Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar cam terebanti sac dökermi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Merhaba kizlar ben sampuana cam terapenti koydum sampuan agzina kadar doluydu bende sisenin yarisini koydum bu benim sacimi dokuyor daha once kullanan varmi

Ben kullandım ve evet saclarimi döktü ,sonra bıraktım, birdaha tovbe ettim cam terebentin yağı ve badem yagi gibi yaglar asidik olduğu için kafaya surulmemeliymis eczacı da bunu söyledi .Şampuana karistirmak konusunda bi fikrim yok.

Merhaba kizlar ben sampuana cam terapenti koydum sampuan agzina kadar doluydu bende sisenin yarisini koydum bu benim sacimi dokuyor daha once kullanan varmi
Çok fazla koymuş olabilirsiniz. 400 ml şampuana en fazla 40 damla çam terebentin konulmalı. Çam terebentin çok kuvvetli bir esanstır. Aktarların dediği gibi bir kapak boca ettiyseniz eğer hem şampuanın kıvamını aşırı sulandırır, hem de saçınızı aşırı kurutarak dökülme yapabilir.

Ben kullandım ve evet saclarimi döktü ,sonra bıraktım, birdaha tovbe ettim cam terebentin yağı ve badem yagi gibi yaglar asidik olduğu için kafaya surulmemeliymis eczacı da bunu söyledi .Şampuana karistirmak konusunda bi fikrim yok.
Benimde dökülmesini hızlandırdı çok ama çok pişmanım :KK42::KK42:

Back
X