Kızlar çabuk cvp verin

pba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
82
6
8
23
Kızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin

Kızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin
Beyaz süt kesiği akıntı enfeksiyondur. Doktora gözükürsen tedavisini yapar

canım nerden bilebiliriz ki test yap,yani vereceğimiz her cevap kafanı karıştırır.

Benim enfeksiyonum yok daha yeni tedavi oldum enfeksiyon hiç yok bu aralar böyle fazlalaşmış
Tedavi olduktan sonra tekrar baktırdınız mı? Tek kür tedaviyle hemen bitmiyor. Her türlü bu sorunun cevabını biz bilemeyiz burada.

Süt kesiği hamilelik belirtisi değil malesf. Gününüz gelince test yaparsınız. İnşallah gönlünüzce olsun

Süt kesiği akıntım ne zaman olsa enfeksiyon dedi Dr. Yok demeyin sık tekrarlıyor maalesef. Ha belkide gebesiniz ama hiçbirimiz bilemeyiz bunu takdir edersiniz ki. Gönlünüzce olsun.

Canım avulasyon testi yaptin mi

Şuan benimde adetime bir kaç gün var ve akıntım var ovulasyon yapıyorum negatif çıkıyor

Maya enfeksiyonu olabilir, doktorunuza danışmanız lazım, gebelik belirtisiyle de alakası olmadığını söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…