• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lh testi adete 3 gün kala pozitif çıktı hamilelik var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben 18 aralıkta vermiştim 0.50 çıktı bekledim olmayınca 26 sında verdim 6.73 çıktı 27 sinde normal her zamanki gibi regl oldum dün adetimin 3.günüydü idrar testi yaptım ilk görmeyince çizgi bıraktım çokta üstünde durmadım bugün bir bakayım dün çok dikkatli bakmadım dedim baktım çok silik bir çizgi var yardımcı olurmusunuz ama gerçekten baya silik telefonda çok çok az belli oluyor kendim bakınca alttan bir grilik gözüküyor yani biraz parlaklığı düşürdüm görebilin diye
Merhaba en net sonucu kan testi vererek ogrenebilirsiniz. Belki bebek vardir. Belkide yoktur. Birkac doktordan duyduguma gore bazi kadinlar hamile kaliyorlar fakat gebelik sağlıklı olmadigi için adet gunu gelince regl oluyorlar ve sagliksiz gebelik onlar fark etmeden sonlaniyor demislerdi. Kanamaniz ayni regli kanamasi gibiyse aklima bu geldi. Cunku yerlesme kanamasi cok cok az olur diye duymuştum. Dedigim gibi bence direk acile gidip test yaptirin.

Merhaba ben 18 aralıkta vermiştim 0.50 çıktı bekledim olmayınca 26 sında verdim 6.73 çıktı 27 sinde normal her zamanki gibi regl oldum dün adetimin 3.günüydü idrar testi yaptım ilk görmeyince çizgi bıraktım çokta üstünde durmadım bugün bir bakayım dün çok dikkatli bakmadım dedim baktım çok silik bir çizgi var yardımcı olurmusunuz ama gerçekten baya silik telefonda çok çok az belli oluyor kendim bakınca alttan bir grilik gözüküyor yani biraz parlaklığı düşürdüm görebilin diye
Ayrica gordugunuz o cizgi ilk 5-10 dk da cikmasi onemli sonradan cikanlari dikkate almamalisiniz. Ama ilk dikkatli bakmadim dediginiz icinde kafa karisiyor tabi net bilgi icin test yaptirin . Bizede haber verin .

Merhaba arkadaşlar ,
Ben bu ay klomen kullandım ve ayın 11-14-16 sı ilişkim oldu sonra 17sinde Dr kontrolüne gittim yumurtama baktı ve yine ilişki günleri verdi 19-21 inde ilişkim oldu 21 son ilişki günümdü . ayın 22 sinde duphastona başladım şuan göğüs hassasiyeti beyaz akıntı ve sürekli ama ara ara kasık ağrım mevcut özellikle sol kasıgımda gelip giden ağrım var bugün de bel ağrım başladı cuma günü beta hcg vermiştim negatif çıktı. 2 gündür adet olacakmış gibi baskı hissi yaşıyorum. Dün idrar testi yapmıştım negatif geldi. Beklenen adet tarihime 5 gün var gebelik ihtimalim var mıdır sizce deneyimleriniz neler bu konuda aynı şeyleri yaşayan var mı????????

Merhaba arkadaşlar ,
Ben bu ay klomen kullandım ve ayın 11-14-16 sı ilişkim oldu sonra 17sinde Dr kontrolüne gittim yumurtama baktı ve yine ilişki günleri verdi 19-21 inde ilişkim oldu 21 son ilişki günümdü . ayın 22 sinde duphastona başladım şuan göğüs hassasiyeti beyaz akıntı ve sürekli ama ara ara kasık ağrım mevcut özellikle sol kasıgımda gelip giden ağrım var bugün de bel ağrım başladı cuma günü beta hcg vermiştim negatif çıktı. 2 gündür adet olacakmış gibi baskı hissi yaşıyorum. Dün idrar testi yapmıştım negatif geldi. Beklenen adet tarihime 5 gün var gebelik ihtimalim var mıdır sizce deneyimleriniz neler bu konuda aynı şeyleri yaşayan var mı????????
Merhaba malesef belirtiler ile gebelik anlasilmaz. Cunku âdet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni. Sadece sunu soyleyebilirim ben adetime bes gun varken erken gebelik testi yaptigimda negatif sonucu aldim. Adetime 3 gun varken baska bir test yapip silik cizgiyi gordum. Yani en net sonuc icin adet gecikmesini beklemelisiniz. Yada hastaneye gidip test yaptirmalisiniz. Aksi halde belirtileri takip ederek sadece stres yaparsiniz. Hamileysemiz zaten adet donemi gelince belli olacaktir. O yuzden belirtilerden takip etmeyi birakin. Acele sekilde ogrenmek istiyorsaniz dedigim gibi bir hastaneye acil servisinde beta hcg testi yapip ogrenebilirsiniz. Kendinizi bedeninizi ne kadar dinlerseniz okadar yalanci belirti fark edebilirsiniz. Stres cok oenmli. Stres ten uzak durun bu surecte.

Tekrar test yaptınız mı acaba, kusura bakmayın geç gördüm biraz

Çok aminnn 🤲🏻 peki testle ilgili olarak başka bir şey sormak istiyorum dün yaptığım LH testinde herhangi bir şekilde ikinci çizgi belirmedi yani sıfır kuruma yok en ufak bir belirti bile yok çizgiye dair normalde bildiğim kadarıyla LH hep oluyor silik de olsa bir şey çıkmasını bekliyordum hiçbir şey çıkmayınca çok şaşırdım sizce test bozuk muydu yoksa böyle olabilir mi
Bende ovulasyon takibi yaptığımda mesela adetten sonraki 2-3. günde karsilasmistim hiç çizgi olmamasına

Banada yardımcı olurmusunuzzz
Adetiniz her zamanki gibi olduysa eğer o değer malesef gebelik değildir, ya da belki de hcg azda olsa yükseldiyse belki kimyasal olmuştur. Ama adetiniz lekelenme gibi az az olduysa 3 güne kadar bile çok az şekilde yerleşme kanaması olabilir. Adetiniz devam ediyorsa gebelik zaten yoktur.

Merhaba kızlar yardım!! aralıkta adetim aralık 3 te başladı 9 u bitti ve bitince Hsg çekildım ovülasyon ile yumurtayı takip ettim ve hiç pozitif göremedim bana mı öyle geliyor bilmiyorum 27 aralıktan beri şiddetli bel ağrısı yaşıyorum adetime şuan 8 Ocak gözüküyor ve ben adetime 1 hafta kala göğüslerim çok şişerdi şimdi hiç belirti yok acaba Hsg sonrası mı adetim geçikti bilmiyorum 30 aralıkta gebeilık testı yaptım negatif çıktı erken diye sanırım böyle bişey yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_3273.webp
    IMG_3273.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_3266.webp
    IMG_3266.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 204
Merhaba kızlar benim reglm 2 gün gecikti evde gebelik testi yoktu LH vardi onu yapayım dedim böyle çıktı pozitif gibi. Gebelik varmıdır acaba ? 🤔🙄

Eklentiler

• IMG-20260104-WA0011.webp
    IMG-20260104-WA0011.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 222
Bence başka bir doktora gitmelisin. Hormonlarına falan baktırmalısın. İlaçsız adet olamiyorsan bir sebebi vardir. Sorunun ne olduğunu bulursan çözümüde okadar erken bulursun canım.
Merhaba benim adetime 4 gün var lh testi böyle çıktı hamile olma ihtimalim varmı

Eklentiler

• IMG_8315.webp
    IMG_8315.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 215
Evet ben boyle ogrendim
Merhabalar ben beklenen adete iki gün kaldı bugün hem erken gebelik testi hem de ovülasyon testi yaptım ovülasyon testim kopkoyu çıktı gebelik testim biraz silik çıktı sizce ikinciye mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi var yani bu günü değerlendirmeli miyim? Biraz açık bir soru oldu ama kusura bakmayın hiç bilmediğim için sordum

Merhabalar ben beklenen adete iki gün kaldı bugün hem erken gebelik testi hem de ovülasyon testi yaptım ovülasyon testim kopkoyu çıktı gebelik testim biraz silik çıktı sizce ikinciye mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi var yani bu günü değerlendirmeli miyim? Biraz açık bir soru oldu ama kusura bakmayın hiç bilmediğim için sordum
İkinci yumurtlama oldugunu sanmiyorum gebelik var gibi duruyor. Kan testi verin.

kızlar buda benim testim adete 1 hafta var ovilasyon testim

Eklentiler

• FE66A1E7-7721-46B5-BC75-796E592EA33E.webp
    FE66A1E7-7721-46B5-BC75-796E592EA33E.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 183
Back
X