Kızlar canım cok sıkkınn

Kelebekkkk26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
23
1
1
Bundan birkac ay once evlendim esim cok iyi bi insann aramiz cok iyii ama kaynanamla yasiyoruz evlendigimizden beri yasamadigim sey kalmadıı evlenmeden once o kadar iyiydik ki evlendikten sonra cok degistiler . cok uzerime geliyorlar simdiye kadar saygisizlik yapmadim yerin dibine sokup sokup cikardilar en son patladimm ki iyi oldu artik eskisi gibi davranmiyorlar. Gorumcemde benden birkac ay once evlendi bizi hic yalniz birakmiyorlar o da hep bizde cok sıkıldım artıkk .esimle de aram bozulacak diye cok korkuyorumm bazen o tarafa kayıyor sankii ne yapacagimi sasirdim

Kayınvalidenin evine yerleşirsen öyle olur
Büyüklerin evinden misafir eksik olmaz
Daha bunlar iyi günlerin, görümce ne ki ? Annesinin evine tabi gelip gelip gider
Bayram gelsin, dıdının dıdısı gelecek eh sende o evdensin kayınvalidenden de küçüksün ikramdır şudur budur yapacaksın

Ayrı ev açıp kendi yağında kavrulmak varken bunu seçen sensin

Kayınvalidenin evine yerleşirsen öyle olur
Büyüklerin evinden misafir eksik olmaz
Daha bunlar iyi günlerin, görümce ne ki ? Annesinin evine tabi gelip gelip gider
Bayram gelsin, dıdının dıdısı gelecek eh sende o evdensin kayınvalidenden de küçüksün ikramdır şudur budur yapacaksın

Ayrı ev açıp kendi yağında kavrulmak varken bunu seçen sensin
Oyle bi durumumuz olmadigi izin birsureligine mecbur burada yasiycaz . gelmesi sorun degil canim kaliyor bizdee surekli

Oooo sen bu dertleri hep yasarsin canım takii ayrı eve çıkana kadar ayrı ev gibisi varmı ya,

Oyle bi durumumuz olmadigi izin birsureligine mecbur burada yasiycaz . gelmesi sorun degil canim kaliyor bizdee surekli
Öyle durum olunca evlenseydiniz
Bi süre denir ama o bi süre hiç geçmez, temelli birlikte yaşarsınız
Kalabilir, çünkü annesinin evi.

Yerleşmeseydin kv 'evine
Az çok tahmin edemedin mi ?
Ya nişanlıyken yapmış bir cicilik hep öylemi olacak sandın !!
Kiraya çıkma şansın varsa eşinle aran açılmadan kaç kurtul.
Üst üste yaşama nedir ya
Bir odalı evim olsun tek yaşayayım ağız tadıyla
Ne gecelik giyersin ne ayak ayak üstüne atıp çekyat keyfi yaparsın
Ne istediğin saat yemek yersin ne istediğin vakit temizlik yaparsın herşeyin kısıtlı olur
Buna can dayanmaz resmen can çekişirsin

Yalnız kalmak istiyorsanız ayrı ev tutacaktınız. Durumunuz yoksa ve düzeltene kadar kaynana evinde kalacaksanız bu sorunlara da katlanacaksınız. Unutmayın o eve siz gittiniz. Evin kurallarına uymak size düşer. Kimse gelin geldi diye yıllardır kurmuş olduğu düzeni bozmaz.
Yaşlı insanların geleni gideni de çok olur. Eve gelen misafire karışamazsınız.
Sorunlar malesef daha da büyüyecek şimdiden hazırlıklı olun. Ayrıca her kavganız malesef eşinizi sizden soğutur.

Bundan birkac ay once evlendim esim cok iyi bi insann aramiz cok iyii ama kaynanamla yasiyoruz evlendigimizden beri yasamadigim sey kalmadıı evlenmeden once o kadar iyiydik ki evlendikten sonra cok degistiler . cok uzerime geliyorlar simdiye kadar saygisizlik yapmadim yerin dibine sokup sokup cikardilar en son patladimm ki iyi oldu artik eskisi gibi davranmiyorlar. Gorumcemde benden birkac ay once evlendi bizi hic yalniz birakmiyorlar o da hep bizde cok sıkıldım artıkk .esimle de aram bozulacak diye cok korkuyorumm bazen o tarafa kayıyor sankii ne yapacagimi sasirdim

Neden birlikte oturuyorsunuz?

Neden mecbur kaldın buna?

Oooo sen bu dertleri hep yasarsin canım takii ayrı eve çıkana kadar ayrı ev gibisi varmı ya,

Bizde istiyoruz zorlasada bizi cikmak zorundayiz artik ama korktugum esim arkamda duruyordu onceden simdi bana boylr yapmislardi hatirliyorsan dedigimde sanki savunmaya geciyor gibi onlari oyle hissediyorumm insallah düzelir bu durumlar

Burda bangır bangır bağırıyoruz Kayınvalideyle aynı evde olmaz dıye.
Ben bıle konularda kaç kez demişimdir. Allah sabır versın. Çok ıyı anlıyorum senı.
Kocanla aran bıle bozulabılır evet.
Ben bu sorunu kayınvalidemın evınden taşınarak hallettım. Sanada önerırım.

Keşke bekleseydiniz 1 sene mi? 1 sene,2 sene mi?2 sene çok büyük bi hata yapmışsın ve sonunda tartışarak birbirinize kırılarak o evden ayrılacaksınız.umarım eşinle aranızda sorun çıkmaz

Bizde istiyoruz zorlasada bizi cikmak zorundayiz artik ama korktugum esim arkamda duruyordu onceden simdi bana boylr yapmislardi hatirliyorsan dedigimde sanki savunmaya geciyor gibi onlari oyle hissediyorumm insallah düzelir bu durumlar

Bu hikayeler hep mi aynı olur
Kız 'evde kalmayayım da ne olursa olsun' diye herşeye he çeker olur der
Evlenirler
Ay başbaşa kalamıyoruz der
E niye ev ev üstüne kurdunuz ayrı ev açın deriz
O zaman durum yoktu, hem bizim bi süreliğine der
Çalış deriz çalış ki durumunuz olsun, ayrı ev açın
Beyim izin vermiyo olur

Seninki de izin vermiyor di mi ?

Yerleşmeseydin kv 'evine
Az çok tahmin edemedin mi ?
Ya nişanlıyken yapmış bir cicilik hep öylemi olacak sandın !!
Kiraya çıkma şansın varsa eşinle aran açılmadan kaç kurtul.
Üst üste yaşama nedir ya
Bir odalı evim olsun tek yaşayayım ağız tadıyla
Ne gecelik giyersin ne ayak ayak üstüne atıp çekyat keyfi yaparsın
Ne istediğin saat yemek yersin ne istediğin vakit temizlik yaparsın herşeyin kısıtlı olur
Buna can dayanmaz resmen can çekişirsin

O durumdayim zatenn inan gorseydin nasil olduklarini sende sasirirdinn sadece esimi dusundugum icin sabrediyorum bencede mantikli olani cikmak zaten. O kadar nefret ettim kii yuzlerine bakasim gelmiyor gercekten

Back
X