- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Acile gitseniz de detaylı bakmazlar diye biliyorum yarın için bir cerrahtan randevu alın içiniz rahat etsinAz önce oglumun burnu kanadı.gecen günde uykuda ağladı baktım burnu baya kanamis.kanama durunca doktora gitmedik.Simdi tekrar kanama oldu.Acile simdi gotursem bakarlar mi?Bi çocuğun burnu neden kanar lütfen yardımcı olun
Çocukken çok sık burnum kanardı. Sonra yaktılar damarlarımı durdu kanaması. Şimdi de denize dalınca falan kanıyor hala. Damarlarım ince miymiş, yüzeyde miymiş öyle bişey. Doktora gidin tabi ki ama çok da endişelenmeyin. Çocuklukta normal olabiliyor burun kanamaları.Az önce oglumun burnu kanadı.gecen günde uykuda ağladı baktım burnu baya kanamis.kanama durunca doktora gitmedik.Simdi tekrar kanama oldu.Acile simdi gotursem bakarlar mi?Bi çocuğun burnu neden kanar lütfen yardımcı olun
Cocuk doktoru mu bakar KBB mi acabaÇocukken çok sık burnum kanardı. Sonra yaktılar damarlarımı durdu kanaması. Şimdi de denize dalınca falan kanıyor hala. Damarlarım ince miymiş, yüzeyde miymiş öyle bişey. Doktora gidin tabi ki ama çok da endişelenmeyin. Çocuklukta normal olabiliyor burun kanamaları.
Kbb bakmıştı bana yanlış hatırlamıyorsam. Ama siz önce bir çocuk doktoruna gidin o yönlendirsin gerekirse.Cocuk doktoru mu bakar KBB mi acaba
Netten baktım losemi falan diyor ofMuhtemelen kılcal damar çatlağı küçük cocuklarda çok sık oluyor, kendi kendine durmazsa tamponla durduruyolar eğer durduysa bir şey yapmazlar. Kbbye giderseniz daha iyi olur burundaki damarlara bakar.
Allah korusun doktora gidin ya çok oynuyordum yada kılcal damar karda varsa çatlama felan yakıyorlar hemen kısa bir işlemNetten baktım losemi falan diyor of
Hemen en kötüsünü araştırmayın başım ağrıyor yazsanız tümör çıkan bir sistem , belki burnuyla oynuyor kılcal damarları zarar gördü belki kuruluktan..böyle belkileri düşünmek yerine kbb ye randevu alın en kısa zamandaNetten baktım losemi falan diyor of
Az önce oglumun burnu kanadı.gecen günde uykuda ağladı baktım burnu baya kanamis.kanama durunca doktora gitmedik.Simdi tekrar kanama oldu.Acile simdi gotursem bakarlar mi?Bi çocuğun burnu neden kanar lütfen yardımcı olu
Sprey verirse 5 günden fazla kullanmayınMerhaba korkmayın çocuklarda yetıskınler de de normal bu tarz kanamalar basit bir yakma işlemi yaparlar kanama durur bir çok sebebi var burun içindeki damarlar çatlamıs olur ıkınıp şiddetli öksürdüyse veya burun içinde yara varsa sürekli oynayıp onu kopartarakta kanama olur vs
Kılcal damar catlamis olabilirAz önce oglumun burnu kanadı.gecen günde uykuda ağladı baktım burnu baya kanamis.kanama durunca doktora gitmedik.Simdi tekrar kanama oldu.Acile simdi gotursem bakarlar mi?Bi çocuğun burnu neden kanar lütfen yardımcı olun
İnternete kalsa ortalikta sağlam adam kalmaz parmak agrisina bile neler neler yaziyo bir sey çikmaz ondan merak etmeyinNetten baktım losemi falan diyor of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?