Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 19 haftalığım henüz çatlak oluşmadı bende kilom.fazla olmasına rağmen.bir arkadaşım. 14 haftalik ve kaşınmaya başlamış...sizlerin ne zaman oldu ?? İnşallah benimde olmaz diye dua ediyorum..şimdiden teşekkürler kızlar..
25. Haftada yanlardan çatlamaya başladım git gide çoğalıyo malesef.. Günde 3 kez krem sürüyorum lierac, bio oil, palmers losyon bir de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama bana mısın demiyo olacağı varsa oluyo sanırım
Biooil miydi neydi ondan aldım doğru düzgün kullanmadım zaten hiç kullanamam öyle şeyleri de.
Karnımda yok ama bacağım çatlamış o da ne zaman oldu anlamadım
25. Haftada yanlardan çatlamaya başladım git gide çoğalıyo malesef.. Günde 3 kez krem sürüyorum lierac, bio oil, palmers losyon bir de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama bana mısın demiyo olacağı varsa oluyo sanırım
Biooil miydi neydi ondan aldım doğru düzgün kullanmadım zaten hiç kullanamam öyle şeyleri de.
Karnımda yok ama bacağım çatlamış o da ne zaman oldu anlamadım