- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi tugceyildiz25
ahah baya güldümSiz böyle bir usluba sahipseniz zaten kocanız her an çatlıyordur
özel birsey önermemize gerek yok bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahah baya güldümSiz böyle bir usluba sahipseniz zaten kocanız her an çatlıyordur
özel birsey önermemize gerek yok bence
İyi yapamıyorsun de. Yemin ediyorum 10 gün uyayamaz.Kızlar öyle birşey söyleyin ki terbiye mi bozmadan hakaret etmeden kocami çaaaaatt diye catlatayim valla yaa sinir oldum.
Çatlatma konusunu söyledi mi konu sahibi?
Sizin bu üslupla kocanızı çatlatma olasılığınız, atomu parçalama ihtimalinizden bile daha düşük...Kızlar öyle birşey söyleyin ki terbiye mi bozmadan hakaret etmeden kocami çaaaaatt diye catlatayim valla yaa sinir oldum.
"Boyu değil işlevi önemli derler ama sende ikisi de yok" de, bak nasıl çatlıyor adam...Kızlar öyle birşey söyleyin ki terbiye mi bozmadan hakaret etmeden kocami çaaaaatt diye catlatayim valla yaa sinir oldum.
Valla benimde ilk aklıma bu geldi :)İyi yapamıyorsun de. Yemin ediyorum 10 gün uyayamaz.
Kız verme şöyle tavsiyeler, konu sahibi kendini öldürtecek bu gidişle valla.İyi yapamıyorsun de. Yemin ediyorum 10 gün uyayamaz.