- 30 Aralık 2009
- 23.407
- 92.888
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..
ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..
kızlar atina dan buraya ucak biletleri ne kdrdır ??
evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz[/QUOTEyahu senın etın ne budun ne kıçı kırık bi öğrencisin tamam kanın deli kaynıyo ama bu kadarına da pes artık
daha önüne ne insanlar cıkacak illa görmekmi isiyosun ben anlamadsım oda gelsin görsün seni
hissettiğin belki tam bi aşk bile deil...
ben öğrenciyken trenle okuldan eve gidip gelirdim ödüm kopardı valla istanbul sokaklarında
şimdi işler daha kötü...![]()
evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz![]()
evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz![]()
gitmek isteyebilirdim ama gitmezdim belli konularda adımları erkeğin atmasından yanayım, değil başka ülkeye aynı semtte bile olsam ben ayağına gitmem ilk görüşme için
tesekkurler kızlar...gözüm açıldı!! ama iste ben o türlü düsünmedim hiç.belki benim saflığımdan kaynaklanıyor..olucağı varsa olur tabiki egr belli bi zmn gectikten snra hala aynıysa gercek duyguları da blli olur ztn...![]()