- 4 Ağustos 2016
- 28
- 14
- 8
- 30
- Konu Sahibi Emotiin2708
-
Canım nişanı yapabilirler bende senin gibi düşünüyorum içimde kalmasın diyorum nedense istiyorum nişan yapmayiHevesin varsa yap canım. Ama ailenide düsün imkanları var mı? Bu nisan onlatı zor durumda bırakacak mı? Ona gore yani icinde kalmasın. Ben oyle yemekli ufak bi nisan yaptim. Pismanım keske dügün gibi yapsaydım. Gulup eglenseydim. Tabi sen bilirsin ama nisanlinada sor istersen bakalım o ne düsünüyor.
Git nisanlıgıni al nisan albumu yaptir gül eğlen. Ben çok pismanim icimde kaldi. Simdi baskalarinin resimlerini falan gorunce keske bende boyle buyuk yapsaydim diyorum. Ama iste klasik istemiyorum o ne oyle havasindaydim yaptirmadim annemlereCanım nişanı yapabilirler bende senin gibi düşünüyorum içimde kalmasın diyorum nedense istiyorum nişan yapmayi
Canın nasıl istiyorsa öyle nişan yap büyük küçük önemli değil canım. Düğünü nasıl erkek tarafı yapıyorsa nişan da kız tarafının hakkıdır :)Kızlar mayısta nişanim olacak kısmetse ve babam büyük nişan konusunda kararsız bi yapalım diyor bi yapmayalım. Büyük nişan sizce mantıklı mı şuan da okuyorum son sınıfım eşyaları almak için yardımcı olur o para diye düşünüyorum ama babamda milletı para toplamak için çağırmış gibi olur faln diyor. Ne yapalım sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?