Kızlar burnum nasıl olmuuuş

ben kötü bir yorum yapmıştım evet ilk fotoğrafı gerçekten beğenmedim hiç de doğal değildi fakat son fooğraflarda çok değiştiğini ve güzelleştiğini gördüm size çok yakışmış
ben pek estetikten anlamadığım için o yorumu yapmıştım gördüğümü söyledim sadece şuan gördüğümse çok güzel yanlış yorumum için özür dilerim

Ne özürü lütfen ozamanda demiştim gorduğunuzu söylemeniz çok önemliydi benim için yeniden ben teşekkür ediyorum :)

slm.bence güzel olmus..fotoraf da sanki biraz yukariya mi kaldirmis burnun yada bana öyle geldi yukariya bakiyorsun diye....kim de ve nerde yaptin..bende yapmaya düşünüyorum ama karar veremedim.

saygilar

Kizlar bende dun ameliyatimi oldum ama cok.morardim ve sistim ne zaman gecocek gozlerim küçüldü resmen ne yapsam iyi gelir buzbuygulamasindan baska

Screenshot_2015-02-07-00-18-02.webp
kızlar merak eden msj ıle soran arkadaslar vardı burda burnum tam 1 yıllık civarı yani aldığı son şekil bu :)

Çok güzel olmuş burnun, son haline bayıldım :KK36:darısı başıma:KK49:

Ben kavisli burun olmasını çok istedim ama doktorum doğal burundan yanaydı yapmak istemdi beni baya ikna etti ama azıcık bi kavis verebiliriz dedi çok hafif kalkıklık var evet :) fakat şu an baya bi kalkık burun deliklerim önde tasarladığımızdan farklı sebebide şişliklermiş. şişliklerim geçtikce burun ucum inecekmiş bakalım artık :)
Merhabalar benim de beklediğimden fazla bir kalkıklık var şuan burnumda daha çok yeni ameliyatim gerçi 4. günümdeyim ancak size söylendiği gibi burun delikleriniz indi mi yani normale döndü mü acaba ?

Merhabalar benim de beklediğimden fazla bir kalkıklık var şuan burnumda daha çok yeni ameliyatim gerçi 4. günümdeyim ancak size söylendiği gibi burun delikleriniz indi mi yani normale döndü mü acaba ?

Evet canım:) o eski halinden eser yok şimdi diyebilirim. Tabi hafif bi kalkıklıgı var ama aynaya baktıgımda dırek burun deliklerim bana bakardı sımdı asaya bakıyor. Daha cok yeniymiş burnun doktorum bana en son burun ucumun iyileşeceğini söylemişti 1 yılı tamamlamama yakın düzeldi diyebilirim :) önünde birazcık uzun bi süre var tek tavsiyem darbelerden koru. Bu dönemde burnuna dirsek bile atabiliyorsun öyle şansızlıklar oluyor :)) hayırlı uğurlu olsun burnun

Herkese teşekkür ederim herkesin istediği olur inşallah :)

Evet canım:) o eski halinden eser yok şimdi diyebilirim. Tabi hafif bi kalkıklıgı var ama aynaya baktıgımda dırek burun deliklerim bana bakardı sımdı asaya bakıyor. Daha cok yeniymiş burnun doktorum bana en son burun ucumun iyileşeceğini söylemişti 1 yılı tamamlamama yakın düzeldi diyebilirim :) önünde birazcık uzun bi süre var tek tavsiyem darbelerden koru. Bu dönemde burnuna dirsek bile atabiliyorsun öyle şansızlıklar oluyor :)) hayırlı uğurlu olsun burnun

etimek burnun tek kelimeyle HARİKA!! ersal kaya gerçekten güzel bir iş çıkarmış. senden rica etsem önden fotoğrafını atar mısın? yandan olduğu kadar önden de görünüşü önemli benim için..

Canım tasarım burnunu nasıldı yaptığı buna benzio mu???

Kizlar meraba 17 eylulde ersal beye ameliyat oldum suan 14.gunumdeyim yandan guzel ama onden cok asiri sis ve suratimda sis bi garip hissediyorum gozle gorulen sislik ve garipliklerin gitmesi icin ne kadar sure gerek su 6 aylik sisligin inmesinden soz etmiyorum lutfen yardimci olurmusunuz cevaplarinizi bekliyorum

1 ay içinde sadece senin farkedeceğin şişliklerin olacak ve yavaş yavaş onlar da inecek burun oturacak

Back
X