• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çaresiz durumdayım nasıl anlatsam...

Hem nalına vuruyorsun işin hem mıhına biz sana ne diyoruz sen ne diyorsun..Canım aklını basına devşir tez zamanda diyoruz, haklısınız deyip yine başa sarıyorsun..

ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..

yahu masumluğa temizliğe nasıl bu kadar çabuk kanaat getirdin adamı 6 aydır tanıyosun belki ülkesinde sevgilisi var, yalan söylese yakalayacak durumun var mı? ben erkek olsam ayağıma kadar gelen kızı sadece gezmekle sohbet etmekle bırakmam açık söyliyim, o zaman anlatırsın burda saflığı temizliği

Atv Ekranlarında UÇURUM diye bir dizi başladı dikkat ettin mi hiç ? Benim resmen psikolojim bozuldu. Bir izle belki vazgeçersin gitmekten. Türkiye'ye iş amaçlı gelen 2 tane düzgün yabancı uyruklu kızı alıyorlar. Çalıştıracağız diye. Bakıyorlar ediyorlar en son bir kağıt imzalatıyorlar iş için diye. Sonra da bir binanın en alt katına atıyorlar ki orası zaten bir sürü kız dolu. Ne yaptırdıkları malum ! Bu diziler yalan değil.. Gerçekten olağan şeyler.:20:

ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..

Eski türk filimlerini izlesene biraz nuri alçolu olanlardan gazoz hikayeli,allah saklasın ya insanın başına neler geliyor hiçmi düşünmedin bunları...

Senin bir büyüğün olarak söylüyorum at kafandan bu düşünceyi hemen,sakın gitme oralara yakınında olan yüz yüze konuşabileceğin br erkek arkadaşın olsun en azından...

kızlar atina dan buraya ucak biletleri ne kdrdır ??

internetten arayınmca bulunuyo valla sende bi alemsin ..
sen bu kadar görmek istiyosundsa birazda fedakalrlık yapan o olsun..
azıcık kadınlık gururu yaa...
atina bi adım yer binsin otobuse gelsin..
ucaga yetecek parası yoksa eger...

Üstelik yunanistanın hayat felsefesi biz Türkiye insanından farklıdır onlara göre bir sevgiliyle evli gibi yatıp kalkmak normaldir ..Ya sana böyle bir teklifte bulunur ve elinden kaçamazsan hiç düşünemedin mi ? Kime ne anlatacaksın o zaman hangi kapıyı çalacaksın ? adamlar krizde yahu en olmazı oldurur..Cinayetlerin isyanların kol gezdiği bir ülkeye gidebilmek büyük cesaret.

evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz:45:

olmayacak duaya Aminn denmez...
Otur oturdugun yerde macera arama...

Zaman gecer hala ayni fikirdeyseniz
Gorusursunuz

Ama sen ne biryere git,ne ailene yalan soyle...

Nede para yolla...

Yabanci ulkelerden gelicem gelicem deyip
Saf turk erkeklerine foto gosterip,para yollayin diyen kadinlar duymadin mi sen hic?

Iste bu o kadinlarin erkek versiyonu!!!!

Zamana birak...

:1: sen cidden çok cahilsin canım yaa neyin masumluğundan bahsediyosun sen. ben erkek olsam ayağıma gelen kıza ne gözle bakarım bliyomusun sen :47:
geç bu saf temiz ayağını öyle kimse kalmadı artık ortalıkta millet çakal olmuş. 6 aylık tanıdığın adam sana param yok gelemem diyo ve sen böyle aciz bir adama gidiceksin.
ama emin ol bunlar bahane isteyen gelirde görürde.
pişman olursun Allah korusun at bu sapkın düşünceleri kafandan...
gerçi korktum diyosun sonra hala nasıl gidicem diyosun ya neyse ergenliktn çıkamamamışsın sen ha duvar ha sen...

tesekkurler kızlar...gözüm açıldı!! ama iste ben o türlü düsünmedim hiç.belki benim saflığımdan kaynaklanıyor..olucağı varsa olur tabiki egr belli bi zmn gectikten snra hala aynıysa gercek duyguları da blli olur ztn...:43:

evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz:45:[/QUOTEyahu senın etın ne budun ne kıçı kırık bi öğrencisin tamam kanın deli kaynıyo ama bu kadarına da pes artık
daha önüne ne insanlar cıkacak illa görmekmi isiyosun ben anlamadsım oda gelsin görsün seni
hissettiğin belki tam bi aşk bile deil...
ben öğrenciyken trenle okuldan eve gidip gelirdim ödüm kopardı valla istanbul sokaklarında
şimdi işler daha kötü...:27:

evet doğruu neler neler wr..oof of...peki beni hiç mi anlayanınız yok siz aynı durumda olsanz sizde gtmek istemezmydnz:45:

Hayır istemezdim o gelsin derdim..En azından kendi ülkendesin..Ben de eşimle bundan tam 10 yıl önce sanal bir zeminde tanıştım ama aradan 2 sene geçtikten sonra görüşebilmeye cesaret edebildim üstelik ben onun yanına değil o benim yanıma geldi..azıcık ağır olun, agırdan satın ..

Hem o zamanlar msn falanda yoktu telefonlarla görüşmek çok pahalıydı..Cep telefonum bile yoktu :)

kızını gönder üniv kalkıştığı işlere bak ailen duysa ne kadar üzülürdü...

ne bilyim..ya cahillik değil,oyle bi insan değilm ama fazlamı kaptırıyorum kendimi ne...:31: onun gelmesi gerekior bu doğru..bn sdce krizde oldukları icin maddi anlamda ciddi bi skntı cektigine inandğımdan gideyim istedim.ama onun gelmesi gerek, gercekten istiyorsa gelir ztn:25::43:

gitmek isteyebilirdim ama gitmezdim belli konularda adımları erkeğin atmasından yanayım, değil başka ülkeye aynı semtte bile olsam ben ayağına gitmem ilk görüşme için

gitmek isteyebilirdim ama gitmezdim belli konularda adımları erkeğin atmasından yanayım, değil başka ülkeye aynı semtte bile olsam ben ayağına gitmem ilk görüşme için

baska durumda olsa bende istemezdim ama grckten hem gezmk yunanistnı gormk hemde onunla bulusmak icin iyi bi fikir olduuna kanaat getirmistim ama tamda suannnnda vazcaydım:))):27:

Mantığını biraz devreye alman lazım.

Babanın, öz kızına tecavüz ettigi bir dünyada yasıyoruz.

Ben sanalda tanıdığım, ne oldugu belirsiz bir kisi icin baska bir sehire bile gidemem. Asla.

Duygu yoğunluğu yaşıyor olabilirsin, bu cok doğal. Ancak kendini duygularının akısına bırakıp tanımadığın bir kisinin ülkesine, üstelik ailenden gizli gitmen, iste bu cok cok cok anormal.

O kadar cok olumsuz olasılık var ki, bunları görmen lazım. Kendisi gelsin, parası yokmuş. Parası olunca gelsin o zaman.
Hem o zaman sana olan duygularını test etme imkanın olur. Ask mı yoksa bedensel bir istek mi?

Aklını basına topla, zira sonradan basını duvarlara vurmak zorunda olacağın cok aşikar.

tesekkurler kızlar...gözüm açıldı!! ama iste ben o türlü düsünmedim hiç.belki benim saflığımdan kaynaklanıyor..olucağı varsa olur tabiki egr belli bi zmn gectikten snra hala aynıysa gercek duyguları da blli olur ztn...:43:

Hiç inanmıyorum buna. Hemen tamam gözüm açıldı ohh demekle olmuyor. O insanla konuşunca da bu fikrini sürdürmen önemli.

Back
X