R
renkler_80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi renkler_80
kızlar acil cvp lütfen arkadaşın pc den giriyorum ben ünide okuyorum ve bi erkek arkadaşım var beni çok sevdiğini ve hep özlediğini söylüyo ben onu sevdiğimden eminim ama ondan pek emin değilim aslında ve benim okulum nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz genelde msn ve tlf ile görüşüyoruz ve ben beni aldatabileceğini ve aldattığını düşünüyordum-ki birden aklıma bişey geldi kendime başka bi msn adresi alıp onu ekledim kabul etmişti ve hatta olduğu bigün açtım hiç bişey yazmadı ben yazana kadar sonra slm falan verdim adımıda başka bir olarak söledim tabi sizi yanlışlıkla ekledim ksuura bakmayım falan dedim önemli değil fln filn dedi işte sonra brz muhabbet oldu işte adını fln söledi bana nerde çalıştığını anlattı bende kendimi başka biri olarak biyerde çalışıyo olarak anlattım sonra bu msn e fotodunu koydu bu sizmisiniz fln dedim evet dedi vee bana sizide görmek isterim dedi ben şuan koyamm resmimi ama başka bigün koyarım dedim öle dememin sebebi onun tanımadığı bi arkadaşımın resmini koycaktık sonra ben ona sizi yanlışla ekledim isterseniz msn adresimi silebilirsiniz dedim oda sizde sileblirsiniz dedi bende bende kalmasının bi mahsuru yok durubilir dedim oda tmm ( kendisinin 2 msn adresi vardır diğerini pek kullanmaz ) dedi ama ben bu adresimi pek kullanmıyorum size diğer adresimi vereyim onu ekleyin dedi tmm dedim bende ekledim neyse sonra geçen gün ben bunun hatta olduğunu gördüm ve o aldığım adresi açtım 2 dk geçti slm verdi nasılsınız faln brz muhabet yine son biz arkadaşımın resmini koyduk msn e ve gördü çok cici bi görünüşünüz var fln filan die yazdı işte olay bu arkadaşlar şimdi ben aldatılıyo sayılırmıyım brzdaha görüşmeye devam edicem bu şekilde bakalım neler olcak neler yazcak size bisorumda camerayı falan açmak istediğinde tmm deyip direk açayımmı yüzünü görmek istiyorum o anki halini başka sizdende fikirler bekliyorum ne yapabilirim.