• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çaresiz durumdayım nasıl anlatsam...

:27: doğru dedin vallahi

aynen kzlar yaa burdaki yorumları okuyunca gözüm açıldı doğru diyosunuz orda allah korusun basıma bisey gelse bi de türküm diye hiçkimse kılını bile kıpırdatmaz yok ben bu saatten sonra asla gitmem!!...işte 6 ay boyunca her gun onla sabahladım camerada telefonda oyle olunca kanım ısındı guvendim ama gormeden etmeden guvenmek olabilirmi.ne deseniz haklısınız...iyiki bu yorumları yptınz çook teşekkr edrmm:40::72::72::72::72:

bır de siz burda deyince erkek adam napıp edip gelir diye ben de sordum paran olursa gelirmiydin dedim evet dedi bu yaz çalışıp para biriktiricem gelicem dedii...bakalmmm bekleyip gorucez:ssz:

Anladığım kadarıyla 20 li yaşlarda üniversiteli bir kızsın bende 20 yaşındayım arkadaşınmış gibi söylüyorum ne olursa olsun kesinlikle gitme!Bu devirde kimseye güven kalmadı ne haberler okuyoruz öz baba bile kızına tecavüz ediyor neden elin yabancısı yapmasın,Allah korusun gitmiş olsan adam seni kaçırsa kadın pazarlama olayları var,organ mafyaları var.Ailen seni okuman için gönderiyor sende bunu unutma o adamıda emin ol 1-2 haftada unutursun gelir geçer bu durumlar adam seni saf bulmuş maddi kriz var demiş.Seviyorsa elbet gelir ama sakın sen gitme.

teşekkurler kızlar gitmicem kesinlikle.hani belki çok çok küçük bi ihtmal ilerde annem ve kardesmle ole adalara gıdebilirim sadece...o seviorsa gelicektirr inşş:(:54:

Back
X