aynı durum bende de var. benim daha ilk gebeliğim resmen paranoyak oldum. sürekli ağrım ve hafif hafif sancılarım var. pazar bu sancılar dolayısyla bir gün hastanede yattım. ha geldi ha gelecek diye psikolojim bozuldu resmen bu arada 36. haftadayım 38 e kadar dayansın istiyorum. bir de doktor ağrı ve sancılara bebek dayanamayabilir, kakasını yapıp yutabilir dedi. ağrılar önemli değil de en çok ona korkuyorum zaten bilmiyorum nasıl geçecek bu haftalar
canım doktor bol bol dinleneceksin dedi. pazardan beri yatıyorum iş yapmıyorum sağolsun bütün ev işlerini eşim yapıyor. şimdiden sıkıldım ama bebeğim sağlıkla zamanın da doğsunda her şeye razıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim o ağrılar 4. ayadan beri var.doktor normal dedi.dedeiğin gibi yorulduğum zamanlar dahada çok ağrıyor.ben daha 32 haftalığım.sizin az kalmış.
cevaplayınnnnnn
kızlar ben 24 haftalığım ilk hamileliğim bu çatı muayenesi nasıl oluyo bilgisi olan açıklasın..ya vajinaya elinimi sokuyo doktor yaa ben çok utanırım uff ne zor yaa
doktorun da erkekse daha zor gerçekten Ama önemli... Normal doğum yapıp yapmicağın konusunda bilgisi olacak ileriki haftalarda birlikte karar vereceksiniz doğum şekline.... Başından geçen biri olarak aydınlatayım sadece iki parmağıyla muayne edecek ve kendini kasmazsan pek sıkıntı olmaz Kaslarını sıkarsan eğer hissetmek için biraz zorlaması gerekecek Tek yapman gereken telaşlanmayıp kendini serbest bırak Dr'lar en iyisini bilir Korkma ya özliceksin bile bu zamanları anı olacaklar sana Çok kötü olsaydı ikinci bebeklerimize bu kadar istekli olurmuyduk...
37. haftam bıtmek uzere, agrım sızım hıc olmadı dahaAma pıjama gıyerken cıkarırken karnındakı topu da dusurmemeye calısan akrobat gıbı hıssedıyorum
anladım cnm tşk ederim...bayan olması gerek doktorumun yani gerçekten kasılırım yoksa o yüzden hastaneyi buldum doktoruna sıra geldi şimdide
merhaba kızlar çoğunuzun ağrıları son haftalara doğru olmuş.ben 20 haftalığım ama 10 gündür kasık ağrısı ve çatı ağrısı bende de var.çok endişeliyim.sizce bi sorun var mıdır ya da ne yapayım.lütfen yardım edin.hepimize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?