GelmediGönderdim canım resmi
İşte canım valla heryerini çıkardım ama bende yok :")Gelmedi
En iyisi en sağlıklısı doktora gitmekte fayda var hamileysem de bellı olur değilsem de neden adet olmadığımı oğrenmıs olurum :)İşte canım valla heryerini çıkardım ama bende yok :")
Aynen canım kesinlikle bencede git hem net cevabı almış olursun böylesi daha zor :/En iyisi en sağlıklısı doktora gitmekte fayda var hamileysem de bellı olur değilsem de neden adet olmadığımı oğrenmıs olurum :)
Hayal kırıklığından moralım bozuluyor adette olamıyorum istiyorum ama işte hayırlısı ....Ayne
Aynen canım kesinlikle bencede git hem net cevabı almış olursun böylesi daha zor :/
Kaç gün geçti canım adetinHayal kırıklığından moralım bozuluyor adette olamıyorum istiyorum ama işte hayırlısı ....
Kaç gün geçti canım adetin
Geç bile olsa nisan adetimi mayısta olmam lazımdıKaç gün geçti canım adetin
Dişarıdaydım yol üstü uğramak istedimNeden kanda gebelik testi yapmiyorsunuz varmi yokmu kesin belli olur.boylesi daha kotu.
Anladim bence yatin sabahtan gidin yaptirin bir saatte cikiyor sonucu.bende dun bhcg yaptirdim bende hamileyim.insallah sende hamilesindir.Dişarıdaydım yol üstü uğramak istedim
Ayyy ağzın bal yesin inşallah ya :*Anladim bence yatin sabahtan gidin yaptirin bir saatte cikiyor sonucu.bende dun bhcg yaptirdim bende hamileyim.insallah sende hamilesindir.
Artık nasipse olur diyoruz...Canım pamuk gibi bişey varmış onu kaldırınca hafif bendede çıktı sanırım orası bitiş noktası olduğu için öyle bi çizgi var bendede hafifte olsa çıktı seni üzmek istemem ama
Ama Benim ordan başlayıp yukarı çıktı T bölümüydü C bölümüne doğru çıktı sonra açtım başlangıç T onun yakınındaydıCanım pamuk gibi bişey varmış onu kaldırınca hafif bendede çıktı sanırım orası bitiş noktası olduğu için öyle bi çizgi var bendede hafifte olsa çıktı seni üzmek istemem ama
o gördüğün şey idrarın orda kalan kısmı.. pozitif değil cnm maalesefKızlar açtım içimi böyle çıktı var mı bişey
bide arasındaki mesafe çok fazla bu kadar mesafe olmaz idrar kitlerinde ayrıca testi açmdan görmen lazım o çizgiyiAma Benim ordan başlayıp yukarı çıktı T bölümüydü C bölümüne doğru çıktı sonra açtım başlangıç T onun yakınındaydı
Bilemedimki canım sen en iyisi bi kan testi yaptır nolur nolmaz hem böyle düşünmekten iyidirAma Benim ordan başlayıp yukarı çıktı T bölümüydü C bölümüne doğru çıktı sonra açtım başlangıç T onun yakınındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?