- 14 Haziran 2016
- 267
- 67
- 98
- 35
- Konu Sahibi tazeannecii
Merhaba hamişler 15.haftamızın içindeyiz bundan sonrası için her ihtimale karşı çatlak kremi araştırmaya başladım bi iki tavsiye aldım ama şuan kullanan marka önerisi olan var mıı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34. haftamdayım, 20. haftadan beri Lierac kullanıyorum, şimdilik hiç çatlağım yok.Merhaba hamişler 15.haftamızın içindeyiz bundan sonrası için her ihtimale karşı çatlak kremi araştırmaya başladım bi iki tavsiye aldım ama şuan kullanan marka önerisi olan var mıı acaba
Arkadaşımın kalçaları basenleri bile çatlamıştı ya![]()
Ne güzwl ya çatlasada güzel şeyler en kısa zamanda bende çatlarım İnşallah :)Benim basenler öyle valla hep yarık yarık ama çok şükür karnım ikiz gibiydi tek çatlak yok :)
İnşallah Can'ım inşallah Rabbim hepinize çatlamayı nasip etsin inşallahNe güzwl ya çatlasada güzel şeyler en kısa zamanda bende çatlarım İnşallah :)
Çatlasak da güzeliz çatlamasak da...güzelliğe kalıp uyduranlar ortadan çatlasın
valla canım işe yaramıyor boşuna kullanma onu engellemesi imkansız boşuna sürmüş olursun benmde ufak ufak başladı bi haftador çatlarsa çatlasın annelik böle hiseddilirMerhaba hamişler 15.haftamızın içindeyiz bundan sonrası için her ihtimale karşı çatlak kremi araştırmaya başladım bi iki tavsiye aldım ama şuan kullanan marka önerisi olan var mıı acaba