Kızlar çatlamak üzereyim meraktan

Ayne
En iyisi en sağlıklısı doktora gitmekte fayda var hamileysem de bellı olur değilsem de neden adet olmadığımı oğrenmıs olurum :)
Aynen canım kesinlikle bencede git hem net cevabı almış olursun böylesi daha zor :/

Neden kanda gebelik testi yapmiyorsunuz varmi yokmu kesin belli olur.boylesi daha kotu.

Canım pamuk gibi bişey varmış onu kaldırınca hafif bendede çıktı sanırım orası bitiş noktası olduğu için öyle bi çizgi var bendede hafifte olsa çıktı seni üzmek istemem ama

Eklentiler

• _20170503_204853.webp
    3 KB · Görüntüleme: 82
Canım pamuk gibi bişey varmış onu kaldırınca hafif bendede çıktı sanırım orası bitiş noktası olduğu için öyle bi çizgi var bendede hafifte olsa çıktı seni üzmek istemem ama
Artık nasipse olur diyoruz...

Ama Benim ordan başlayıp yukarı çıktı T bölümüydü C bölümüne doğru çıktı sonra açtım başlangıç T onun yakınındaydı

Ama Benim ordan başlayıp yukarı çıktı T bölümüydü C bölümüne doğru çıktı sonra açtım başlangıç T onun yakınındaydı
bide arasındaki mesafe çok fazla bu kadar mesafe olmaz idrar kitlerinde ayrıca testi açmdan görmen lazım o çizgiyi

Bilemedimki canım sen en iyisi bi kan testi yaptır nolur nolmaz hem böyle düşünmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…