :(

canım ben Ersal beye aşırı güveniyorum halada korkum yok eğer bi sorun olduysa zaten benim yüzümden oldu %99 neden dersen bak fotoda bantlı fotoğrafım var ya ogün alçım düştüğü için adanaya giderken çetik ve benim alçım düşmedi aşırı kaşınıyordu kaşımaktan yonttum resmen sanıyorum ki çıkarma şeklim zarar vermiş gittiğimizde sorun var mı hart diye ses çıktı vs dedim ve yomulduğunu fark etmişti :( ama hamur gibi şimdi korkma dedı baya bastırdı masaj yaptı burnuma ama benim merakım ve kaşıntıya dayanamamam yüzünden belkide burnum şekli bu olucak bilemiyorum %1 ihtimalde olsa doktor hatasıda olabilir ama burun deliklerim burun kanatlarım burun deliğim ve direğim muazzam yani zorlu kısmıda zaten burun ucuydu burun kanadı baya riskliymiş diye duymuştum bu kadar güzel burun ucu yapan doktor burunda kemer bırakır mı ? bilemiyorum..

Belkide benim hata yüzünden olmuş bişey için kimsenin günahını almak istemem kızlar ama güven önemli tabi

$1176266_507557179335064_934153471_n.webp
$1238186_507557372668378_809055503_n.webp
$1235991_507557459335036_1367357960_n.webp

kızlar 15. gün .. yandan çok güzel ama önden garip ve fotoğrafta sol tarfda çıkıntı var geçer mi sizce şişlikmidir sizde böyle bi durum yaşadınız mı ?

Son düzenleme:
Back
X