Kızlar burnuma bir bakar mısınız?

dreambig

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
75
63
8
29
Hepinize merhabalar,

Kızlar dün ameliyat oldum şuan yüzüm şiş epey. Ameliyat sonrası fotoları gördüm buraya da ekleyeceğim gayet normal gibi. Ama şuan ki burnuma benzemiyor sanki çok şiş ve kalkık. Cidden bana kalkık geliyor ve doktor da iner o dedi oturacağını söyledi sizce bu kalkıklık oturur mu? Canım sıkkın biraz..

Çok doğal ve güzel bir burun olmuş. Ameliyattan sonra herkesin burnu biraz iniyor doktorunuz onu ayarlamıştır diye düşünüyorum ama şu an bile gayet güzel

Çok doğal ve güzel bir burun olmuş. Ameliyattan sonra herkesin burnu biraz iniyor doktorunuz onu ayarlamıştır diye düşünüyorum ama şu an bile gayet güzel
Teşekkür ederim. Tam önden çekemiyorum pek hoş durmuyor kan pıhtıları yüzünden rahatsız etmek istemedim sizleri. Ama sanki fotoğraftakine benzemiyor gibi geldi..

Selamlar , ameliyat fotolari neden kalkik bende merak ederdim nedeni su ki orda icinde tampon yeni koyuluyor ve dikiliyor icine odemin en az oldugu anlar diyelim bana gore boyle ama sizin ne kadar zor bir burunmus dr un eline saglik yagli etli kalin derili buyuk burun sizin sonuclariniz gidisatiniz forum adina onemli olucaktir..Kalkiklik iniyor uzulmeyin ben kalkik bir burun goremedim suan asla belirgin degil 6 ay sabredin ama sizin gercek sonuc 1 yilida asar bekleyin degisimi goreceksiniz

Selamlar , ameliyat fotolari neden kalkik bende merak ederdim nedeni su ki orda icinde tampon yeni koyuluyor ve dikiliyor icine odemin en az oldugu anlar diyelim bana gore boyle ama sizin ne kadar zor bir burunmus dr un eline saglik yagli etli kalin derili buyuk burun sizin sonuclariniz gidisatiniz forum adina onemli olucaktir..Kalkiklik iniyor uzulmeyin ben kalkik bir burun goremedim suan asla belirgin degil 6 ay sabredin ama sizin gercek sonuc 1 yilida asar bekleyin degisimi goreceksiniz
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ya evet büyük bir burundu. Ve evet doktorum da kalın ciltli burunlar geç iyileşir dedi. Yani bilmiyorum bekleyip göreceğiz umarım kötü olmaz.

Hiç korkma iner o benim domuz burnu gibiydi bildiğin. Deliklerimin içini görüyodum indi. 1 ay 1 hgafta oldu benim .
Hatta sonra fazla inik bile geldi gözüme :D

Fıstık gibi bir burun olmuş bence.
Fazlasıyla şiş, inmese bu halde kalda bile gerçekten çok güzel, yakışmış size.

Back
X