Kızlar! Bütün beyaz eşyası BOSCH olan varmı?

bende nişanlıyım butun esyalarım bosh ..tabı kullnmaya baslamadım .ekımde kısmetse .ama kulananlar ve tavsye edenler dolayısıyla bosh aldım .ve arstonda akrrabamız vardı gozum kapalı bosh al derım dedı ..kısacası hepsını bosh aldım.

bende nişanlıyım butun esyalarım bosh ..tabı kullnmaya baslamadım .ekımde kısmetse .ama kulananlar ve tavsye edenler dolayısıyla bosh aldım .ve arstonda akrrabamız vardı gozum kapalı bosh al derım dedı ..kısacası hepsını bosh aldım.

hayırlı olsun .güle güle kullan.

internetten biraz araştırın bosch şikayetleri hakkında. bakalım arçelikten mi daha çok şikayet olacak boschtan mı ? ben 3 ay araştırdım ve boschun uygun olduğunu anladım. bosch sonuçta alman markası ve almanların bütün ürünleri kalitelidir. arabaları gibi. BMW, Opel, mercedes alman arabalarıdır ve en kaliteli arabalardır.bunu tüm dünya kabul etmiştir canım...

Son düzenleme:
arkadaşlar hayırlısı olsun güle güle kullanın :)
ama biz gecen hafta bosch buzdolabı aldık hiç tavsiye etmem.
eski dolabımız general electiric'ti 15 yıllık ona dönmeyi düşünüyoruz daha kullanışlı. bosch çok iyi reklamlar yapıyor ve adı var.
reklama aldanmayın derim ya da alırken en iyi dolabını araştırın.
biz adına para verdik ve verdiğimiz parayla kaldık.
ya da bosch bu modeli üretmesin derim...

arkadaşlar hayırlısı olsun güle güle kullanın :)
ama biz gecen hafta bosch buzdolabı aldık hiç tavsiye etmem.
eski dolabımız general electiric'ti 15 yıllık ona dönmeyi düşünüyoruz daha kullanışlı. bosch çok iyi reklamlar yapıyor ve adı var.
reklama aldanmayın derim ya da alırken en iyi dolabını araştırın.
biz adına para verdik ve verdiğimiz parayla kaldık.
ya da bosch bu modeli üretmesin derim...

Canım daha 1 hafta önce aldığın bir ürünün neyinden memnun kalmadın acaba? Diğeri daha kullanışlı demişsin ama kullanışlı olmamasından kastın içinin şekli filanmı? Her modelin içi ve hacmi farklı. Seçerken buna dikkat edilmesi lazım zaten. Ama başka sorunu olduysa açıklaki bizde neden Bosch almamamız gerektiğini anlayalım. :kahve:

ben 5 yıllık evliyim ,buzdolabım,çamaşır makinem,bulaşık makinem ,ankastre ocağım ,mini fırnım ,elektrikli süpürgem bosch marka ve memnunum bi sorun yaşamadım elektrikli süpürgem bozuldu onuda oğlum bozdu :)

Bizimde bulaşık ve makinesi elekt. süpürgesi bosch ben bildim bileli o var çok menunuz...
ama buzdolabı rafları olsuniç boyutu olsun... annem aldı tabii orda yüksek görünmüş altına yükseklik koyuyolar ya.. onu geçtim o annemin hatası yere kadar eğiliyoruz artık...
yoğurt yicektim 2 günde donmuş çöpe attık, derecesini düşürdük ki servis o dereceyi ayarladı yine buz tutuyo, anlayacağınız boschun en baş belası dolabını aldık... zaten yaptığı gürültü cabası, eski dolap bu kadar gürültü çıkarmıyor.. keşke almadan araştirsaydım internetten modelleri özellikle ses konusunda ses çok.. bide süpürgede ufak bi sorun yaşandı o da tamir edildi onun dışında çok kullanışlı

hepisu hepisu boch dur aklına ne gelirsee
çok da memnunum hiç şikayetim olmadı :)

çamaşır bulaşık makineleri süper canım buzdolabında iş yokmuş... servisi çağırcaz bakalım ne yapçaklar

benim buzdolabı(6 yıl önce en büyü aldık,a sınıfı,bir sürü özeliği var):utangac:,bulaşık makınemzemuszemus,ve fırın da bosch çok ta memnunumopuyorumnanaktan,bir tek çamaşır makinem arçelikkaydirigubbakcemile3,onu ben yürtdışındayken eşim hediye almıştı bana(kısa program 30dk sıkma dahil)çoook memnunumzemuszemus,şimdi de ayrıca mini derin dondurucu düşünyorum almayı:kedi::nazar:

güle güle kullan canım senin adına çok sevindim ama bizim ki hala sorunlu...
diğer konuda d arkadaşlara aktardım.
dün akşam eve girdim aspiratör açık kalmış sandım. meğer buzdolabıymış.
ve derecesini düşürdüğümüz halde dün donmuş çorbayı çözdürmeye çalıştık...

televizyon hariç bosch tavsiye edrm.tv de simens yada philips yerimseniben

benim bütün beyaz eşyalarım bosch küçük ev aletlerimde bosch bikaçı tefal buzdolabımı cok seviorum herseyimi

tatlım ben çooook uzun bir süre araştırma yaptım ve kk dan arkadaşların da fikrini aldım.
en sonunda 1 hafta kadar önce buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, set üstü ocak, midi fırın hepsini bosch tan aldım toplam 4700 tuttu

ben daha evli degilim ama annem ve ablamlar camasır makinesi olarak boschtan cok memnun. tv olarak da samsungu tavsiye edebilirim. buzdolabında da amana çok iyi bir markadır.

annemler yaklaşık 10 senedir boschun çamaşır ve buzdolabını kullanıyor.çamaşır makinesinde şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.buzdolabından da memnunduk son yıllarda arada bir soğutma boruları buzlanma yapıyor.10 sene oldu arada sorun çıkarması normal.arçeliğinde ürünleri güzel yazlıktaki çamaşır makinesi ve fırın arçelik ondanda memnunuz.duyduğum kadarıyla servislerde para kazansın diye artık beyaz eşyalar eskisi kadar kaliteli üretilmiyor.sonuçta bu firmaların birde yan sanayileri var.firmalar bunlardan da para kazanıyor.

boschun alman üretimlerini alın.içersinde germany yazar.yerlii üretimi tavsiye etmem.bende bosch ve beko arasında kararsız kaldım.ama bosch olucak büyük ihtimal

canım benimde tüm eşyalarım bosch...
henüz kullanmadım ama bende çok güzel duyumlar aldım bu marka hakkaında...ve içim çok rahat

Back
X