kızlar çatı ağrısı olan varmı aranızda...

fatosss16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
341
1
96
42
Bursa
35, haftadayım 4 yada 5 haftadan önce başlayan ağrılarım var ve ikinci hamileliğim Sorun olmadığını biliyorum. Öldürmeyip süründüren şu ağrıları hafifleten egzersiz falan bişeyler olmalı mutlaka 3gün sonra randevum var fakat dr kesin normal, doğuma hazırlanıyorsun dicek... Kıyafetlerimi giyemiyorum Bacağımı kaldıramıyorum Yattığımda dönmek ise çooook zor.... Yazık ama bize yaa Bazen kendimi kötü hissediyorum Hamileliğim güzel zevkli geçiyorda şu ağrılar yüzünden artık doğurmak istiyorum Pes ettim... :92: Bunu yaşayan varmıdır başka ....

aynı durum bende de var. benim daha ilk gebeliğim resmen paranoyak oldum. sürekli ağrım ve hafif hafif sancılarım var. pazar bu sancılar dolayısyla bir gün hastanede yattım. ha geldi ha gelecek diye psikolojim bozuldu resmen bu arada 36. haftadayım 38 e kadar dayansın istiyorum. bir de doktor ağrı ve sancılara bebek dayanamayabilir, kakasını yapıp yutabilir dedi. ağrılar önemli değil de en çok ona korkuyorum zaten bilmiyorum nasıl geçecek bu haftalar

geçmiş olsun canım yaa Peki dr'un bişey önermedi mi ... Örneğin kısa yürüyüş yada istirahat filan Ben eğer gün içinde yorulmuşsam ( ki dinlenmeyi beceremiyorum ) daha beter oluyor ağrıdan uyuyamıyorum İlk gebeliğimde de aynı durumdaydım aylarca çektim ama doğumum çok kolay olmuştu İlgisi vardır heralde...

canım doktor bol bol dinleneceksin dedi. pazardan beri yatıyorum iş yapmıyorum sağolsun bütün ev işlerini eşim yapıyor. şimdiden sıkıldım ama bebeğim sağlıkla zamanın da doğsunda her şeye razıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim o ağrılar 4. ayadan beri var.doktor normal dedi.dedeiğin gibi yorulduğum zamanlar dahada çok ağrıyor.ben daha 32 haftalığım.sizin az kalmış.

cevaplayınnnnnn

kızlar ben 24 haftalığım ilk hamileliğim bu çatı muayenesi nasıl oluyo bilgisi olan açıklasın..ya vajinaya elinimi sokuyo doktor yaa ben çok utanırım uff ne zor yaa

Allah kolaylık versin Bayağı üzülmüşsün sende sanırım şu erken doğum işine Hayırlısı inşallah Umarım herşey istediğin gibi olur Sağlıklı olmaları tek isteğimiz zaten herşeye katlanıtoruz...

canım benim o ağrılar 4. ayadan beri var.doktor normal dedi.dedeiğin gibi yorulduğum zamanlar dahada çok ağrıyor.ben daha 32 haftalığım.sizin az kalmış.

İşte şu 30, haftadan sonra of oram of buram derken pek anlamıyor insan zamanın nasıl geçtiğini Doğum psikolojisinden kurtulmak için kendimi oyalıyorum bu sefer ağrılardan rahatım yok Ama az kaldı ... Bazen bitsin de istemiyorum harika bi duygu hareketlerini hissetmek... 5 Yaşındaki kızımın ona şarkılar söylemesi Ne yapalım her iyi olanın kötü yanıda olyor işte.... :81:

cevaplayınnnnnn

kızlar ben 24 haftalığım ilk hamileliğim bu çatı muayenesi nasıl oluyo bilgisi olan açıklasın..ya vajinaya elinimi sokuyo doktor yaa ben çok utanırım uff ne zor yaa

doktorun da erkekse daha zor gerçekten Ama önemli... Normal doğum yapıp yapmicağın konusunda bilgisi olacak ileriki haftalarda birlikte karar vereceksiniz doğum şekline.... Başından geçen biri olarak aydınlatayım sadece iki parmağıyla muayne edecek ve kendini kasmazsan pek sıkıntı olmaz Kaslarını sıkarsan eğer hissetmek için biraz zorlaması gerekecek Tek yapman gereken telaşlanmayıp kendini serbest bırak Dr'lar en iyisini bilir Korkma ya özliceksin bile bu zamanları anı olacaklar sana Çok kötü olsaydı ikinci bebeklerimize bu kadar istekli olurmuyduk...

37. haftam bıtmek uzere, agrım sızım hıc olmadı daha Ama pıjama gıyerken cıkarırken karnındakı topu da dusurmemeye calısan akrobat gıbı hıssedıyorum

anladım cnm tşk ederim...bayan olması gerek doktorumun yani gerçekten kasılırım yoksa o yüzden hastaneyi buldum doktoruna sıra geldi şimdide

kasıklarımda ağrı oluyor sürekli ama çatı mı bilmiyorumm,30. haftadayım

benimde cok oluyor kasıklarımda ve çatı da.28 haftalığım.doktor bebek büyüyor normal bunlar dedi.nts çekildi bu durum yok şükür.normalmiş yani bebek büyüdükçe.ama cok sıkıntı veriyor geceleri,oturup kalkarken.kasık ağrılarımda idrar yolu enfeksiyonundan oluyor galiba.hayırlısıyla bi doğurup kurtulsam sıkıntılardan diyorum.herkes hayırlsıyla kurtulur inşallah.

37. haftam bıtmek uzere, agrım sızım hıc olmadı daha Ama pıjama gıyerken cıkarırken karnındakı topu da dusurmemeye calısan akrobat gıbı hıssedıyorum

senin durum da süpermiş Maşallah sana ne diyeyim Hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle...

anladım cnm tşk ederim...bayan olması gerek doktorumun yani gerçekten kasılırım yoksa o yüzden hastaneyi buldum doktoruna sıra geldi şimdide

iyi araştır canım bide her iyi doktorla hasta da uyuşamayabiliyor... Biraz güven ve elektirik meselesi Eğer anlaşamıcak gibi hissedersen yol yakınken değiştirmeni tavsiye ederim...

36 haftalığım ve bendede 1 aydır nerdeyse var bu ağrılar önceleri sadece kasıklarım ağrıyordu 1 aydır vajinamın üstü yanları resmen sızlıyor kemikler herkes kemiklerin açılıyor doğum için diyor doktorumuda söledim normal dedi. gerçekten şu son ay çok kötü geçiyor ya her uyandığımda başka bi ağrı var 1 haftadır da sağ bacağım ağrıyor kemiği sızlıyor

merhaba kızlar çoğunuzun ağrıları son haftalara doğru olmuş.ben 20 haftalığım ama 10 gündür kasık ağrısı ve çatı ağrısı bende de var.çok endişeliyim.sizce bi sorun var mıdır ya da ne yapayım.lütfen yardım edin.hepimize geçmiş olsun

canım benimde erken başladı biraz Ama sıkıntı verecek duruma geçtiğimiz ay başladık Üstelik rahim kasılmaları da çok erken başladı ve 6. aydan beri magnezyum kullanıyorum kasılmalar için İlk hamileliğimde kasılma falan hissetmemiştim pek ama bu kez biraz fazla Ama yinede doktoruna bi danış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…