• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çatlama iğnesinin 15 günü test çok silik çizgi çıktı var mıdır

dohf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar çatlama iğnesi 15 günüm test çok silik çıktı var mıdır

Eklentiler

• IMG_20251105_080512_995.webp
    IMG_20251105_080512_995.webp
    12 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba testin markası ne acaba ?
Benimde 11.gün hiç silik bile cıkmadı. Sabah ilk idrarla yapmsıtım

Merhaba testin markası ne acaba ?
Benimde 11.gün hiç silik bile cıkmadı. Sabah ilk idrarla yapmsıtım
Freely erken gebelik testi ben 3 tane yaptım hepsinde çizgi aynı çok silik ama gözle görülür 15 gün oldu olsa daha belirgin olmaz mı

Bence sizin daha erken 13 gündem sonra net sonuç

En iyisi kan testi aslında boşuna strese giriyoruz adet gelene kadar umut her zaman vardır

Freely erken gebelik testi ben 3 tane yaptım hepsinde çizgi aynı çok silik ama gözle görülür 15 gün oldu olsa daha belirgin olmaz mı
Kan verin bence. 3 tane yapmışsınız inşallah vardır 🙏

İnşallah vardır benim 16. Günümde silik çıktı fakat ertesi gün kan verdiğimde negatif sonuclanmışti. Umarım sizde olmaz inşallah bebişiniz vardır 🙏

İnşallah 8 de regl olmazsam 10.11 gibi vericem sizde durum ne
Ben bugün evde idrar testi yapmıştım negatif çıktı. Beklenen adete 4-5 gün var. Adet olmazsam regl günü tekrar test yapmayı düşünüyorum

İnşallah vardır benim 16. Günümde silik çıktı fakat ertesi gün kan verdiğimde negatif sonuclanmışti. Umarım sizde olmaz inşallah bebişiniz vardır 🙏
İnsallah. Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben bugün evde idrar testi yapmıştım negatif çıktı. Beklenen adete 4-5 gün var. Adet olmazsam regl günü tekrar test yapmayı düşünüyorum
14 gündem sonra yap canım

Ayy inşallah peki belirtiler var mı bende bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı çok var

Ayy inşallah peki belirtiler var mı bende bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı çok var
Kasık ağrısı ve miğde bulantısı vardı ama iğnenin içinde HCG olduğundan vücut kendini hamile zannediyormus araştırdığımda okumuştum. Belirtiler oluyormuş siz yinede biran önce kan verin 🌼

Kasık ağrısı ve miğde bulantısı vardı ama iğnenin içinde HCG olduğundan vücut kendini hamile zannediyormus araştırdığımda okumuştum. Belirtiler oluyormuş siz yinede biran önce kan verin 🌼
10 gibi vericem inşallah siz de ne sorun vardı

10 gibi vericem inşallah siz de ne sorun vardı
Pcos var bende malesef yıllardır tedavi görüyorum. Evleneli iki buçuk yıl oldu ve daha gebelik elde edemedim

Pcos var bende malesef yıllardır tedavi görüyorum. Evleneli iki buçuk yıl oldu ve daha gebelik elde edemedim
Bende 2 yıl oldu 3 aydan beri tedavi görüyorum pcos var bende de 3 tane çatlama iğnesi oldum inşallah Hayırlı sonuç alırım

Back
X