Kızlar! Bütün beyaz eşyası BOSCH olan varmı?

Ama bu tip bayilik işleri bu kadar kolay değildir. Yani siz böyle bir firmanın bayiliğini alabilmek için birçok sözün altına imza atmanız ve tonlarca teminat vermeniz gerekir. Sonuç olarak bende müşteri olarak A bayisinden değil, BOSCH dan mal alıyorum. Bayide beni ilgilendirmez. Ama firmanın müşterisinin mağduriyetine karşı tutumu çok basitçe. "BANA NE" demek bu kadar büyük firmalar için kabul edilemez bir durumdur.

Ben zaten malları kötü demedim. Ama sergiledikleri bu tutum bangır bangır reklamını yaptıkları "Müşterimin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" le hiç uyuşmuyor. Bu nedenle çoktan benim ve çevremdeki birçok kişinin güvenini kaybettiler. (Benim gibi mağdur olan çok insan var.) Demek ki iş sadece paradaymış.

adamlar muhtemelen siparişi geçmemiş..

herseyimi bosch aldım cok arastırdım 5ay sonra kullanıcam inş memnun kalırım

benimde buzdolabım çamaşır makinem bulaşık makinem fırınlı ocağım bosch memnunum resimlerini eklerim senin için

konu açılalı 1 sene olmuş bende resimlerini eklicektim model hakkında fikir versin diye.

geç kalmışım
:roflol:

Bosch tv yok.tv yi samsung ya da phlips felan alın. .. Beyaz eşya olayına gelinde Çok mantıklı bir karar emin ol ki memnun kalacaksın... çeyizlik aldığım bulaşık mak. bosch. Şuan evde kullandığım çamaşır mak.de. Fırın siemens ki bunlar aynı firmalar.
Askımın fırın buzdolabı ve çamaşır mak. Beko. Ona kalırsa oda bekodan memnun.
Fakat o bunları bende tanışmadan önce almış. Eğer almasaydı ben hepsini Bosch aldırırdım...

Ya bana BOSCH demeyin çok dertliyim. :(

Ben para biriktiremeyen bir insan olarak bundan birkaç yıl önce oturduğum yerdeki BÜYÜK ve eski bir BOSCH bayisine giderek çeyizlik beyaz eşyalarımı taksitle aldım. Adamlar çeyizlik kampanyalarının olduğunu ve ne zaman evleneceksem o zaman eşyalarımı teslim edeceklerini söylediler. Neyse gel zaman git zaman nişanlımla karar verdik bu yıl evlenmeye hatta geçen yaz nişanlım askerdeyken ben gittim bide aldığım eşyalara buzdolabınıda eklettim ve onun içinde borçlandım. Ama için hep rahattı. Çünkü koskoca BOSCH bayisi ne olacakki benim gibi bi sürü insan burdan alışveriş yapıyor. Neyse birgün işden eve gelirken bir baktım bayinin yerinde yeller esiyor :a015: Hemen ertesi gün kapıda not bıraktıkları muhasebecilerini aradım. Eşyaları en kısa sürede teslim edeceklerini ama kesin bir süre veremediklerini söylediler. Neyse uzun lafın kısası şimdi mahkemelik olduk.
En kötüsüde BOSCH un BENİ İLGİLENDİRMEZ tavrı. Adamlar resmen bizi ilgilendirmez alsaydınız eşyalarınızı dediler. Hani Bosch müşterilerinin güvenini kaybedeceğine para kaybederdi. Adamlar remen BOSCH adını kullanarak ben ve benim gibi onlarca müşterilerini dolandırdırlar ama BOSCH un umrunda değil. Bu yaz evlenicez inşallah. Ama beyaz eşyam artık yok. İcra yolu ilede alabileceğim şüpheli.

Neyse bende şimdi yeniden araştırma içine girdim. Ama bir daha BOSCH asla almam. Beyaz eşyada ELEKTROLUX, SAMSUNG VE GENERAL ELECTRIK öneriyorlar. Sizde onları bir araştırın derim.

canım senin sorunun bayiyle ilgili bosch la deil bide bayinin alınan malı depoda tutmak gibi bir zorunlulugu yok yardımcı olup yapıyorlar ama bosch u gercekten ilgilendirmez bu durum

Ben tüm beyaz eşyalarımı bosch aldım. Ocak,fırın,davlumbaz,bulaşık mak de ankastre aldık. Tasarımları çok güzel gerçekten çok şıklar.
Buzdolabıyla ilgili bazı kötü yorumları okudum çok ses çıkarıyor diye, ama memnun olanlarda var. Benim aldığım buzdolabının aynısını 3 ay önce bir arkadaşımızda aldı gayet iyi diyor, gürültülü seslerden bahsetmedi hiç.
Şu andaki buzdolaplarıda daha sessiz çalışıyormuş, öncekilerin ses seviyeleri daha yüksekmiş. Bir tek mevsim değişmelerinde ses olabilir dediler ama o kadar korkacak bir ses nasıl olabilir anlamadım.Kullanan arkadaşımız hiç bir sorun olmadığını söyledi.

merhaba,
ben bosch almayı düşünüyorum parmak izi yapmayan çelik ürünlerinden.
buzdolabı bulaşık mak. çamaşır mak. mini fırın , mikrodalga almayı düşünüyorum ocak kullandığın ürünlerin kodlarını yazabilirmisin.
buzdolabını dondurucusu altta olanlardan tercih etmeyi düşünüyorum

müsaitsen yorumlarını rica ederim.

merhaba,
ben bosch almayı düşünüyorum parmak izi yapmayan çelik ürünlerinden.
buzdolabı bulaşık mak. çamaşır mak. mini fırın , mikrodalga almayı düşünüyorum ocak kullandığın ürünlerin kodlarını yazabilirmisin.
buzdolabını dondurucusu altta olanlardan tercih etmeyi düşünüyorum

müsaitsen yorumlarını rica ederim.

Ben de sırf buzdolabının dondurucusu altta olan boschta var diye aldım.Hem uzun boylu olduğum için daha kullanışlı olacaktı hem de motor altta olunca daha enerji tasarruflu diye duydum biryerlerden .Ama açıkçası bana gürültülü çalışıyor gibi geldi. Çok kısa süreliğine Kapağı açıp kapattığım anda dolap çalışıyor.Anladık yani, ısıyı sabit tutmak için aşırı hassas ama ne biliyim sürekli bi soğutma sesi de duymak istemiyorm. Bakalım belki de memnun kalcam başka özelliklerinden bilmiyorum, ama ses olayı hoşuma gitmedi. Çamaşır makinası da aynı şekilde, gece çalıştırmak biraz imkansız gibi.

fırınım hariç evimde tüm beyaz eşyam bosch. 9 yıllık hepside . Çamasır mak.dan memnunum şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı ama buzdolabım çok kötü. pek çok kişiden buzdolabında bosch un iyi olmadığını duyuyorum şimdilerde. şikayet var com dan bakarsanız bosh un buzdolaplarından çok şikayet var. Benimki gerçekten çekiçle birşey çakıyormuşsun gibi sesler çıkarıyor biz alıştık ama gelen misafirler noluyor diye kalakalıyor , bizde o kadar alışmısızki seslere anlamıyorduk , o ses ne diye sorduklarında buzdolabından diyorduk. onun dışında normal çalışmasıda çok sesli ve sebzeler çok çabuk çürüyor. son bir yıldırda dolabın sol tartafına koyduğum yiyecekler donuyor. ev alınca hepsini değiştirelim diye idare ediyordum bu sırada bulaşık makinam bozuldu zaten son bir yıldır iyi yıkamıyordu ,eşimde bende çalışıyoruz o yüzden haftada üç kez çalışırdı son bir yıldır bebeğim olunca evdedeyim hergün yıkamaya başlayınca bozuldu. yani aslında kullanım olrak 5 yıllık makina denebilir. kiminin bulaşık makinası günde iki çalışıyor 10 yıllık tıkır tıkır .Bulaşık makinnası için benim şanssızlığım diyorum ama buzdolabında kesinlikle tavsiye etmem. amana , samsung, general electric arasında karar vericem ben. bul.mak. için burdaki tavsiyelere bakıyım dedim ama kullanıpta memnunum diyen yok doğal olarak çeyizlik almış herkes henüz çoğu kişi kullanmamış. inşallah buzdolabında düzelmiştir Bosh. Ben bunca şeye rağmen bosh sms serileri almanya üretimli diye onlardan alayım dedim ama bir iki sayfa ilerde bir arkadaş ondan da memnun olmadığını yazmış canım sıkıldı valla ne alacağımı şaşırdım. bebeğimde var bulaşıkları elimde yıkamaktan sıkıldım. tam en ihtiyacım olan zaman:uhm:

Back
X