Kızlar çatlak kremi önerisi olanlar???

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Merhaba hamişler 15.haftamızın içindeyiz bundan sonrası için her ihtimale karşı çatlak kremi araştırmaya başladım bi iki tavsiye aldım ama şuan kullanan marka önerisi olan var mıı acaba

Benim doktorum hiç birini kullanma Bi işe yaramıyo demişti :KK48: sadece kaşıntı yapmasın nemli tutayım diye bebe yağı kullan demişti.

Catlak kremleri catlagi onlemiyor malesef. O bunye catlayacaksa illaki catliyor. Ama tedbir olarak badem yagi surebilirsin

Arkadaşımın kalçaları basenleri bile çatlamıştı ya :eek::KK31:

Merhaba hamişler 15.haftamızın içindeyiz bundan sonrası için her ihtimale karşı çatlak kremi araştırmaya başladım bi iki tavsiye aldım ama şuan kullanan marka önerisi olan var mıı acaba
34. haftamdayım, 20. haftadan beri Lierac kullanıyorum, şimdilik hiç çatlağım yok.

Bio oil kullanıyorum, 6.ayda başladım.
Vücudumda daha önceden kilo alıp verme sebepli bir sürü çatlak var özellikle bacak ve can simidi bölgesinde ama gebelik döneminde hiç olmadı.
Her duştan sonra bolca sürüyorum, akşama bir daha sürmeme gerek kalmıyor hala nemli tuttuğu için.
Tavsiye edebilirim.

lierac i doktorum onerdi onu kullaniyorum ama bio oil ide fazlaca catlagi olqn kuzenim oneriyor o hamileliginde pek bisey kullanmadi ve cok catlqgi var hamilelik sonraso onarici kremini kullaniyomus faydasinida gormeye baslamis onuda alip kullancam cunku kilo almaya bagli catlaklarim var bide hamilelikden dolayi olsun istemiyorum

Çatlasak da güzeliz çatlamasak da...güzelliğe kalıp uyduranlar ortadan çatlasın

Katiliyorum arkadasim hatta en guzel biziz vucudumuzda bir can tasiyoruz bundan guzel ne olabilir ki.
Kreme gelince birkac arkadasimin tavsiyesiyle lierac aldim ama cildim cok hassas ve bunyem yatkın oldugu icin catliycam muhtemelen.

20 kilo almistim hamileyken ve hic catlagim yok
kafama gore bi yag karisimi yaptim
bidr bebe yag kullandim

Canım ben 10.haftamdan beri mustelanın kremini kullanıyorum, ayrıca akzer diye bitkisel karışımlı yağ aldım 2 akşamda bir değişimli sürüyorum. Akzer arkadaşım 2 sene içinde 2 doğum yaptı ikisinde de akzeri kullandı bitane bile çatlağı yok. Ama bünye meselesi tabii çatlıcan varsa çatlıyosun :D

valla canım işe yaramıyor boşuna kullanma onu engellemesi imkansız boşuna sürmüş olursun benmde ufak ufak başladı bi haftador çatlarsa çatlasın annelik böle hiseddilir

Back
X